Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak canım sanırım ilk sayfalara hiç bakmadan yorum yapmaya çalışıyorsun ama sana tavsiyem oralara bi bak bana neler neler demişler bi gör.. ben hatta konumun kapatılmasını falan istedim ama hiçbir yönetici bir el atmadı...
kusura bakmayın ama şahsiyetime, onuruma dokunan biçok yorum yapıldı susayım dedimm, ne ahlaksızlığım kaldı, ne alaycılığım nede salaklığım... geçmş sayfalara bakarsanız görürsünüz... ben kimseye saygısısz demedim saygısızca davranılıyor dedimmm dikkatinizi çekerim...
Eşinle boşanacaksın ve benimle olacaksın dei telde.... ben kesinlikle olmaz dedim ve bunların hepsini anlatacağım eşime dedimm... hem biz onunla ayrılmayacağız yanlış duymuşsun falan deim ama... nafile iananmıyor bana...
Kötü giden bir evliligim var.
Ayrılmak üzereyiz ama biraz beklememiz gerek. İş arıyorum mecburen evde eşimin ailesinin o yüzden o da gidemiyor.
Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinİn de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.
Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.
En son o zaman görüsmüs bir cay içmiştik.
Evde hava hep soguk esıyor mecbur kalmadıkca konusmuyoruz.Gecen gün esım gece dısarı cıkacakdı.Bıraz gecıkdı.Ama hayat sonucda onun hayatı tepkı vermedım.Ertesı gun bı kac gun once bırısıyle tanıstım ıyı arkadas olduk gece onunlaydım dedı.
Bir gün davet etsem ayıp olurmu sana karsı diye sordu.önce ne diyecegımi bilemedim.Konusmasından sanki bir kadından bahsedıyor gibi geldi bana.Düsüncemi anlamıs olmalı kı "Ali bey hossohbet bırısı sıkılmazsın" dedı.
Bende tamam davet et sorun değil dedim.Ama cıkıp gelen Ali beyın bana ilgisi olan eskı arkadasım Ali oldugunu nereden biliyim.
İcerıye girerken onu görünce şok oldum ama o beni tanımıyomus gıbı davranınca bende tanımazlıkdan geldım.Simdi sık sık evimize girip çıkan birisi haline geldı.
Aramızda hiçbirşey olmadı ama yine de her ne kadar boşanmak üzerede olsak kendimi eşime karsı suçlu hisseder oldum.
Ne yapmalıyım bir akıl verin....
Melek_21 konu açmadan (konuyu açıp açmamak için epey düşünmüş,konusunun başında öyle yazıyor)
1gün önce de gulsenbx üye olmuş
ilk yorumunu melek_21 in konusuna yapmış ve sonrasında da hep birbirlerine hak vermişler.
Gulsenbx son aktivite27
melek_21 son aktivite21
Şuan ikisi de orta da yok ve ikisi de konu açmak,dertlerini ortaya dökmekten çekindiklerini kk lı bayanların eleştirlerinden söz etmiş.Başka ortak noktaları da var..Tesadüfte olabilir bilemiyorum
Son günlerde moda oldu ya bu tür konular açmadan önce üyelerin yeni kullanıcı adı almaları,hatta mail adresi kalmayınca eşlerinin mail adresleriyle üye olmaları...
Herşey olabilir yani buradaküçük ayrıntılar böyle düşünmeme neden oldu
Melek_21 konu açmadan (konuyu açıp açmamak için epey düşünmüş,konusunun başında öyle yazıyor)
1gün önce de gulsenbx üye olmuş
ilk yorumunu melek_21 in konusuna yapmış ve sonrasında da hep birbirlerine hak vermişler.
Gulsenbx son aktivite27
melek_21 son aktivite21
Şuan ikisi de orta da yok ve ikisi de konu açmak,dertlerini ortaya dökmekten çekindiklerini kk lı bayanların eleştirlerinden söz etmiş.Başka ortak noktaları da var..Tesadüfte olabilir bilemiyorum
Son günlerde moda oldu ya bu tür konular açmadan önce üyelerin yeni kullanıcı adı almaları,hatta mail adresi kalmayınca eşlerinin mail adresleriyle üye olmaları...
Herşey olabilir yani buradaküçük ayrıntılar böyle düşünmeme neden oldu