Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

Kesinlikle olmaz bir daha onunla.... Ailesi yüzünden ayrılmıştık aliyle... Annesi çok fena.. Daha sonra eşimle karşılaştık ve 1 yıl çıktık.. Çok iyi aslında eşim ama işte zincirler bir kere bir yerden koptumu artık eskisi gibi olmuyor.... :(

zaten ben de böyle konular çıktıkça daha ii anlıyorum ki burası sanki insanlar polemiğe giripte deşarj olsun die açılmış gibi olmuş yani,

yok canım ben yanlarında durmuyorum... ama bi kaç defa koridorda karşılaştık... eşim eve pek fazla arkadaşlarını getirmezdi... ama aramız çok kötü bu aralar.. çocuğumuz olmuyor ve ondan kaynaklanıyor.. bende bir an önce ayrılmak istiyorum, eşimde istiyrda maddiyatdan dolayı ayrılamıyoruz... iş için bir yerden haber bekliyorum, en geç yarına kadar gelir.. dua edin ne olur.. artık bu duruma daha fazla katlanmak istemiyorum..

eşinle hiç anlasma umudunuz yokmu
hersey bıttımı gercekte aranızda?
neler yasadıgınızı bılmıyorum ama hala aynı evde olup bosanmayı beklemek:(
alı beyı gorunce ne hıssedıyorsun ?

İşte tamda anlatmak istediğim bu.Lütfen birbirimize karşı anlayışlı davranalım bende birçok arkadaşımla özelden yazışıyorum.Bir derdimiz var bölümü sıkıntılarımızı paylaşmak için ama bende dahil bir çok arkadaşım buradaki bayanların tavırları yüzünden paylaşmak istemiyoruz.Aslında psikolojim o kadar kötü,birileriyle paylaşmaya o kadar ihtiyacım varki :gitme: Ama burası benim paylaşım yaptığım bir yer değil,dertleri okuduğum ve kayıtsız kaldığım bir yer oldu.Yorum dahi yapamıyorum birileri ile polimiğe girmemek için.
Çünki hemen seviyeler aşılıp kılıçlar kuşanılıyor.

anlatmak ıstedıgım benımde bu :(
aynı derten muzdarıbız bende konu acmaktan vazgectım artık seyırcıyım:kahve:

Kesinlikle olmaz bir daha onunla.... Ailesi yüzünden ayrılmıştık aliyle... Annesi çok fena.. Daha sonra eşimle karşılaştık ve 1 yıl çıktık.. Çok iyi aslında eşim ama işte zincirler bir kere bir yerden koptumu artık eskisi gibi olmuyor.... :(

Zıncırdekı kopukluk mumkun degıl mı onarmaya?

Tum ayrılık kararı cocugunuz olmadıgı ıcın mı?

eşinle hiç anlasma umudunuz yokmu
hersey bıttımı gercekte aranızda?
neler yasadıgınızı bılmıyorum ama hala aynı evde olup bosanmayı beklemek:(
alı beyı gorunce ne hıssedıyorsun ?

yok canım hiç bir umudum yok... onunda... ikimizde mutlu değiliz...

ali yi görünce ilk tabiki fena oldum, biraz duygusallaştım fakat olmaz yaniiii... eşimden ayrılınca artık kimseyle birlikte olmak istemiyorummm

çocuk için tedavi falan gördünüz mü?hiç mi yok olma şansı.tüp bebek falan.iyice araştırdınız mı?belkide bi umudunuz vardır..iyi anlaşan bi çift sadece çocuk olmuyor diye boşanmamalı bence..

:lepi::lepi::lepi: aynen öyle işte kimi kendini akıllı g:lepi:öste:lepi:rmeye çalışmak için klavye başında kendilerini tatmin ediyolar ben kül y:lepi:utmam die....

Siz madem o kadar akıllsınız ve konunun gerçekliğine inanıyorsunuz,neden konu sahibinin yaptığının yanlış olduğunu söylemiyorsunuz?! .. :delphin:

Zıncırdekı kopukluk mumkun degıl mı onarmaya?

Tum ayrılık kararı cocugunuz olmadıgı ıcın mı?

Mümkün değil canım, hayır tek çocuk değil tabi mesele... Daha önce geçen yaz eşimle tatile gitmiştik, barda bir kızla bakıştıklarını farkettim. Daha sonra bi kaç kez telefon görüşmeleri mesajlaşmalar falan... Yok bir şey dedi ama inanmadım... o da var tabi...

Mümkün değil canım, hayır tek çocuk değil tabi mesele... Daha önce geçen yaz eşimle tatile gitmiştik, barda bir kızla bakıştıklarını farkettim. Daha sonra bi kaç kez telefon görüşmeleri mesajlaşmalar falan... Yok bir şey dedi ama inanmadım... o da var tabi...

Hmmm yıne ayrılık ıcın dıpde yatan buyuk sorunlar demek...

Sakın ola o o kızla bakısdı mesajlastı ıntıkamı bende Alıyle alıyım derdıne dusme:olmaz:

Bence ev ve iş bulana kadar ailenizin yanına gitmelisiniz.
Bu aşamada birlikte kalmanız doğru değil.
Tesadüfen tanıştığı birini eve getirmesi mantıklı değil.
Belki de eşinizin size bir oyunudur.
İşe giremezseniz nafaka talebiniz olur diye aranızda birşeyler olursa belgelemek istiyordur.
Sizin eski arkadaşınız olduğunu biliyordur.
Ben bu evden çıkmadan kimseyi getirmeni istemiyorum demelisiniz.
Tuzak olabilir.

Bence ev ve iş bulana kadar ailenizin yanına gitmelisiniz.
Bu aşamada birlikte kalmanız doğru değil.
Tesadüfen tanıştığı birini eve getirmesi mantıklı değil.
Belki de eşinizin size bir oyunudur.
İşe giremezseniz nafaka talebiniz olur diye aranızda birşeyler olursa belgelemek istiyordur.
Sizin eski arkadaşınız olduğunu biliyordur.
Ben bu evden çıkmadan kimseyi getirmeni istemiyorum demelisiniz.
Tuzak olabilir.

Cok mantıklı bır yaklasım...

Konuştummmm defalarca söyledim eşime bu eve kimseyi istemiyorum diye ama bana burası benim evim diye karşı çıktığı, bağırıp çağırdığı için bişey diyemiyorumm...

konu sahibi arkadaşım

neden ali denilen şahıs evinize ilk geldiği gün , birbirinizi tanımıyor gibi davrandınız ?

onun kim olduğunu eşine anlatıp, '' ben varken o gelmesin rahatsız olurum'' demek daha doğru olmazmıydı??

bence evli bi kadına yakışanda bu olurdu...dürüstlük...

konu sahibi arkadaşım

neden ali denilen şahıs evinize ilk geldiği gün , birbirinizi tanımıyor gibi davrandınız ?

onun kim olduğunu eşine anlatıp, '' ben varken o gelmesin rahatsız olurum'' demek daha doğru olmazmıydı??

bence evli bi kadına yakışanda bu olurdu...dürüstlük...

sadece kağıt üzerişndeki bi evlilik ne kadar bağlayıcı olabilir ki

Ama su da var kı durust olmak ıcın baglayıcılık sart degıldır...

Sanırım yanlıs anlamadıysam ılk tanımazlıkdan gelen Alı denen zat olmus.Zaten bana bunun bı oyun oldugunu da tanımazlıkdan gelmesı dusundurdu.

Keske sende o anın saskınlıgı ıle tanımazdan gelmeseydın de tanıdıgını fark ettırıp gıdınce de esıne anlatsaydın.

Konuştummmm defalarca söyledim eşime bu eve kimseyi istemiyorum diye ama bana burası benim evim diye karşı çıktığı, bağırıp çağırdığı için bişey diyemiyorumm...

Bu kadar direndiğine göre bir planı var.
Hemen ailenizin veya bir yakınınızın yanına gitmelisiniz.
Benim evim diye bir şey yok.
henüz evlisiniz ve onun kadar sizin de hakkınız var o evde.

Back
X