- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi karadenizpapatyasi
Bence sen hayata şaşı bakıyorsun Allah ıslah etsin seni başka diyecek birşey bulamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şaşı değil gerçekçi bakıyorum ve sizde beni linç ediyorsunuz. oysa gerçek hayatta sizde aynısını yapardınız.Bence sen hayata şaşı bakıyorsun Allah ıslah etsin seni başka diyecek birşey bulamıyorum.
Size cevap vermeyeceğim kendime yakıştıramıyorum.ben şaşı değil gerçekçi bakıyorum ve sizde beni linç ediyorsunuz. oysa gerçek hayatta sizde aynısını yapardınız.
Üslubun çok yanlış çok beğenmeye bilirsin ama böyle komik bişey yapıyormuş gibi alay etmen yanlış başkalarını kendinle kıyaslama herkesin kendi düşüncesi seninde allah gönlüne göre versin ama alay etmeden inşallah sende başkasının alay konusu olmazsınben şaşı değil gerçekçi bakıyorum ve sizde beni linç ediyorsunuz. oysa gerçek hayatta sizde aynısını yapardınız.
tamam yarın ilk işim çocuğun ayaklarına kapanmak olacakMal mısınşaşıyı koluna takan çok olurda beyni olmayanları koluna takan olmaz yazık sana beyinsizsin ve bundan haberin yok
Arkadaşınız sizi hiç doğru tanıyamamış.bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.
Sizin yeriniz en fazla orası olabilir zaten.tamam yarın ilk işim çocuğun ayaklarına kapanmak olacak![]()
Şurda linç yesen. Hakkın varben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.
yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız?![]()
Ben her gün koluma takıyorum, gururla bu benim evladım diye tanıtıyorum, evet kızımın gözleri kayıyor, yani sizin güldüğünüz şaşılardan, sizin yaşınızda üstelik ve inanın bebekliğinden beri taktığı gözlükleri nedeniyle dört göz, şaşı, aaaa gözlerin nasıl öyle sözlerini olgunlukla karşılayıp gözlerinden utanmamayı öğrendi, umarım bir gün siz de insanların sağlık sorunlarıyla dalga geçmemeyi öğrenirsiniz.yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız?![]()
Valla çocuğun g.tunu öpsen de faydasız,sen iğrenç bir insansın.kul hakkına girdin bu en büyük günah.tamam yarın ilk işim çocuğun ayaklarına kapanmak olacak![]()