Şaşı çocuk bana çıkma teklifi etti

karadenizpapatyasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
18
-4
1
29
ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.

yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız? :D

Fake bu ya tepki toplamak için konu açmış çok belli, şu zavallıya istediğini vermeyin de debelenip dursun başka konularda.
neden fake oluyum? beni isteyen çok. tepki toplayanada para vermiyorlar herhalde. sadece bugün başımdan geçen olayı anlatıp, siz olsaydınız kolunuza takar mıydınız diye sordum. ama bana çocuk komik geldi.

esrayada zaten söylemiş, hiç sevgilim olmadı diye. ben ne lisede nede üniversitede böyle bir birliktelik(şaşı bir çocuğun bi kızla çıktığını) görmedim. siz çevrenizde gördünüz mü, fake dediğiniz için sordumda?
Peki sizi bu sığ, acınası, fakir zihninizle, insanları dış görünüş hatta sağlık problemini ağzınıza meze edebiliyoken nasıl kabul edecek karşınıza çıkacak sevgili, eş adayları? Baya ağır bi ergensiniz.

neden fake oluyum? beni isteyen çok. tepki toplayanada para vermiyorlar herhalde. sadece bugün başımdan geçen olayı anlatıp, siz olsaydınız kolunuza takar mıydınız diye sordum. ama bana çocuk komik geldi.
Umarım öyle bir çocuk sahibi olmazsınız. Neyle sınanacağınızı bilemezsiniz, kimseyi kınamayın bu hadde de sahip olmayın.

Konuşma tarzınız çok çirkin . İstemeye bilirsiniz fakat bunu eğlence haline getirmenize anlam veremedim. İki dakika sonra ne olacağımızın garantisi yokken üstelik. Umarım bu tavrınızdan vazgeçersiniz.

Dicek tek kelime bulamıyorum sizin gibi insana ne denir bilmem senin 5 dakika sonra ne olacağını bilebiliyomusunda insanı böyle asagiliyosun çok ayıp çok 😤 okuyunca adam mı olunuyor boşuna okuma sen cahilliğin tavan yapmış

ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.

yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız? :KK70:
konunun sosyal deney oldugnu dusunuyorum ha degil de bu yazdiklariniz gercek duygularinizsa dunya sizin gibi kotuler yuzunden boyle keske ölseniz derdim.

Back
X