• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırdım kaldım

colber

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
29
0
6
Ankara
ramazanda her akşam kv yemege gidiyoruz
bugünde yemegi yedik iki küçük bebeğim var biraz kv idare etti yedim yemeğimi sonra sofra topla çay servisii tatlı servisi bu arada bebeler altına yapar onları değiştir sürekli ayagımın altında dolanırlar halimi düşünün yani

neyse tatlıları servis ettim kız dedesinin kucağında dedesi tatlı veriyor baba verme alışmasın dedim eşimde al o zaman kızı dedi bende gittim kızı aldım neyse eşim tatlısını yedi al kızı dedim bende tatlımı yiyeyim 5 dk geçti hadi gidelim dedi daha lokma ağzımda eşim kapıda
geçen günde sofraya oturduk kız ayagımın dibinde haliyle açıktım kız mız mız biraz hızlı olabilir ucagıma aldım ayagı masaya çarptı eşim sen neyapıyorsun diye bağırarak bir hışımla kızı aldı kucagımdan

bende bugün konuşmak istedim eşimle başkalarının yanında bana saygısızlık ediyorsun dedim ama öyle değilmi damatlarıda var onların yanında bana bağırıyor ne hakla tamam bebeelr durmuyor ozaman gitmeyelim hiçbiryere dedim tamam gitmeyelim dedi
neymiş akşama kadar yoruluyormuş ya tek çalıan erkek benimkimi her erkek aynımı yapıyor kafası şişiyormuş bir an önce eve gidelmde bebeler uyusunmuş ya be adam zaten çocuklarını akşamdan akşama görüyorsun 1 saat onlarla vakit geçirsene ama ama yok

anlıcanız onunla konuşmayı denedim ama ne kaprisini çekemezmiş ben iç konuşmayacakmışım kendne bak önce gibi laflar
ya dedim benim içn ne yapıyorsun senin içn değerli olduğumu hissettirecek
sen ne yapıyorsun diyo bana daha ne yapayım 2 bebene bakıyorum tüm kadınlık görevlerimi yapıyorum

ha bide ben onunla konuşmaya çalışıyorum beyefendi uzanmış elin de pc hiç rahatını bozmuyor beni dinliyormu dinlemiyormu belli değil
bende o zaman birdaha hiçbiryere gitmiyorum baramda dahil dedim tamam gitmeyelim diyor
şimdi ben bu adama nasıl davranayım neyapayım bir akıl verin ne olur

cnm sen baya bi bunalmışsın belli.. bebelerine bakıyorum dediğine göre :ssz: cnm şu an sizin ihtiyacınız olan tek şey eşinle baş başa zaman geçirmek.. çocukların ikiside küçük anladığım kadarıyla.. kolay değil.. sinirlerin yıpranmış senin.. keza eşinin de öyle.. çocukları arada sırada bırakın bi kaç saatliğine kv ye, yemeğe gidin, sinemaya gidin, beraber yürüyüş yapın, sohbet edin... eminim çok faydası olacaktır..

Son düzenleme:
bız 1tane çocukla çıldırma noktasına geliyoruz bazen ustelik yıllarca bekledık ınan küçük çocuk olan işleri ağır ve mesai saatleri uzun olan anne babaların ortak sorunu tek sızde değil bu sorun böyle düşün

cnm sen baya bi bunalmışsın belli.. bebelerine bakıyorum dediğine göre :ssz: cnm şu an sizin ihtiyacınız olan tek şey eşinle baş başa zaman geçirmek.. çocukların ikiside küçük anladığım kadarıyla.. kolay değil.. sinirlerin yıpranmış senin.. keza eşinin de öyle.. çocukları arada sırada bırakın bi kaç saatliğine kv ye, yemeğe gidin, sinemaya gidin, beraber yürüyüş yapın, sohbet edin... eminim çok faydası olacaktır..

evet farkındayım sinirlerim yıprandı:ssz:
ama eşim eve gelip bebeler uyusun alsın pc yi açsın tv yi ben yanına gitmeyince muhabbet bie etmez bırak benimle başbaşa bişeyler yapsın:50:

bız 1tane çocukla çıldırma noktasına geliyoruz bazen ustelik yıllarca bekledık ınan küçük çocuk olan işleri ağır ve mesai saatleri uzun olan anne babaların ortak sorunu tek sızde değil bu sorun böyle düşün

ben çocuklarım için o kadar çok fedakarlık yapıyorumki yaparım hiç zorumada gitmiyor ama eşimdende beni anladığını gösteren ii güzel söz duymak istiyorum bunu söylediğimde bırak güzel lafı moralimi bozuyor
anneler gününde ondan hediye falan ummadım sadece iki güzel söz duymak istedim ama söylemedi
sonra dayanamadım gittim dedim anneler gününkutlu olsun bari de dedim hiç bişey demedi :50:

ama eşim eve gelip bebeler uyusun alsın pc yi açsın tv yi ben yanına gitmeyince muhabbet bie etmez bırak benimle başbaşa bişeyler yapsın:50:

yapar cnm yapar... sende o böyle yapıyo diye köşene çekilme.. sen organize et.. seninle vakit geçirmeyi özledim de... azcık başbaşa kalalım de.. tavla biraz ayol :27: eğer sen söylemeyi bilirsen yani "kalk heriiiiiif,oturup durma, 2 tur atalım falan demezsen geri çevireceğini zannetmiyorum :23:

ben çocuklarım için o kadar çok fedakarlık yapıyorumki yaparım hiç zorumada gitmiyor ama eşimdende beni anladığını gösteren ii güzel söz duymak istiyorum bunu söylediğimde bırak güzel lafı moralimi bozuyor
anneler gününde ondan hediye falan ummadım sadece iki güzel söz duymak istedim ama söylemedi
sonra dayanamadım gittim dedim anneler gününkutlu olsun bari de dedim hiç bişey demedi :50:

eşin herşeyı boşvermiş herhalde başkasıyla bı ilişkisi olabılırmı şüphelerın varmı aslında başkası olmasada böyle boşvermiş erkekler var dahada çözümsüz bunlar

ayenn şuan benimkide anlattığın pozisyonda daha 5 dk önce ağladım pc başında gece gündüz demeden ...bende doğum kilolarımı atmak için yürüyüş ve rejim yapıyorum yalvar yakar akşamları bakta gideyim yürüyüşe diyorum yokkk bakamazmışşş ..niyeee benim 1 saatlik kendime özeell ayırmammı .. sen annesisin sen bak diyorrr...ve biz 3 yıllık evliyiz çocuğum 2 yaşındaaa:5::5::5::5::47::47:

Aaa deli adam (kusura bakma) gul gibi karisi altin gibi bebeleri var yaptigina bak hele.
Bunlarin %95 i boyle canim .
Nasilsa elimin altindalar diyolar hic takmiyorlar.
Biraz ilgilenme onunla bence.
O yokmus gibi davran azcik.
O zaman der ki aaa noldu buna
Bu sefer o baslar yakinlasmaya sohbet etmeye. Evliliktede olsa kacan kovalanir.

ayenn şuan benimkide anlattığın pozisyonda daha 5 dk önce ağladım pc başında gece gündüz demeden ...bende doğum kilolarımı atmak için yürüyüş ve rejim yapıyorum yalvar yakar akşamları bakta gideyim yürüyüşe diyorum yokkk bakamazmışşş ..niyeee benim 1 saatlik kendime özeell ayırmammı .. sen annesisin sen bak diyorrr...ve biz 3 yıllık evliyiz çocuğum 2 yaşındaaa:5::5::5::5::47::47:

yok artık ben annesiyim de sen neyisin teyzesi mi derim öyle adama

Bebelerinizi Allah Bağışlasın öncelikle=)

Tipik erkek.. Anladığım kadarı ile siz de şimdilerde nadir bulunan gelinlerdensiniz. Konunuzda herhangi bir şekilde kayınpeder ya da kayınvalideye ilişkin bir dayandırma, bir alınma göremediğim için bunu yazıyorum...

Eşiniz, karakteriniz dolayısıyla o çocuklara hiç bakmayacak... Size yardım da etmeyecek.. Üstelik kişiliği bu şekilde devam edecek...

İlk kez böyle yazıyorum..

Çünkü siz şunu görmüyorsunuz;

- Eşiniz böyle davrandığında ailesi "Oğlum kadın çok yoruluyor, biraz tut çocukları" diye size destek çıkmıyor
- Eşiniz onların yanında size kaba davrandığında "Oğlum eşinle ne biçim konuşuyorsun, aranızda ki sorunları evde halledin. Bizim yanımızda böyle densizlikler yapmayın" demiyor...

Siz bunu yapamayacağınıza ve eşiniz tarafından ters tepeceğine göre (bu benim kanaatim), ailenin bu olaya el atması gerekirdi...

Bu arada siz şunun farkında da değilsiniz;
- Eşiniz sizin ayakta ve sürekli iş yapan, koşturan hamarat kimliğinize gayet alışmış..
- Eşiniz bebelerinizin her türlü işini yapmanıza, onlara her şekilde yetişmenize gayet alışmış. Ne yorgunluğunuzu, ne uykusuzluğunuzu tam olarak belli etmişsiniz...
- Evlenmeden önce ve hemen sonrasında nazlanmayı bilmemişsiniz..

Ne yapabilirsiniz?
Bebeklerinizi bahane edip kayınvalidelere gitmeyin bir süre... Israr ederse "Bana yardımcı olacaksan gidelim" deyin.. O da size "Annem yardımcı oluyor ya" diyecek... "Annenin yardımcı olamadığı ve benim de işimin olduğu yerde sen çocuklarla ilgilenirim dersen, giderim" dersiniz...

Elimden en fazla bunu yazmak geldi...
Siz daha iyi bilirsiniz,

Son düzenleme:
Bebelerinizi Allah Bağışlasın öncelikle=)

Tipik erkek.. Anladığım kadarı ile siz de şimdilerde nadir bulunan gelinlerdensiniz. Konunuzda herhangi bir şekilde kayınpeder ya da kayınvalideye ilişkin bir dayandırma, bir alınma göremediğim için bunu yazıyorum...

Eşiniz, karakteriniz dolayısıyla o çocuklara hiç bakmayacak... Size yardım da etmeyecek.. Üstelik kişiliği bu şekilde devam edecek...

İlk kez böyle yazıyorum..

Çünkü siz şunu görmüyorsunuz;

- Eşiniz böyle davrandığında ailesi "Oğlum kadın çok yoruluyor, biraz tut çocukları" diye size destek çıkmıyor
- Eşiniz onların yanında size kaba davrandığında "Oğlum eşinle ne biçim konuşuyorsun, aranızda ki sorunları evde halledin. Bizim yanımızda böyle densizlikler yapmayın" demiyor...

Siz bunu yapamayacağınıza ve eşiniz tarafından ters tepeceğine göre (bu benim kanaatim), ailenin bu olaya el atması gerekirdi...

Bu arada siz şunun farkında da değilsiniz;
- Eşiniz sizin ayakta ve sürekli iş yapan, koşturan hamarat kimliğinize gayet alışmış..
- Eşiniz bebelerinizin her türlü işini yapmanıza, onlara her şekilde yetişmenize gayet alışmış. Ne yorgunluğunuzu, ne uykusuzluğunuzu tam olarak belli etmişsiniz...
- Evlenmeden önce ve hemen sonrasında nazlanmayı bilmemişsiniz..

Ne yapabilirsiniz?
Bebeklerinizi bahane edip kayınvalidelere gitmeyin bir süre... Israr ederse "Bana yardımcı olacaksan gidelim" deyin.. O da size "Annem yardımcı oluyor ya" diyecek... "Annenin yardımcı olamadığı ve benim de işimin olduğu yerde sen çocuklarla ilgilenirim dersen, giderim" dersiniz...

Elimden en fazla bunu yazmak geldi...
Siz daha iyi bilirsiniz,

aslında yazdıklarınızın çogu benim için doğru sadece ailesinin ona olaan tutumu kısmında yanılmışsınız
kv ve kp hep benim arkamda oldular eşimede sürekli söylüyorlar iki bebekle zor eşine yardımcı ol birbirinize saygılı olun hep söylüyorlar ama iki gün iyi sonra yine aynı
bide kv ve kp olmasa be yaparız bilmiyorum onlardan çok tırsıyor

o kadar haklısınki hiç kendimi naza çekmedim herşeyimi kendim yaptım ama neden çünkü nazımı çekeçek bir kocam yokta ondan hastalandığımda bile insan bir arar demi evde yalnızım korkar nasılsın der ama yok
böyle bir kocan oluncada mecbur hamarat oluyorsun

ne söylesen kar etmiyor sadece kavga çıkıyor ve daha çookkk huzursuzluk artık kızmıyorum bağırmıyorum içime atıyorum susup geçiyorum napim çocuğumun pisikolojisi bozulacak yoksa bu yaşta

sanırım kocalarımız aynı
ama susup içine atmak ne kadar doğru senin ruh sağlığın bozulduunda kızına kim bakacak allah korusun ben çocuklarıma eşimin batığını düşünemiyorum

Kıyamam size ya...
Allah sizi yetiştiren Anne ve Babadan Razı olsun... Onların yüzü suyu hürmetine de evladlarınızı hayırlı kılsın...

Halık olan bilir, görür yaptıklarınızı...
İnşallah size hayırlı kapılar açar, ferahlık verir... Eşinize de biraz merhamet verir..

Selamlar,

cnm yalnız olmadığını anlayıp rahatlarsın die yazıyorum... ben gezmeyi, dolaşmayı, alışverişi çok seven biriydim.. oğlumun doğumundan sonra hiçbirini yapamadım çünkü o kadar zor bi çocuktu ki ne yemek yerdi, ne memnun olurdu, kalabalığı sevmez ağlardı.. neyse ağlaya sızlaya 9. aya geldik oğlumla... biraz huyları düzeldi kendime zaman ayırayım derken yeniden hamile olduğumu öğrendim... eşim o kadar yoğun çalışıodu ki bakmak istese bile bakamıodu çünkü eve işleri yüzünden geç geliodu.. neyse oğlum 1,5 yaşındayken kızım doğdu.. tek başıma baktım.. kendimi eve kapatmıştım.. benim adamın işleri bitecekti deee, gelecekti dee, bizi gezmeye götürecekti... dedim kızım sen çok bu adamı beklersen çok beklersin.. gözümü kararttım.. çocuklarımla dışarı çıkmaya başladım.. en azından kendimi ev hapsinden kurtardım, nefes aldım, yaşadığımı hissettim.. sonra arkası geldi tabi.. ilk başka birini bebek arabasına, diğerini ana kucağına koyuyodum.. öle geziodum.. sonra çocuklar büyüdükçe ellerinden tuttum. öyle gittim nereye gideceksem. allah kolaylığını verdi.. eşimle zaman geçirmek isteyince de bi hafta önceden rezervasyon yaptırırdım resmen... adam çok yoğun napim.. bırakırdık çocukları annelere, bi saat bile olsa baş başa olmak iyi gelirdi.. zor evet, ama imkansız değil... sağlık olduktan sonra gerisi halledilebiliyo...

Kıyamam size ya...
Allah sizi yetiştiren Anne ve Babadan Razı olsun... Onların yüzü suyu hürmetine de evladlarınızı hayırlı kılsın...

Halık olan bilir, görür yaptıklarınızı...
İnşallah size hayırlı kapılar açar, ferahlık verir... Eşinize de biraz merhamet verir..

Selamlar,

aminnnn inşallah

bak sende bu adamlara bir çözüm bulamadın bunlar çözümsüz ben en son çare destek almak ama onunda çözebileceğini sanmıyorum

ne söylesen kar etmiyor sadece kavga çıkıyor ve daha çookkk huzursuzluk artık kızmıyorum bağırmıyorum içime atıyorum susup geçiyorum napim çocuğumun pisikolojisi bozulacak yoksa bu yaşta

Ya bakmayın bana fazla sivridir sözlerim biraz da kabalık ettim galiba özür dilerim :(
haklısınız alttan almak gerekiyor bazen
bekara koca boşamak kolaymış
ama ne bileyim çok kızıyorum böyle şeylere
ben her seferinde kavga ederim herhalde :/

ramazanda her akşam kv yemege gidiyoruz
bugünde yemegi yedik iki küçük bebeğim var biraz kv idare etti yedim yemeğimi sonra sofra topla çay servisii tatlı servisi bu arada bebeler altına yapar onları değiştir sürekli ayagımın altında dolanırlar halimi düşünün yani

neyse tatlıları servis ettim kız dedesinin kucağında dedesi tatlı veriyor baba verme alışmasın dedim eşimde al o zaman kızı dedi bende gittim kızı aldım neyse eşim tatlısını yedi al kızı dedim bende tatlımı yiyeyim 5 dk geçti hadi gidelim dedi daha lokma ağzımda eşim kapıda
geçen günde sofraya oturduk kız ayagımın dibinde haliyle açıktım kız mız mız biraz hızlı olabilir ucagıma aldım ayagı masaya çarptı eşim sen neyapıyorsun diye bağırarak bir hışımla kızı aldı kucagımdan

bende bugün konuşmak istedim eşimle başkalarının yanında bana saygısızlık ediyorsun dedim ama öyle değilmi damatlarıda var onların yanında bana bağırıyor ne hakla tamam bebeelr durmuyor ozaman gitmeyelim hiçbiryere dedim tamam gitmeyelim dedi
neymiş akşama kadar yoruluyormuş ya tek çalıan erkek benimkimi her erkek aynımı yapıyor kafası şişiyormuş bir an önce eve gidelmde bebeler uyusunmuş ya be adam zaten çocuklarını akşamdan akşama görüyorsun 1 saat onlarla vakit geçirsene ama ama yok

anlıcanız onunla konuşmayı denedim ama ne kaprisini çekemezmiş ben iç konuşmayacakmışım kendne bak önce gibi laflar
ya dedim benim içn ne yapıyorsun senin içn değerli olduğumu hissettirecek
sen ne yapıyorsun diyo bana daha ne yapayım 2 bebene bakıyorum tüm kadınlık görevlerimi yapıyorum

ha bide ben onunla konuşmaya çalışıyorum beyefendi uzanmış elin de pc hiç rahatını bozmuyor beni dinliyormu dinlemiyormu belli değil
bende o zaman birdaha hiçbiryere gitmiyorum baramda dahil dedim tamam gitmeyelim diyor
şimdi ben bu adama nasıl davranayım neyapayım bir akıl verin ne olur

​Allah yardımcın olsun canım sen nasıl çocuklarına bakıyorsan eşininde bakması gerek sanki sen onları annenin evinden getirdin,birde anlamadıgım birşey var neden ramazan boyunca kayınvalidenlere yemege gidiyorsunuz mecburmusunuz senin kendi ailen yok mu hep eşinin ailesine mi gidiliyor yada evinizde başbaşa yemek yemiyorsunuz.

aminnnn inşallah

bak sende bu adamlara bir çözüm bulamadın bunlar çözümsüz ben en son çare destek almak ama onunda çözebileceğini sanmıyorum

Yanılıyorsunuz,

Çözüm var.. Ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi siz nadir bulunan gelinlerdensiniz... Bunun altında aslında başka pek çok açılım var... Alınmayın tamamı ile iyi niyetle söylüyorum "Benim size verebileceğim çözümleri yapamayacağınız için o cümleyi yazdım"

Tekrar ediyorum, çok iyiniyetli, çok verici, ılımlı, anlayışlı ve merhametli bir insansınız... Karakterinizde bunlar varken, benim size verebileceğim çözümleri adım adım yapmanız olanaksız... Birazcık kötü olabilmek gerekiyor bazen.. Siz bunu başaramazsınız...

Back
X