Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

Melek_21 konu açmadan (konuyu açıp açmamak için epey düşünmüş,konusunun başında öyle yazıyor)
1gün önce de gulsenbx üye olmuş
ilk yorumunu melek_21 in konusuna yapmış ve sonrasında da hep birbirlerine hak vermişler.
Gulsenbx son aktivite:17:27
melek_21 son aktivite:17:21

Şuan ikisi de orta da yok ve ikisi de konu açmak,dertlerini ortaya dökmekten çekindiklerini kk lı bayanların eleştirlerinden söz etmiş.Başka ortak noktaları da var..Tesadüfte olabilir bilemiyorum
Son günlerde moda oldu ya bu tür konular açmadan önce üyelerin yeni kullanıcı adı almaları,hatta mail adresi kalmayınca eşlerinin mail adresleriyle üye olmaları...
Herşey olabilir yani burada
:delphin: küçük ayrıntılar böyle düşünmeme neden oldu

ajan gibisin tebrik ederim vereliniortak

Melek_21 konu açmadan (konuyu açıp açmamak için epey düşünmüş,konusunun başında öyle yazıyor)
ilk yorumunu melek_21 in konusuna yapmış ve sonrasında da hep birbirlerine hak vermişler.

Şuan ikisi de orta da yok ve ikisi de konu açmak,dertlerini ortaya dökmekten çekindiklerini kk lı bayanların eleştirlerinden söz etmiş.Başka ortak noktaları da var..Tesadüfte olabilir bilemiyorum
Son günlerde moda oldu ya bu tür konular açmadan önce üyelerin yeni kullanıcı adı almaları,hatta mail adresi kalmayınca eşlerinin mail adresleriyle üye olmaları...

zekice olabılır neden olmasın

Konu sahibinin kocası; yanlış yoldasın....

2.adam Ali; yoldan çıkmışsın.

Konu sahibi; yol yakınken dön sende!

(Bana gelince;ben doğru olduğunu varsaydım yaptım yorumumu.
Aynı kişi farklı isimle kendi konusunda yorum yapıyorsa iş bir ıp no'suna bakar.Ona da ben değil adminler bakar)

bu dizi olsa yada film neyse kadın oyuncu olarak hülya koçyiğit eşi ekrem bora 2.adam aLı yi salih güney oynamalıydı...tabı genclık halleri ya sizce :)

bence kadın: Fatma Girik
eski sevgili: Ferdi tayfur
kocasıda :tecavüzcü çoşkun

arkadaşlar sana ajan demiş ama bence sen uçmuşşun ya da çok fazla polisiye film o da olmadı kadın programı izliyorsun o nerden çıktı şimdi ben tanımıyorum bile gülseni bu forumda yetkili yok mu onlar sanırım anlayabilir aynı kişi olup olmadığımızı ıp adresi bilmem ne yok mu baksınlar bakalım aynı kişimiyiz değil miyiz ben işte buna kızıyorum hemen yapıştırıyosunuz yok konu yalan yok konu açan aynı kişi yok sen neleri kafana takıyosun o yüzdeb arkadaşı savunma gereği duydum ama hata etmişim demek ki burda maşallah herkes psikolok herkes ajan.....

yetkili arkadaşlara sesleniyorum beni bu suçlamadan kurtarır mısınız heralde bunu yapabilirsiniz die düşünüyorum.....ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

ve benim sadece 1 üyeliğim var bunu da herkes bilsin:bbo:

Ve bu 2 kişi de nadya veya kolonya ya da patiskaya bağlanırsa ne gülerim...
sempatiksalakcinni

gulsenn nerdeki
merak ettık
hanı eşiyle konuşcaktı yaa
ayy başına bi iş gelmesın
bak konuya ınanmaya başladım hee-tatlicadiarzu-

Ne kadar vicdansızsınız yaaa..... Bravo tek kelime ile.... bu kadar olur yani...

ınsanlarla dalga geçmeyi çok iyi blen birilerisiniz belli...

Evet eşimle konuştum, paylaştım onunla herşeyi...

Sabahta iş görüşmesine gittim..... Pazartesiye kadar arayacaklarını söylediler....

Benimle o kadar yakından ilgilendiniz ki ! sizlerle sadece bu kadarını paylaşmak istedim.. Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum... Benimle daha fazla dalga geçilmesini istemiyorum...

Bana inanan ve desteğini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim... Allah razı olsun...

Bir daha buraya gelmeyi düşünmüyorum... Hayırlı günler herkese....

Sabahta iş görüşmesine gittim..... Pazartesiye kadar arayacaklarını söylediler....

Benimle o kadar yakından ilgilendiniz ki ! sizlerle sadece bu kadarını paylaşmak istedim.. Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum... Benimle daha fazla dalga geçilmesini istemiyorum...

Bana inanan ve desteğini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim... Allah razı olsun...

İyi de Ali Bey noldu?
Onu da anlatsan ya?
alsanaalsanasmile

Hakıkaten bende merak ettım Alı beyı bilmiyorumkismile

Ayrıca bu kadar zamandır takıp edıyor olmanın hakkı ıle olsa gerek esınle arandakı konusmayı da merak ettım bilmiyorumkismile

Ama bırdaha gelmeyı dusunmuyomussun demek sorular cevapsız kalacak :umursamaz:

offfff şu olay gerçekse bile ne vıcık vıcık ilişki bunlar yaa aman ne kağıt üstünde kalsın böyle evlilik ne masa valla böyle evlilikmi olur ne saçma

Böylee konu Açıp merakta bırakıppp isyan edip kaçmakkkk yoooookk :) anlatın bakalımm neler olduu eşinizz ne dedii?? Nasıl karşıladıı ?? İş görüşmesine rahatca gittiğinize göre Sakin Sessiz Geçmişş gibi.. meraklaa Beklioruzz...

Hakıkaten bende merak ettım Alı beyı bilmiyorumkismile

Ayrıca bu kadar zamandır takıp edıyor olmanın hakkı ıle olsa gerek esınle arandakı konusmayı da merak ettım bilmiyorumkismile

Ama bırdaha gelmeyı dusunmuyomussun demek sorular cevapsız kalacak :umursamaz:

Boşuna mı yazdık şimdi?
Filmin sonu ne oldu ya!!!
akannehir
Office gel hele, Son Hıçkırık 'ta oluyordu film sonunda?
Onun sonu bununla bir ne olsa. boshayallersmile
Senaryo bir -tatlicadiarzu-

Canım ailemin yanına gidemem çünkü eşimle evlenmemi istemiyorlardı. Karşı çıktılar ama biz yinede evlendik.. Benim babamın katı kuralları vardır. Evlendiğin yerden kesinlikle ayrılmayacaksın, anca ordan kefenle çıkacaksın der hep... Bi kaç kez annemle paylaştım oda farklı düşünmüyor...

Yalnız kızlar müthiş bişey oldu az önce.. Ali yi aradım... ona neden böyle davrandığını bir daha bize gelmemesini söyledim.. Benim peşimi bırak dedim. Bırakmam dedi, ben bu oyunu ne zamandır kuruyorum dedi, seni bir türlü unutamıyorum, nutmamda seni kimseye yar etmem diyor...

demek müthiş bir şey? hangi açıdan müthiş

evet kızlar ya.. bi arkadaşmdan öğrenmiş.. bende o arkadşı aradım şimdi... bayağı bi kızadım, bastım küfürü.. şuan ağlıyorum yaaaa.. elim ayağım titriyor... fena oldumm.. ne yapcam şimdi ben...

bütün bunlar oluyorken internet kafede misin sen şimdi?

baktın daha fazla gitmiyor konu
isyan ayağıyla git bakalım.

Back
X