Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

ayrıca çıkmam gerekiyor benim... eve gitmem lazım.. Bana inana yanımda olan arkadaşlara sesleniyorum dua edin ne olur şu durumdan kurtulayım... Eşimide kırmak istemiyoum kırılmakta istemiyorum... onu üzmedenn kolayca analatabileyim. halledelim...

iyi akşamlar....

Canım ilk başta tahmin ettiğim doğru çıktı ne yazık ki....

Şunu söyleyeyim, sen ilk başta; yani onu görür görmez sizin evde tepkini dile getirseydin bence şuan burada bunları konuşuyor olmazdın. Ne kadar da boşanma arifesinde olsanız da şimdi sen hükmen yenilmiş sayılacaksın eşine gerçekleri söyleyerek.

Umarım en az yara alarak bu olaydan kurtulursun..

bak canım sanırım ilk sayfalara hiç bakmadan yorum yapmaya çalışıyorsun ama sana tavsiyem oralara bi bak bana neler neler demişler bi gör.. ben hatta konumun kapatılmasını falan istedim ama hiçbir yönetici bir el atmadı...

kusura bakmayın ama şahsiyetime, onuruma dokunan biçok yorum yapıldı susayım dedimm, ne ahlaksızlığım kaldı, ne alaycılığım nede salaklığım... geçmş sayfalara bakarsanız görürsünüz... ben kimseye saygısısz demedim saygısızca davranılıyor dedimmm dikkatinizi çekerim...

hayır okudum..bulunduğun durumda pek ahlaklıca değil ama ..
bahsettiğin hikayede olabilir ,doğruluğuna inanmak durumunda değil herkes fakat durumun (ya da uydurduğun ) ahlaklıca olmadığından cevaplarda o tarzda gelir doğal olarak...
neyse sen bu durumdan sıkılmıyorsun nasılsa üstü kapalı çok şey ifade ettim ama anlamadın..dahada bişi dememe gerek yok bu durumdan sonra...

Eşinle boşanacaksın ve benimle olacaksın dei telde.... ben kesinlikle olmaz dedim ve bunların hepsini anlatacağım eşime dedimm... hem biz onunla ayrılmayacağız yanlış duymuşsun falan deim ama... nafile iananmıyor bana...

çok laçka bir durum ya....saçmasapan bişey bu yazdıkların..
hangi cesaretle eşinden ayrılacaksın ve benimle olcaksın derki..
nasıl bukadar emin eşine söylemeyeceğinden..

burda herkesin sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyor bütün bayanlar..

ama senin evli olmana rağmen bu kadar rahat tavırlar içinde olman ,
ayrılmaya karar vermiş bile olsanız eşine ve kendine bu iki yüzlülüğü yapman
eşine anlatmadığın için , eskiden yuvanız olan eve şimdi eski arkadaşının rahat rahat gelip gitmesi

neticesinde
kimsenin olumlu yorumlar yapmasını bekleme zaten...boşanmaya karar verdiysen o evden ayrılır ailenin yanına dönersin yada başka bir sayfa açarsın kendine..ama kimseyi entrikalarına sokmaya hakkın yok..özellikle herşeyden habersiz eşini...

yapman gereken buyken sen neyi danışıyorsun ne fikri istiyorsun insanlardan...

ben yazdıklarının hepsini okudum ve sona geldikçe sana hak vereceğim bir taraf kalmadı...
umarım hayatında mutlu olursun...

cute
bende konuyu bütün sayfaları okuyarak geldım valla
okumadan yorum yapmam zaten huyum değil
konu sahıbı arkadaş saygısız demedım dıor ama maşallah kocaman kocaman yazıyor hakaretlerını
ben saygısız demedım dıo bıde
saygsızca davranılıyo demış
kımse ona ahlaksızsın dememış okudum
ahlak dışı bu yaptığın demış
buda bızım laf cevırme yönumuz olsun
nasılsa o cevırdı

Kötü giden bir evliligim var.
Ayrılmak üzereyiz ama biraz beklememiz gerek. İş arıyorum mecburen evde eşimin ailesinin o yüzden o da gidemiyor.
Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinİn de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.

Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.

En son o zaman görüsmüs bir cay içmiştik.

Evde hava hep soguk esıyor mecbur kalmadıkca konusmuyoruz.Gecen gün esım gece dısarı cıkacakdı.Bıraz gecıkdı.Ama hayat sonucda onun hayatı tepkı vermedım.Ertesı gun bı kac gun once bırısıyle tanıstım ıyı arkadas olduk gece onunlaydım dedı.

Bir gün davet etsem ayıp olurmu sana karsı diye sordu.önce ne diyecegımi bilemedim.Konusmasından sanki bir kadından bahsedıyor gibi geldi bana.Düsüncemi anlamıs olmalı kı "Ali bey hossohbet bırısı sıkılmazsın" dedı.

Bende tamam davet et sorun değil dedim.Ama cıkıp gelen Ali beyın bana ilgisi olan eskı arkadasım Ali oldugunu nereden biliyim.

İcerıye girerken onu görünce şok oldum ama o beni tanımıyomus gıbı davranınca bende tanımazlıkdan geldım.Simdi sık sık evimize girip çıkan birisi haline geldı.

Aramızda hiçbirşey olmadı ama yine de her ne kadar boşanmak üzerede olsak kendimi eşime karsı suçlu hisseder oldum.

Ne yapmalıyım bir akıl verin....

valla canım ne desem bilemedim ama açık ve net konuşacağım bence boşanmak üzere olsan bile bunu eşinle paylaşmalısın
hem eşin yeni tanışmış olduğu bir adamı neden evine geitirir anlamadım bana saçma geldi burada ali beyin de bir oyunu gibi geldi bana sana ilgisi olan bi adamın senin evinde ne işi varrrkafamçokkarıştı

yaa allah aşkına konu sahibi biz böyle bir konu açsak inanırmısınız siz,tam türk filmi gibi valla
olamaz böyle bişi diyorum ben fakat bu durumu gerçekten yaşıyorsanız hemen durumu eşinize anşlatınn.

konu sahibinin avukatlığını da kimse yapmasın lütfen,kendini savunabilecek biri,ne kadarda meraklısınız birini sallayıp sırtlayıp arkanıza almaya

Şuan 20.sayfayı okumaktayım son 3sayfaya bakmadım henüz
Bişey dikkati mi çekti..

gulsenbx'e yapılan yorumlara neden hep melek_21 üzerine alınırmışcasına cevap verme gereği duymuş acaba? CADIARZU
Size de garip gelmedi mi bu?
bilmiyorumkismile

Ama meleğin konusu daha inandırıcıydı. Sadece belki bize biraz basit bir sebep gibi geldi. Bu konu inandırıcı değil ki..

amaaann ne kadar gereksiz yorum yazilmis okumak vakit kaybi en sonlarda sadece konuyu acan arkadasin mesajlarini okudum.
bu adam sana bela olucak belli, bir de belki kocan haberdar olabilir eger evlendikten sonra edinilmis mallar varsa ortada mahkemede paylasmamak icin beni bu adamla aldatti evime girdi cikti bu adam diye iddia edecek olabilir, en kötüyü düsünmek gerek bence bu devirde insanlarin ne oldugunu anlamak zor.

Melek_21 konu açmadan (konuyu açıp açmamak için epey düşünmüş,konusunun başında öyle yazıyor)
1gün önce de gulsenbx üye olmuş
ilk yorumunu melek_21 in konusuna yapmış ve sonrasında da hep birbirlerine hak vermişler.
Gulsenbx son aktivite:17:27
melek_21 son aktivite:17:21

Şuan ikisi de orta da yok ve ikisi de konu açmak,dertlerini ortaya dökmekten çekindiklerini kk lı bayanların eleştirlerinden söz etmiş.Başka ortak noktaları da var..Tesadüfte olabilir bilemiyorum
Son günlerde moda oldu ya bu tür konular açmadan önce üyelerin yeni kullanıcı adı almaları,hatta mail adresi kalmayınca eşlerinin mail adresleriyle üye olmaları...
Herşey olabilir yani burada
:delphin: küçük ayrıntılar böyle düşünmeme neden oldu

Bütün sayfaları okuyamadım.
Eşinizle ayrılmaya karar vermişsiniz zaten.
Bu Ali anladığım kadarıyla eşinizle sırf sizin için tanışmış ve evinize geliyor.
Size telefonda sizden vazgeçmeyeceğini söylüyor.
Tam bir dengesiz yani.
Hala evli birinin evine gidiyor, eşiyle arkadaş oluyor, bir de üstüne karısında gözü var.
Ne karakterli bir arkadaş. Ruh hastası heralde.
İkisinide çıkarın hayatınızdan olsun bitsin.
Eşinize ne yaşadınız da ne anlatacak bu Ali denen adam.
Neyle tehdit ediyor sizi.
Eğer ciddi bir durum varsa da , gerekli yerlere şikayetinizi bildirin.
Ne eşinize, ne de ali denen şahsa bir sorumluluğunuz yok aslında.
Ama aynı evde yaşıyorsunuz ve hala evlisiniz.
Bu anlamda eşinize sorumlu görünüyorsunuz.
Bu da bütün işi bozuyor.
Bir an önce ayrılın eşinizden bari.
O şahsıda gereken yerlere şikayet edin.

Melek_21 konu açmadan (konuyu açıp açmamak için epey düşünmüş,konusunun başında öyle yazıyor)
ilk yorumunu melek_21 in konusuna yapmış ve sonrasında da hep birbirlerine hak vermişler.

Şuan ikisi de orta da yok ve ikisi de konu açmak,dertlerini ortaya dökmekten çekindiklerini kk lı bayanların eleştirlerinden söz etmiş.Başka ortak noktaları da var..Tesadüfte olabilir bilemiyorum
Son günlerde moda oldu ya bu tür konular açmadan önce üyelerin yeni kullanıcı adı almaları,hatta mail adresi kalmayınca eşlerinin mail adresleriyle üye olmaları...

FBI ajanlarını geçtin bacım helal olsunkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kolonya adlı üyeden sonra yeni bir sahtecilik olayı ise pes diyorum yani... ama ya gerçekse ozamanda karşımızdakinin derdini küçümsemiş olmuyomuyuz benim aklım ermedi zaten ben daha yeni sayılırım yani 3 ay filan oldu. ama bir gün buraya ruhsal durumum kötü olduğu bigün yazacktım vazgeçtim yani sanalda olsa birbirimizi çok iyi tanımıyoruz bu platformda yani gerçekse yazdıkları ozamanda haksızlık etmiş olmazmıyız

bu arada kendime hayret ediyorum kızlar eşyam kolilerde yarın taşınıyorum ve hala p.c başındayım ama yaptım bütün işlerimi

Madem fake konu yorum yapmaya bile değmez :dilcikar:

Zaten ayrılmak üzere olan bir çiftin aynı evi paylaşması saçma gelmişti bana...

Back
X