Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

kızlar askı memnu bitt ya böyle hayali geniş arkadaslar bence bizi entrikasız bırakmamak için üretiyo bunları maksat vatandaşa hizmetkaydirigubbakcemile3

Maaşallah yani beni bi senarist diye nitelendirmediğiniz kalmış... siz size fikir soranlara bişey danışanlara hep bu şekildemi davranırsınız......

Dün internet kafeye gitmiştim... Size ordan yazdım.. Evde net yok ve çalışmadığımdan dolayı, cafeden sınırlı bişekilde girip yazmıştım.. Çıkarken söyleyemedim size çıkmam lazım diye çünkü kafedeki elektrikler gidince direkt kapandı bilgisayarlar.. Bir daha da giremedim....

Ama bu site hakkında yanlış duyum almışım sanırım, çok iyi herkese karşı sevgi ve saygı içerisinde yürüyor sanal muhabbetlik ve dostluklar diye biliyordum ama yanlış tanımışım, ya da çok eksik anlatmışlar...... :(

Maaşallah yani beni bi senarist diye nitelendirmediğiniz kalmış... siz size fikir soranlara bişey danışanlara hep bu şekildemi davranırsınız......

Dün internet kafeye gitmiştim... Size ordan yazdım.. Evde net yok ve çalışmadığımdan dolayı, cafeden sınırlı bişekilde girip yazmıştım.. Çıkarken söyleyemedim size çıkmam lazım diye çünkü kafedeki elektrikler gidince direkt kapandı bilgisayarlar.. Bir daha da giremedim....

Ama bu site hakkında yanlış duyum almışım sanırım, çok iyi herkese karşı sevgi ve saygı içerisinde yürüyor sanal muhabbetlik ve dostluklar diye biliyordum ama yanlış tanımışım, ya da çok eksik anlatmışlar...... :(

burda herkes elinden geldğince herkes bişeylere yardım etmeye çalışıyo ama konuların çoğuna da bakıyorum hep aman bu face aman bu önemsiz aman bu da dert mi gibi şeyler yazılıyor malesef:olmaz::olmaz:

burda herkes elinden geldğince herkes bişeylere yardım etmeye çalışıyo ama konuların çoğuna da bakıyorum hep aman bu face aman bu önemsiz aman bu da dert mi gibi şeyler yazılıyor malesef:olmaz::olmaz:

Ya gerçekten dikkat ettim de hep öyle şeyler yazıyorlar, halbuki neden dalga geçiyorunuzkiii....

Dün akşam yine bizdeydi ali bey... Bana bi bakışlardı vardı görmeniz lazım... Galiba bilerek bu şekilde eşimle tanıştı, beni sırf mutsuz, huzursuz etmek için...

Ya gerçekten dikkat ettim de hep öyle şeyler yazıyorlar, halbuki neden dalga geçiyorunuzkiii....

Dün akşam yine bizdeydi ali bey... Bana bi bakışlardı vardı görmeniz lazım... Galiba bilerek bu şekilde eşimle tanıştı, beni sırf mutsuz, huzursuz etmek için...

öyledir öyledir.:hulya:

dün milletin yazdığı o kadar emek verdiği yorumlarıyla 2 konu fake çıktı. haberiniz var mı acaba:delphin:

dur ya.. bu filmin adı "Son Hıçkırık" mıydı? sempatiksalakcinni

valla canım bu kadar tesadüf olmaz, kusura bakma.. olursa da kader diyelim hı?

ya bilmiyorum eşim bana bir kaç gün önce dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi... bence bikaç aydır tanışıyorlar... Yeni tanımış biriyle bu kadar samimi olmazdı eşim yani..

aa..kaydirigubbakcemile2
senaryoda değişim oldu galiba. tabi o mantıksızdı ,:jeyyar:

Boşanma arifesinde değil misiniz?
Rahatsızsınız da niye öyle bi ortamda bulunuyorsunuz ?
Çekilin gidin odanıza
Merak ediyorum peki bu adam her gece her gece ne yapıyor sizde?
Bide onlara yemekler yapıp,hizmet mi ediyorsunuz?
Eşiniz olacak o adama koyun kesin tavrınızı,rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Madem boşanacaksınız açıkca konuşun bu evden gidene kadar,bekar misafirler istemiyorum,ben gittikten sonra ne yaparsan yap de.
İnsanlar boşandıkları eşlerini bile kıskanırlar bu adam daha ayrılmamış etmemiş,sonuçta ne yaşarsanız yaşayın aynı evi paylaşıp onun soyadını taşıyorsunuz
Bekar bi erkeğin sık sık eve getirilmesi bana pek hoş izlenimler uyandırmıyor açıkçası

O adam isterse ilaçla eşinizi de sizi de bayıltabilir,kötü bi amacı varsa ona da ulaşır,ruhunuz bile duymaz,bu ne güven bu zamanda (bak bu seneryo da çok kullanılır filmlerde)

aa..kaydirigubbakcemile2
senaryoda değişim oldu galiba. tabi o mantıksızdı ,:jeyyar:

uyarı aldım dün.. yoksa devamını ben getirirdim ama Ağustosa kadar senaryo yazamam sempatiksalakcinni

neyse; sor bakalım eşine ne kadardır tanıyormuş Ali bey'i?? sempatiksalakcinni

Back
X