Şaşan Dengem

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248
Konuyu açıp açmamak arasında çok ikilem yaşadım,ama açıyorum galiba.
Kendimle ilgili fazla detay vermeyeceğim,çoğunuz tanıyorsunuz zaten tek detayım 21 yaşındayım.
Ben bundan 6 ay önce aşık oldum (ilk defa). Güzel bir aşktı bana göre öyle biliyor sanıyordum,nedensiz bir şekilde ayrıldık,o sıralar çok üzüldüm ama hiç kendimden ödün vermedim ve gitmedim ona yada ilişkiyi onarmaya da çalışmadım inceldiği yerde koptu,kopardık.
Çok acı çektiğim bir gerçekti ama kendimden ödün vermediğim ve dik durduğum kuyruğu kıstırmadığımda bir gerçek.
Zamanlama hakkında pek bilgim yok ama ayrıldıktan sonra evlendi,benden sonra birini buldu gitti dedim pek üstelemedim herkesin kendi hayatı neticede,üzüldüm ama bayağı üzüldüm.
İşte taaki 8 gün önceye kadar kendi hayatımda ilerliyordum tam gaz normal gidişatta,8 gün önce bir şekilde en yakın arkadaşıyla benim arkadaşım irtibata geçti (çocuk benim arkadaşım olduğunu bilmiyor),arkadaşım zarf atmış ve tongaya düşmüş.
Eski sevgilim için 1 yıllık ilişkilerinden sonra evlendiler demiş birde bebek bekliyorlarmış,buda bizim beraber olduğumuz zamanlara tekabül ediyordu,yani beni kandırmış.
Hayatında o varken beni reklam arası niyetine almış,inanabiliyor musunuz? Ben inanamadım.
Öfkem,kinim,güvenim aşkım hepsi birbirine karıştı,dengem şaştı ben nasıl göremedim yada nasıl inandım diye resmen kendimi yiyorum.
Ufak tefek flörtlerim oluyor arada ama hepsinin burnundan getiriyorum,beni aldatıyor musun doğruyu söyle diye:işsiz:
Yani çok şanslıyım kurtuldum,hepsinin farkındayım okey sıkıntı yok sadaka falan da verdim.
Ama şu ruh halim-şaşan dengem onu napacağım?

Konuyu açmaktan vazgeçmiştin dayanamayıp açmışsın yine :)

Dostum ya Şaşan dengen de zamanla düzelir. Ben olsam karısına anlatırdim. Mesajlara vs. Ama sen yapma. İhaneti de takıntı haline getirme. Yeni flortleri de Akışına bırak. Su akar yolunu bulur.

Karısına her şeyi delillerini göstererek anlat. Senin canını yakmış bari başkalarının canını yakamasın.
Evet delil olarak bir resmimiz kıyıda köşede kalmıştı ama yapıpta yıpranmak istemiyorum. Hamileymiş birde,kötü olay yaşatmaya ne kadar hakkım var bilmiyorum.

Dostum ya Şaşan dengen de zamanla düzelir. Ben olsam karısına anlatırdim. Mesajlara vs. Ama sen yapma. İhaneti de takıntı haline getirme. Yeni flortleri de Akışına bırak. Su akar yolunu bulur.
Karısına anlatsam elinin kiri beni tercih etti demeyeceği bile meçhul. Birde hamile,kendim de yıpranmak istemiyorum. Oldukça üzüldüm,şaştım kaldım.

Sevgilimden hamile kalıp çocuğu çöpe atmadım diye mi cevap gelmiyor a dostlar:işsiz:

Su tripleri de hic anlayamiyorum.

Benzer bir durum yasadim. Gunun her saati yedigim kazik geldi aklima. Zaman gectikce unuttum. Simdi oteki kiza uzuluyorum dusundukce. Cunku arkasindan donen dolaplari bilmeden hala onunla. Sahte mutluluk yasayacagima yasamayayim daha iyi. Zamanla azalacak bu duygular emin ol.

Her insan bir değil ..güvensizlik gerek yok bence ,olmuş bitmiş düşünüp durma yoluna bak

Adi pisliğin tekiymişş perimm kurtulmuşsun Şükret. .
Yalancı herif . .
:sinirli::sinirli:

Çok şükrettim ablacım çok ama son olanlar beni benden aldı,arada yerde yuvarlaniyorum nasıl böyle kör olabildim diye :KK48:

Karısını da aldatır o adii . .
Se haketmiyor kuzum ooo . .
Ne hali varsa görsün pislik . .
Dövesim geldi onu . .
Ver sopamı. .

:sinirli::sinirli::sopa:
:sopa::KK67::KK67:

Karısını da aldatır o adii . .
Se haketmiyor kuzum ooo . .
Ne hali varsa görsün pislik . .
Dövesim geldi onu . .
Ver sopamı. .

:sinirli::sinirli::sopa:
:sopa::KK67::KK67:
Zaten teorik olarak onu benimle aldattı,benide kandırdı.
İkimizi bi arada mis gibi,devre arası muamelesi görmüşüm :KK45:

Karısına anlatsam elinin kiri beni tercih etti demeyeceği bile meçhul. Birde hamile,kendim de yıpranmak istemiyorum. Oldukça üzüldüm,şaştım kaldım.
Aldatilmak acı bir durum biliyorum. Ama üzüntü geçtiği zaman büyük bir yükten Kurtulmuş gibi hissediyosun

böyle erkekler o kadar fazla ki. artık hiç şaşırmıyorum hiç.
evlenmeden birkaç hafta önce başka kadına ev açanı bile biliyorum çünkü.
rezillikler diz boyu. akıl sır ermiyor bu işlere.
hiç kurcalama artık mevzuyu.
evlenmeden evvel bir çapkınlık yapmak istedi herhalde.
ya da birçok başka sebep olabilir.
karısına her şeyi anlat diyenlere de şaşıyorum.
kimse diğer kadını dikkate almaz ki böyle durumlarda.
kocası ne yapar eder ikna eder karısını zaten.
o yüzden olan diğer kadına olur her zaman. ardına bakmadan uzaklaşmak en doğru hareket.

Karısına her şeyi delillerini göstererek anlat. Senin canını yakmış bari başkalarının canını yakamasın.
Ben bu kadın milletini anlamıyorum arkadaş. Hep bir can yakmalar hep bir üste çıkmaya çalışmalar. Belki konu sahibi bir hata yaptı. Belki erkeğin bgeçerli bir sebebi vardı. Belki gerçek bir öküzlük yapıp hatasını anladı ve sevdiği kadına döndü. Pişman olmak, yeni bir şansı hak etmek yok arkadaş lugatımızda. En kötü ihtimalle hayvanın önde gideni, bayrak sallayanıydı kızı aldattı arkadaşın tabiriyle reklam arasında da gönlünü eğledi. E belki bundan sonra böyle birşey yapmayacak. Fesat fesat yorumlar yapmaktan bıkmadınız okumaktan bıktım. Şu fikirleri verirken bir hayatı yıkıp bir hayatı yapabileceğinizi fark edin artık. Kadınlara güvenmezdim. Bu siteden sonra bir kere daha güvenmiyorum. -Erkeklere on güvenmezdim. Bu siteden sonra yüz daha güvenmiyorum-

aşkın gözü kör diye boşuna dememişler..
bence görmemiş olmanız anlamamış olmanız gayet normal.. hem önümüze çıkan herkese potansiyel yalancı düzenbaz gözüyle yaklaşamayız ki..
bu olayı cepte tecrübe olarak al.. ama yaşadığın olumsuzluğun hıncını karşına çıkan insanlardan çıkarma..
yine güven yine sev.. şüpheyle yaşamak sürekli didiklemek aldatılmaktan daha zordur bence..
kendine bunu yapma..

Back
X