Şaşı çocuk bana çıkma teklifi etti

ben şaşı değil gerçekçi bakıyorum ve sizde beni linç ediyorsunuz. oysa gerçek hayatta sizde aynısını yapardınız.
Üslubun çok yanlış çok beğenmeye bilirsin ama böyle komik bişey yapıyormuş gibi alay etmen yanlış başkalarını kendinle kıyaslama herkesin kendi düşüncesi seninde allah gönlüne göre versin ama alay etmeden inşallah sende başkasının alay konusu olmazsın

Keşke sizin içinizde o delikanliliginki kadar saf ve temiz olsaymisti... Birde gülüyorsunuz ya Allah hidayet etsin... :KK69:

Ayagina falan kapanmayin onemli olan kusurlariyla sevebilmek zaten sizin o olgunluga gelebileceginize inanmak guc ama yasiniz kucuk hepimiz bu zamanlardan gectik ilerde olgunlasirsaniz ki insallah olur o zaman anlarsiniz

Bu konudan anlıyoruz ki üniversite okumak herşey için yetmiyor maalesef. Yazık vallahi size. İnsan içinden böyle bir düşünce geçirse bile utanır. Siz onu da yapmayıp şuraya yazmışsınız. Neden sevgili olmadın demiyoruz, ne diye aşağılıyorsun ki. Allah korusun yarın öbür gün böyle senin başına gelse. Başka bir örnek de vericem de onu bile yazmaya elim gitmiyor neyse... O zaman çok dersin şimdi bunun acısı bizden çıkıyor diye. Ne kadar egoistsin.

Fake ama yine de cok saydırdım sana :) fake konu yazarken bile aslında bilinç altınızdaki canavarları sergiliyorsunuz. Islah olmanız dileğiyle.

ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.

yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız? :KK70:
Şurda linç yesen. Hakkın var

yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız? :KK70:
Ben her gün koluma takıyorum, gururla bu benim evladım diye tanıtıyorum, evet kızımın gözleri kayıyor, yani sizin güldüğünüz şaşılardan, sizin yaşınızda üstelik ve inanın bebekliğinden beri taktığı gözlükleri nedeniyle dört göz, şaşı, aaaa gözlerin nasıl öyle sözlerini olgunlukla karşılayıp gözlerinden utanmamayı öğrendi, umarım bir gün siz de insanların sağlık sorunlarıyla dalga geçmemeyi öğrenirsiniz.

Bugün komik geliyor olabilir, sizin tabirinizle belki Esra'ya belki Arzu'ya yamarsınız gözleri şaşı diye ama sizin kafanızı çarpıp şaşı olmayacağınızın, Allah saklasın bir kazayla kolunuzu bacağınızı kaybetmeyeceğinizin bir garantisi var mı?

Back
X