Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

Dunya küçük durumu mu bu sımdı.

Ustune bırde hatta dunya kucuk aşkın buyuk oldu akannehir

anacımm valla tam türk filmi yaw
bari değişik bişiler uydurunda komik duruma düşmeyin

ne kadan güzel ne kadan çağdaş ne kadan hoş kadınmışsın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:içelim::içelim:

türkan şoray-kadir inanır-ediz hun baş rollerdesempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1::1::1:

ben artık sizinle birşeyi paylaşmamayı düşünüyorumm.... Benimle alay etmeniz için açmamıştım size konuyu, tamam inandırıcı gelmemiş olabilir ama en azından SAYGIIIII duyyy be kadınnn Sayygıııı.....

Bu bölümün yetkilisi KESıNLıKLE ANLATTIKLARIM DOĞRUYDU.... ama artık paylaşmak, yazmak istemiyorum... BU KONUYU LÜTFEN KAPATALIM OLURMU?

ben artık sizinle birşeyi paylaşmamayı düşünüyorumm.... Benimle alay etmeniz için açmamıştım size konuyu, tamam inandırıcı gelmemiş olabilir ama en azından SAYGIIIII duyyy be kadınnn Sayygıııı.....

Bu bölümün yetkilisi KESİNLİKLE ANLATTIKLARIM DOĞRUYDU.... ama artık paylaşmak, yazmak istemiyorum... BU KONUYU LÜTFEN KAPATALIM OLURMU?

yine aynı şey.duymak istemedikleriniz yazılınca kapattr,sildirirler konularını
binlerce üye,binlerce fikir var
tabiki herkes düşündüğünü yazacak gulsenx:hulya:

bir allahın ulud ciddiye almazmı kızcaızı ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

bence dogru olabılır yanlız bıraz abartılmıs bır anlatım olmus eger o kısıyle aranızda bır sey yoksa daha once olmadıysa esıne sormadın mı nerden tanıyosun bu kısıyı kımdır bak ben bu kısıyı tanıyorum boyle boyle mıdem bulandı bu olaydan garıp degıl mı demedın mı
zaten evlılık bıtmıs ne kaybedıceksın kı ?

Konuyu kapattırma ara da alı beyı bızı merakda bırakma ya.

Yok oyle actım ustume geldıler kapansın

Eşinle boşanınca ex aşkın Ali Bey'le evlen
Biraz da Ex kocan, Ali Bey'e misafirliğe gelsin bakalım nasıl olacak sempatiksalakcinni
:tomato:

tesadüflere çok inanırım ben bence bu yüzden gerçeklik payı var bu olayda arkadaşlar ...

Back
X