Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

Hay Allahım elımı sallasam ekşına carpıyooakannehir

Aklıma baska bı soru daha geldı.

Madem ayrılmak uzeresınız neden esınızın mısafırıne calan kapıyı sız actınız?

Eşinin misafirinin geleceğini nerden bilsin ki

belki başka biri geldi diye açtı kapıyı

Eşinin misafirinin geleceğini nerden bilsin ki

belki başka biri geldi diye açtı kapıyı

Yanlıs anlamadımsa daha once soylemıs arkadasım gelebılırmı dıye.

Her ıhtımale karsı ben olsam gırerım odama otururum.Baskası olma ıhtımalı bıle hıc ılgılnedırmez benı.Baskasıysa da esı acsaydı o zaman...

senaryo çok bildik ... bazı yerlerini değiştir. çok tutmadım bunu. çok klişe.. farklı olsun biraz. daha dramatik,daha heyecanlı daha aksiyonlu. bu tutmaz sana söyleyeyim.sempatiksalakcinni

ya neden böyle davranıyorsunuz kiiiiii..... neden inanmıyorsunz. Sonuçta burası sanal ortamda rahatlama yeri değilmi? paylaşmıyormuyuz sorunlarımızı, dertlerimizi. Neden beni yargılamadan önce dinlemiyorsunuz? Tamam film gibi gelebilir ama gerçek yani... Sonuçta filmlerde gerçek hayatta olan şeylerden etkilenmiyorlarmı?

Canım ya boşanmadık daha boşanma aşamasındayız tamam ama sürüyor evliliğimiz....

ewet filimlerde gerçek hayattan alıntı çoğumuzun başından da film gibi olaylar geçmiştir belli badireler atlatmışızdır
ama inandırmak sana kalıyor canım derdini tabiki dinleriz kötü veya iyi hertürlü eleştiriye açık olacaksın burda

senin eski bir erkek arkadaşın var.sana ilgi duyuyor. ve sen evliyken onla çay falan içiyorsun. . neyse bunlar olurken bak sen,koca istanbulda gece dışarı çıkan eşin birdenbire buunla yani aliyle pek samimi oluyor.hemde yeni gece hayatında tanıştığı adamı eve getiriyor. yani işe bak. sen gece dışarı çık. ve gece eşine ilgi duyan adamla tanış birde pek bir sev canciğer kuzu sarması ol eve davet et. ve enteresan adam evden çıkmaz olsun
vede ben buna inanayım. öyle mi.:))

vereliniortak

aklımdan gecenlerı yazmıssınız esınız dısarı cıkıyor sızın ılgı duyduugunuz kısıyle tanısıyor arkadas oluyor ne tesaduff aklım almadııı

Filmler de olmuyor mu ?Ha ,oluyor da!..Siz çok film,dizi izlemişsiniz belli.aklinialirimsmile

Şaşırıp kalacak ne var ki?
Diyelim ki Ali Bey ile ayrılmanın eşiğinde olduğun eşin can ciğer olmuşlar...
Diyelim ki Ali Bey size oyun hazırlıyor...
Ve diyelim ki siz bu durumun şaşkınlığındasınız...
Ne kaybedebilirsiniz ki?
Zaten Ali Bey ile görüşmüyordunuz son zamanlarda.
Ve zaten ayrılacaksınız.
Eee?
Nedir o zaman bu kadar telaşa sebep olan?
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…