Şaşan Dengem

Mevzunun senlik bi tarafı kalmamış artık S superisi96

Ama bundan sonrasına takıldım ben :işsiz:

Kimseye "beni aldatıyor musun ? " diye sorma bi daha bence .

He aldatıyorum demeyeceklerine göre ...

Valla bende cok reklam arasi oldum zamaninda geciyor geciyor da aldatmayana denk gelmedim yakalanmayana denk gelmisimdir diye paranoyaga bagladim nasil gecer bi fikrim de yok. Bence siz karismayin bir kadin aldatildigini illa hisseder o kadin da hissediyordur belki de siz soyleseniz bu tarz kadinlar ya direk agzini yaya yaya canım yaa senle çıkmıs ama suan benimle evli ben guveniyorum kocişime takmişsin sen tarzi konusup insanin tepesini attirip tapulu mallariymis gibi konusurlar ya da aglanip size bela olurlar sıkmayın caninizi ne hali varsa gorsun karaktersiz. Ben 4 aylik eski karaktersiz askimim 3 yillik sevgilisinin 1 gun boyunca telefonda aglamasini ilk sevistikleri gune kadar anilarini dinleyip telefonda uyukluyordum da yapmayin derim

Ben bu kadın milletini anlamıyorum arkadaş. Hep bir can yakmalar hep bir üste çıkmaya çalışmalar. Belki konu sahibi bir hata yaptı. Belki erkeğin bgeçerli bir sebebi vardı. Belki gerçek bir öküzlük yapıp hatasını anladı ve sevdiği kadına döndü. Pişman olmak, yeni bir şansı hak etmek yok arkadaş lugatımızda. En kötü ihtimalle hayvanın önde gideni, bayrak sallayanıydı kızı aldattı arkadaşın tabiriyle reklam arasında da gönlünü eğledi. E belki bundan sonra böyle birşey yapmayacak. Fesat fesat yorumlar yapmaktan bıkmadınız okumaktan bıktım. Şu fikirleri verirken bir hayatı yıkıp bir hayatı yapabileceğinizi fark edin artık. Kadınlara güvenmezdim. Bu siteden sonra bir kere daha güvenmiyorum. -Erkeklere on güvenmezdim. Bu siteden sonra yüz daha güvenmiyorum-
Valla harika moral verdiniz,allah razı olsun huzurla gönül eğlendirilmis kız olarak uyuyacağım teşekkürler

Mevzunun senlik bi tarafı kalmamış artık S superisi96

Ama bundan sonrasına takıldım ben :işsiz:

Kimseye "beni aldatıyor musun ? " diye sorma bi daha bence .

He aldatıyorum demeyeceklerine göre ...
Paranoyaklastim:halay:
Mevzunun benlik tarafı yok şu aşamada evet ama çok şaşırdım,beklemiyordum.
Devre arası olmuş olmak dokundu asla aklımın ucundan geçmezdi.

Valla bende cok reklam arasi oldum zamaninda geciyor geciyor da aldatmayana denk gelmedim yakalanmayana denk gelmisimdir diye paranoyaga bagladim nasil gecer bi fikrim de yok. Bence siz karismayin bir kadin aldatildigini illa hisseder o kadin da hissediyordur belki de siz soyleseniz bu tarz kadinlar ya direk agzini yaya yaya canım yaa senle çıkmıs ama suan benimle evli ben guveniyorum kocişime takmişsin sen tarzi konusup insanin tepesini attirip tapulu mallariymis gibi konusurlar ya da aglanip size bela olurlar sıkmayın caninizi ne hali varsa gorsun karaktersiz. Ben 4 aylik eski karaktersiz askimim 3 yillik sevgilisinin 1 gun boyunca telefonda aglamasini ilk sevistikleri gune kadar anilarini dinleyip telefonda uyukluyordum da yapmayin derim
Yok karşı tarafla kesinlikle muhattap olmam.
Yani kendimi incitmemek adına olmam aslında.
Şaşkınım,çok hemde

Valla harika moral verdiniz,allah razı olsun huzurla gönül eğlendirilmis kız olarak uyuyacağım teşekkürler
Hayatının Bahar'ında olan ama yaptığı hatayı fark eden birinin üzülmesini bir yuvanın yıkılma ihtimaline tercih ederim. Senin olduğu kadar o annenin de özel, umut dolu bir hayatı var. Ve hiçbir yanlış hata o masumun mahvolması için geçerli bir sebep olarak öne sürülemez,

aşkın gözü kör diye boşuna dememişler..
bence görmemiş olmanız anlamamış olmanız gayet normal.. hem önümüze çıkan herkese potansiyel yalancı düzenbaz gözüyle yaklaşamayız ki..
bu olayı cepte tecrübe olarak al.. ama yaşadığın olumsuzluğun hıncını karşına çıkan insanlardan çıkarma..
yine güven yine sev.. şüpheyle yaşamak sürekli didiklemek aldatılmaktan daha zordur bence..
kendine bunu yapma..
"Güzelsin,hoşsun ama bu kadar ruh hastası olduğunu bilmiyordum" lafını çok duydum :-)
Sanki herkes el birliği ile beni kandırmak için zaman kolluyor:işsiz:

Hayatının Bahar'ında olan ama yaptığı hatayı fark eden birinin üzülmesini bir yuvanın yıkılma ihtimaline tercih ederim. Senin olduğu kadar o annenin de özel, umut dolu bir hayatı var. Ve hiçbir yanlış hata o masumun mahvolması için geçerli bir sebep olarak öne sürülemez,
Hanımefendi,konumun içeriğinde karşı tarafla iletişime geçeceğime dair birşey okudunuz mu?
Hayır.
O zaman uzatıp laga luga yapmanın alemi yok,bu konuda muhattabiniz benim.
Diğer üyelerin yorumuyla bana giydiremezsiniz aksi takdirde yorum yapmamanizi yeğlerim.

Olan olmuş boş ver, her yeni flörte eskinin hesabını yükleyip aldatıyor musun diye sormayı bırak. önüne bak.
Önüne bakarken de şayet o hödüğe bir yerlerde rastlarsan bir tane gözünün tam üstüne çak.(Çok ciddiyim bu konuda.)
Benim bir arkadaşımın başına benzer bir olay geldi.1.58 boyundaki munis arkadaşım 1.80 boyundaki ex hödüğe resmen aparkat çakmıştı.O yumruk milat oldu arkadaşıma.sonra kendini toparladı arkadaşım.şu an evli çocuklu:))

Olan olmuş boş ver, her yeni flörte eskinin hesabını yükleyip aldatıyor musun diye sormayı bırak. önüne bak.
Önüne bakarken de şayet o hödüğe bir yerlerde rastlarsan bir tane gözünün tam üstüne çak.(Çok ciddiyim bu konuda.)
Benim bir arkadaşımın başına benzer bir olay geldi.1.58 boyundaki munis arkadaşım 1.80 boyundaki ex hödüğe resmen aparkat çakmıştı.O yumruk milat oldu arkadaşıma.sonra kendini toparladı arkadaşım.şu an evli çocuklu:))
Yani o kadar iyi yapmış ki.
İlişkimiz sessiz ayrılık konuşması bile yapmadan sebepsiz öylesine bitmişti,ben bi şekilde devre arası olduğumu bilsem evini işini başına yıkardım sadece onu değil arkadaşları da göz yumduğu için hepsini paylardım ömrü billah sağa sola bakamazlardı :dondurma:

Yani o kadar iyi yapmış ki.
İlişkimiz sessiz ayrılık konuşması bile yapmadan sebepsiz öylesine bitmişti,ben bi şekilde devre arası olduğumu bilsem evini işini başına yıkardım sadece onu değil arkadaşları da göz yumduğu için hepsini paylardım ömrü billah sağa sola bakamazlardı :dondurma:
Bir yerde denk gelirsen yumruk işi aklında olsun:halay: Arkadaşımdan ayrıldıktan 5 gün sonra evlenmiş.Arkadaşım birkaç gün sonra duydu.bir ay sonra tesadüf işte burun bıruna gelmişler.Allahın işi işte.Tek kelime etmeden yumruğu çakmıştı.
Geçiyor bunlar.Her erkek de aynı değil.Buradaki kötü örnekleri okuyup genelleme yapmak da yanlış.Çok çok gençsin daha ne aşklar yaşarsın.

kendinden ödün vermeyip peşine düşmediğin için tebrik ediyor :KK5:hayırlı kısmetler diliyorum, yoluna bak anneem :KK14:

Bir yerde denk gelirsen yumruk işi aklında olsun:halay: Arkadaşımdan ayrıldıktan 5 gün sonra evlenmiş.Arkadaşım birkaç gün sonra duydu.bir ay sonra tesadüf işte burun bıruna gelmişler.Allahın işi işte.Tek kelime etmeden yumruğu çakmıştı.
Geçiyor bunlar.Her erkek de aynı değil.Buradaki kötü örnekleri okuyup genelleme yapmak da yanlış.Çok çok gençsin daha ne aşklar yaşarsın.
Çok kötüymüş oda,salak adam
Haklisiniz,nasip kısmet bakalım.

Back
X