- Emoji Skoru
- 12.730
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
Oha hic cevap yok mercanKonuyu açmaktan vazgeçmiştin dayanamayıp açmışsın yine :)
Evet delil olarak bir resmimiz kıyıda köşede kalmıştı ama yapıpta yıpranmak istemiyorum. Hamileymiş birde,kötü olay yaşatmaya ne kadar hakkım var bilmiyorum.Karısına her şeyi delillerini göstererek anlat. Senin canını yakmış bari başkalarının canını yakamasın.
Karısına anlatsam elinin kiri beni tercih etti demeyeceği bile meçhul. Birde hamile,kendim de yıpranmak istemiyorum. Oldukça üzüldüm,şaştım kaldım.Dostum ya Şaşan dengen de zamanla düzelir. Ben olsam karısına anlatırdim. Mesajlara vs. Ama sen yapma. İhaneti de takıntı haline getirme. Yeni flortleri de Akışına bırak. Su akar yolunu bulur.
Sevgilimden hamile kalıp çocuğu çöpe atmadım diye mi cevap gelmiyor a dostlar
Teşekkür ederimHer insan bir değil ..güvensizlik gerek yok bence ,olmuş bitmiş düşünüp durma yoluna bak
Çok şükrettim ablacım çok ama son olanlar beni benden aldı,arada yerde yuvarlaniyorum nasıl böyle kör olabildim diyeAdi pisliğin tekiymişş perimm kurtulmuşsun Şükret. .
Yalancı herif . .
Çok şükrettim ablacım çok ama son olanlar beni benden aldı,arada yerde yuvarlaniyorum nasıl böyle kör olabildim diye
Zaten teorik olarak onu benimle aldattı,benide kandırdı.Karısını da aldatır o adii . .
Se haketmiyor kuzum ooo . .
Ne hali varsa görsün pislik . .
Dövesim geldi onu . .
Ver sopamı. .
Zaten teorik olarak onu benimle aldattı,benide kandırdı.
İkimizi bi arada mis gibi,devre arası muamelesi görmüşüm
Aldatilmak acı bir durum biliyorum. Ama üzüntü geçtiği zaman büyük bir yükten Kurtulmuş gibi hissediyosunKarısına anlatsam elinin kiri beni tercih etti demeyeceği bile meçhul. Birde hamile,kendim de yıpranmak istemiyorum. Oldukça üzüldüm,şaştım kaldım.
Ben bu kadın milletini anlamıyorum arkadaş. Hep bir can yakmalar hep bir üste çıkmaya çalışmalar. Belki konu sahibi bir hata yaptı. Belki erkeğin bgeçerli bir sebebi vardı. Belki gerçek bir öküzlük yapıp hatasını anladı ve sevdiği kadına döndü. Pişman olmak, yeni bir şansı hak etmek yok arkadaş lugatımızda. En kötü ihtimalle hayvanın önde gideni, bayrak sallayanıydı kızı aldattı arkadaşın tabiriyle reklam arasında da gönlünü eğledi. E belki bundan sonra böyle birşey yapmayacak. Fesat fesat yorumlar yapmaktan bıkmadınız okumaktan bıktım. Şu fikirleri verirken bir hayatı yıkıp bir hayatı yapabileceğinizi fark edin artık. Kadınlara güvenmezdim. Bu siteden sonra bir kere daha güvenmiyorum. -Erkeklere on güvenmezdim. Bu siteden sonra yüz daha güvenmiyorum-Karısına her şeyi delillerini göstererek anlat. Senin canını yakmış bari başkalarının canını yakamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?