şaşırdım !

bence de kesinlikle cevap atmayın.. acaba sizin isminizde başka birine mesaj atacakken size mi atıyor mesajları?? olabilir mi???

bu ne samimiyet bu ne laubalilik yaa.. :50:

çok sinir oldum bende şimdi. hiç cevap verme hatta eşinin işi öyle yoğun değilse ara söyle böyle böyle oldu cevap atmadım haberin olsun diye

ama eşin seni deniyorsada çok ayıp yani yaptığı ..

CANIM aramıcam aksama göstercem direk görsün gözüne gözüne sokucam..benım iş yerınde kız arkadasım msj atsa işte butun gun gorusuyosunuz evde barı bırbırınızı rahat bırakın der bana kızar kendı arkadası hangı akla hızmet yazıyo acaba bana?

bencede cevap verme akşamda eşin gelince aaa mesaj atmış arkadaşın bana görmemişim sen bi ara istiyosan senlemi konuşcaktı acaba diye :)

:)) arkadaşın bna msj atmıs benım dıycek bı lafım yok sen bı ara bakalım derdı neymıs dıcemm....

aaaa.. bence de laubalilik amaç farklı sakın cevap yazma..

kusura bakma ama eşinin yaptığı çok yanlış..

evet canım yanlış ama adam arkadaşlarına cok değer verıyor...
o cocukla gezdığı kadr benle GEZmiyo ki... :(

samimiyetine inanmadım bence tekrarlarsa esinle paylas .

canım senın nasıl bişey geldi başına ???

bence de kesinlikle cevap atmayın.. acaba sizin isminizde başka birine mesaj atacakken size mi atıyor mesajları?? olabilir mi???

ne bıleyım canım yaa..bende anladım bişey ki :44:

Esım arkadaslarına kendınden fazla guvenır demıssın onlar geldıgınde gıt odana hızmet fılan etme o zmn bu kdr rahat olmasın esınız hem Allah korusun ılla basımıza bısey gelınce mı onlem almamız gerekır ne alaka ya evlı barklı adamsın gıt dısarda gorus erkek arkadaslarınla

belki de eşinin yanına falan gitmiştir , arayabilecek durumun varsa hemen ara eşine söyle bence

Bu ne terbiyesizlik anlamadım.

Bence hiç cevap verme akşam eşin gelince göster, bana hizmet ettirdiğin o çok güvendiğin arkadaşına bak de, çarp yüzüne telefonu.

bence de eşine söylemelisin..

canım smdı musait değildir arayamam ama aksama solucem bakalım ne dıycek..cnku tmm gorunce konusurum ama sevmıyorum onu hıc ya hatta esım alya azıcık gulumse cocuğu istemıyor gıbı davranıyosun dıyor..

Küstük mü ne demek yaa.. sanki kız arkadaş mesaj atıyor gibi yazıyor..

Hemen Eşini ara söyle yada cevap yazma akşam eşine söyle.. bu ne yüzsüzlük yaa:47:

Yine cevap yazmazsan adam 3.ye arayacak nerdeyse

evet canım cok samımı olsam neysee bende saskınımmm...

Bu bana büyük bir olay gibi gelmedi, evinize girip çıkan, eşinizin yıllardır en yakın arkadaşı. ama aranızda böyle bir samimiyet yokken durup dururken mesaj atması, üstüne küstük mü hayrola yazması biraz saçma.
Belki akşamla ilgili bir plan yapacaktır eşinizinde içinde olacağı, önce sana sormak için mesaj atmıştır diyeceğim ama bir şey sorması gerekse arar herhalde diye düşünüyorum.

Siz en iyisi akşam eşinize söyleyin. Hemen kötü düşünmemek lazım. Eşinizin de bekar arkadaşları olması normal, arada gelip beraber playstation oynamaları falan da normal. Tabi her akşam olup sizi de hizmet için kullanıyorlarsa kötü.

ya canım bugune kadar bır kere bana msj atmayan kısı ne oldu da smdı msj atıyor hemde ne yapıosun dıe...bakalım altından ne cıkacak..artık her seye suphe ıle bakar oldum

Esım arkadaslarına kendınden fazla guvenır demıssın onlar geldıgınde gıt odana hızmet fılan etme o zmn bu kdr rahat olmasın esınız hem Allah korusun ılla basımıza bısey gelınce mı onlem almamız gerekır ne alaka ya evlı barklı adamsın gıt dısarda gorus erkek arkadaslarınla

ah be canım arkadaşlarının bı kısmı onu kullanıyo ama esım onu bıle anlamıyo o akadr duskun yanı onlara anlamadım..neymıs o onun cocukluk arkadasıymıs bısey olmazmıs..gecen hafta gene bızde cocuk markete gıttı sıgara cola falan almaya yanlız kaldım onunlaa hemen gectım odama kapımı kapadım..bunu esıme demıs sankı bısey yapcam da kendını kapattı alya demıs bana sonra dıyo kı neden boyle yapıyosun

ah be canım arkadaşlarının bı kısmı onu kullanıyo ama esım onu bıle anlamıyo o akadr duskun yanı onlara anlamadım..neymıs o onun cocukluk arkadasıymıs bısey olmazmıs..gecen hafta gene bızde cocuk markete gıttı sıgara cola falan almaya yanlız kaldım onunlaa hemen gectım odama kapımı kapadım..bunu esıme demıs sankı bısey yapcam da kendını kapattı alya demıs bana sonra dıyo kı neden boyle yapıyosun

yuhhh diyorum başka bişey demiyorum canım kusura bakma da... Ne demek seni elin herifiyle bırakıp markete gitmek.. o ne hakla odaya kapatıyo kendini diye şikayette bulunuyo... bide sana hesap soruyo haa niye böyle yapıyosun diye..

eşin herşeyden önce seni saydıracak.. demek ki sorunlarınızı v.s. falan anlatıyo da adam rahatça kocana "sanki bişey yapcam" diyebiliyo.. bu ne cüret yaaa..

akşam geldi mi göster canım.. ne alaka dee.. ayy inş. ne olacak ki demez.. sinir oldum..

eşin bu kadar rahat olursa arkadaşları hayli hayli cesaret alırlar. eşine çok kızdım şimdi bi sıfat derdim ona da ban yerim yazmayım en iyisi.o arkadaşı eşine sanki bişeymi yapıcam da gitti odaya kapandı derken daha ağzına yumruğu çakması gerekirdi. bu erkekler çok rahat valla bu devirde çok genişler yaa biz mi geri kaldık nedir :31:

yuhhh diyorum başka bişey demiyorum canım kusura bakma da... Ne demek seni elin herifiyle bırakıp markete gitmek.. o ne hakla odaya kapatıyo kendini diye şikayette bulunuyo... bide sana hesap soruyo haa niye böyle yapıyosun diye..

eşin herşeyden önce seni saydıracak.. demek ki sorunlarınızı v.s. falan anlatıyo da adam rahatça kocana "sanki bişey yapcam" diyebiliyo.. bu ne cüret yaaa..

akşam geldi mi göster canım.. ne alaka dee.. ayy inş. ne olacak ki demez.. sinir oldum..

malesef rep sistemimiz olmadığı için +1 diyebiliyorum sadece

Çok özür dilerim sizden ama eşinizde pek bir rahatmış. Ne demek sizi evde arkadaşı ile bırakıp markete gitmek, birde üstüne sen odana gittin diye laf söylemek.

Valla 7,5 yıllık evliyim bırakın eşimin beni bir arkadaşı ile evde bırakmasını, bekar hiçbir arkadaşı eve gelmemiştir.

VALLA bı daha bısey gelmedı en son kustuk mu dedı ve sustu...:26: aksama gostercem bakalım ne dıcek..hayır bıde cocuk esımden 3 yas kucuk yanı kendınden yas kucuk bı cocukla bu denlı samımı arkadas olmasına kızıyorum gece cıkarlar gezerler..cok kavgamız oldu onun yuzunden esımle...

eşin bu kadar rahat olursa arkadaşları hayli hayli cesaret alırlar. eşine çok kızdım şimdi bi sıfat derdim ona da ban yerim yazmayım en iyisi.o arkadaşı eşine sanki bişeymi yapıcam da gitti odaya kapandı derken daha ağzına yumruğu çakması gerekirdi. bu erkekler çok rahat valla bu devirde çok genişler yaa biz mi geri kaldık nedir :31:

bence de canım bısey deme anladım ben senı ama gercekten hakedıyo esım ınan boyle boyle yapıyo desem babama abıme acayıp kızarlarr..

malesef rep sistemimiz olmadığı için +1 diyebiliyorum sadece

Çok özür dilerim sizden ama eşinizde pek bir rahatmış. Ne dem
ek sizi evde arkadaşı ile bırakıp markete gitmek, birde üstüne sen odana gittin diye laf söylemek.

Valla 7,5 yıllık evliyim bırakın eşimin beni bir arkadaşı ile evde bırakmasını, bekar hiçbir arkadaşı eve gelmemiştir.

o herkesı kendı gıbı saf sanıyo neler oluyor hayatta bılmıyor sankı gencecık esın var senın sonucta benım yasım 24 yanı ama hıc kıskanma yok masallah...

o herkesı kendı gıbı saf sanıyo neler oluyor hayatta bılmıyor sankı gencecık esın var senın sonucta benım yasım 24 yanı ama hıc kıskanma yok masallah...

Sende kıskandır o zaman. Hususi yap bunu. Süslen, hazırlan, arkadaşlarınla çık, eğlen. Hem bakımlı ve alımlı ol. İnan işe yarar. Tabi tecrübeli hanımlar da fikir verirse iyi olur :)

Sende kıskandır o zaman. Hususi yap bunu. Süslen, hazırlan, arkadaşlarınla çık, eğlen. Hem bakımlı ve alımlı ol. İnan işe yarar. Tabi tecrübeli hanımlar da fikir verirse iyi olur :)

canım benım kendı arkadaşlarımla gorusmeme ızın vermıyor kı dısarı cıkayım orda burda gezeyım onlara ızın yok..ama olay kendı arkadaşlarına gelınce onlara ıyı davran oluyor...
o tür konularda zaten kıskanç arkadaşlarından kıskanmıyor

canım benım kendı arkadaşlarımla gorusmeme ızın vermıyor kı dısarı cıkayım orda burda gezeyım onlara ızın yok..ama olay kendı arkadaşlarına gelınce onlara ıyı davran oluyor...
o tür konularda zaten kıskanç arkadaşlarından kıskanmıyor

İyi de sizi yalnız bırakıp gitmesi çok saçma. Kıskanç adam arkadaşından da kıskanır. Bence kısıtlamak için yapıyor bunu. Yani ben kendimden örnek veriyorum, kimseyle yalnız bırakmaz beni nişanlım. Kuzeni de olsa, kardeşi de olsa, arkadaşı da olsa.
Sokaktakinden kıskanıp,evdekinden kıskanmaması çok saçma.

Bir de bazı insanlar tanıdıklarından kıskanmıyor. O da olabilir. Demek ki çok güveniyor arkadaşlarına ama hiç doğru değil.

Son düzenleme:
slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26:

Şayet bir samimiyet yok ise gerçekten saçma ılımlı hoş gören bir karşılık vermemelisin çünkü insanlar gerçekten art niyetli ..En güzel cevap vermemek ısrarcı olursa kişi eşine söylemelisin ..sorun olur eşin görürse aranızda samimiyet var sanabilir

İyi de sizi yalnız bırakıp gitmesi çok saçma. Kıskanç adam arkadaşından da kıskanır. Bence kısıtlamak için yapıyor bunu. Yani ben kendimden örnek veriyorum, kimseyle yalnız bırakmaz beni nişanlım. Kuzeni de olsa, kardeşi de olsa, arkadaşı da olsa.
Sokaktakinden kıskanıp,evdekinden kıskanmaması çok saçma.

Bir de bazı insanlar tanıdıklarından kıskanmıyor. O da olabilir. Demek ki çok güveniyor arkadaşlarına ama hiç doğru değil.

CANIM ona cok guvenıyor ondan zarar gelmez dıye dusunuyor o yuzden sanırım bende anlamıyorum bu yaptıklarını..ya zaten belkıde gercekten bısey yok ama neden durduk yere halımı hatrımı soruyosun kı sonucta benım arkadasım deıl esımın arkadaşısın...

Şayet bir samimiyet yok ise gerçekten saçma ılımlı hoş gören bir karşılık vermemelisin çünkü insanlar gerçekten art niyetli ..En güzel cevap vermemek ısrarcı olursa kişi eşine söylemelisin ..sorun olur eşin görürse aranızda samimiyet var sanabilir

cvp vermedım canım.esıme de aksam gostercem artık kendı karar versın nıe oyle bısey yaptı arkadasıııııııııı

Biraz fazzzlaa samimi olmuş ama Cevap atma akşamdan böyle böyle oldu dersin eşine.

Şimdi cevap atarsan Belki bir art niyet yoksa bile Yanlış anlaşıla bilir. Belkide seni yakın arkadaş abla vs gördüğü için böyle yazmışta olabilir karşınddaki:44:

eşimin çocukluk arkadaşları ve eşleriyle evlendiğimizden beri sık sık görüşüyoruz.eşlerinin numaraları var telde konuşuruz ama adamların telefon numaralarını almadım, telefonda hiç konuşmadım.gelip gideceğimiz zaman ya ben eşlerini ararım yada eşim arkadaşlarını arar.bütün kadınlar bi gün bile ne adamlarla konuştuk ne mesajlaştık.adamlar da aynı şekilde...

CANIM ona cok guvenıyor ondan zarar gelmez dıye dusunuyor o yuzden sanırım bende anlamıyorum bu yaptıklarını..ya zaten belkıde gercekten bısey yok ama neden durduk yere halımı hatrımı soruyosun kı sonucta benım arkadasım deıl esımın arkadaşısın...

cvp vermedım canım.esıme de aksam gostercem artık kendı karar versın nıe oyle bısey yaptı arkadasıııııııııı

en doğrusu bu canım cevap yazma eşine göster:31:
bu arada eşin arkadaşlarına çok fazla güveniyor ama yanlış yapıyor
büyük ihtimalle çok güvendiği için bu mesasje tepki vermeyecektir

Göster bakalim aksam, merak ediyorum tepkisini

"Niye cevap vermedin, ne var bunda halini hatrini sormus" derse de,
"bizim oralarda böyle seyler hos karsilanmiyor, benim midem almaz" diye cevap ver :47:

Back
X