Maaşallah yani beni bi senarist diye nitelendirmediğiniz kalmış... siz size fikir soranlara bişey danışanlara hep bu şekildemi davranırsınız......
Dün internet kafeye gitmiştim... Size ordan yazdım.. Evde net yok ve çalışmadığımdan dolayı, cafeden sınırlı bişekilde girip yazmıştım.. Çıkarken söyleyemedim size çıkmam lazım diye çünkü kafedeki elektrikler gidince direkt kapandı bilgisayarlar.. Bir daha da giremedim....
Ama bu site hakkında yanlış duyum almışım sanırım, çok iyi herkese karşı sevgi ve saygı içerisinde yürüyor sanal muhabbetlik ve dostluklar diye biliyordum ama yanlış tanımışım, ya da çok eksik anlatmışlar......
akannehir Valla ben de şaşırdım kaldım :icecream: ne yapacaksınız? sempatiksalakcinniŞaşırdım kaldımmmm, Ne yapmalıyım?
burda herkes elinden geldğince herkes bişeylere yardım etmeye çalışıyo ama konuların çoğuna da bakıyorum hep aman bu face aman bu önemsiz aman bu da dert mi gibi şeyler yazılıyor maleseflmaz: lmaz:
Ya gerçekten dikkat ettim de hep öyle şeyler yazıyorlar, halbuki neden dalga geçiyorunuzkiii....
Dün akşam yine bizdeydi ali bey... Bana bi bakışlardı vardı görmeniz lazım... Galiba bilerek bu şekilde eşimle tanıştı, beni sırf mutsuz, huzursuz etmek için...
burda herkes elinden geldğince herkes bişeylere yardım etmeye çalışıyo ama konuların çoğuna da bakıyorum hep aman bu face aman bu önemsiz aman bu da dert mi gibi şeyler yazılıyor maleseflmaz: lmaz:
Merak Ediorum Ali Beyi Esiniz nekadar Süredir tanıoo??
gece hayatında, tanışıp, birden çok samimi olup ertesi gün eve getirmişsempatiksalakcinni
Merak Ediorum Ali Beyi Esiniz nekadar Süredir tanıoo??
ya bilmiyorum eşim bana bir kaç gün önce dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi... bence bikaç aydır tanışıyorlar... Yeni tanımış biriyle bu kadar samimi olmazdı eşim yani..
Ya gerçekten dikkat ettim de hep öyle şeyler yazıyorlar, halbuki neden dalga geçiyorunuzkiii....
Dün akşam yine bizdeydi ali bey... Bana bi bakışlardı vardı görmeniz lazım... Galiba bilerek bu şekilde eşimle tanıştı, beni sırf mutsuz, huzursuz etmek için...
aa..kaydirigubbakcemile2
senaryoda değişim oldu galiba. tabi o mantıksızdı ,:jeyyar:
dur ya.. bu filmin adı "Son Hıçkırık" mıydı? sempatiksalakcinni
valla canım bu kadar tesadüf olmaz, kusura bakma.. olursa da kader diyelim hı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?