Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz fazzzlaa samimi olmuş ama Cevap atma akşamdan böyle böyle oldu dersin eşine.
Şimdi cevap atarsan Belki bir art niyet yoksa bile Yanlış anlaşıla bilir. Belkide seni yakın arkadaş abla vs gördüğü için böyle yazmışta olabilir karşınddaki:44:
eşimin çocukluk arkadaşları ve eşleriyle evlendiğimizden beri sık sık görüşüyoruz.eşlerinin numaraları var telde konuşuruz ama adamların telefon numaralarını almadım, telefonda hiç konuşmadım.gelip gideceğimiz zaman ya ben eşlerini ararım yada eşim arkadaşlarını arar.bütün kadınlar bi gün bile ne adamlarla konuştuk ne mesajlaştık.adamlar da aynı şekilde...
en doğrusu bu canım cevap yazma eşine göster
bu arada eşin arkadaşlarına çok fazla güveniyor ama yanlış yapıyor
büyük ihtimalle çok güvendiği için bu mesasje tepki vermeyecektir
Göster bakalim aksam, merak ediyorum tepkisini
"Niye cevap vermedin, ne var bunda halini hatrini sormus" derse de,
"bizim oralarda böyle seyler hos karsilanmiyor, benim midem almaz" diye cevap ver![]()
Bekar diyorsun. Benim anladığım sende gözü var utanmazın. Kesinlikle kocana bildir.
soklardayimmmm suc adamda deyil canim senin kocanda bu ne ya kiskanma diye bisey yokk
kızlar akşam eve gittim 1 saat sonra da esım geldi....başladım sonra anlatmaya...
bugun ne oldu biliyomusun arkadaşınn m... bana msj çekti.oda bana mı ulaşamamış beni mi sordu dedi.bnde hayır dedim beni sormuş.ne demek istedin anlamadım dedi açtım msjları gösterdim..baktı ve yüzünde salakça bir gülümsemeyle aman alya ya nasılsın die sormuş bende bişey oldu sandım dedi....bnde dedim ki bak o senin arkadaşın benim arkadaşım değill o yüzden benim halimi hatrımı sormasın bi daha bana msj çekerse babamlara gösteririm dedim.onunla adam gibi konuş yoksa ben kalbini kırarım o çok sevdiğin arkadaşının dedim....
kızlar acaba eşim mi denedi beni yaaa anlamadımmmmmmm :44::44::44::44:
canım sanmıyorum eşinin seni denediğini..
bu kadar da olmaz yaa hayret bişey.. hepimiz az çok tahmin ettik böyle yapacağını.... sen en iyisi bu mesajı kendi babanlara göster ya şimdi ya da bir daha olursa.. derse niye böyle yaptın dersin "adam gibi bana sahip çıkmıyosun başka seçeneğim kalmadı" aklıma bu geldi canım...
kızlar akşam eve gittim 1 saat sonra da esım geldi....başladım sonra anlatmaya...
bugun ne oldu biliyomusun arkadaşınn m... bana msj çekti.oda bana mı ulaşamamış beni mi sordu dedi.bnde hayır dedim beni sormuş.ne demek istedin anlamadım dedi açtım msjları gösterdim..baktı ve yüzünde salakça bir gülümsemeyle aman alya ya nasılsın die sormuş bende bişey oldu sandım dedi....bnde dedim ki bak o senin arkadaşın benim arkadaşım değill o yüzden benim halimi hatrımı sormasın bi daha bana msj çekerse babamlara gösteririm dedim.onunla adam gibi konuş yoksa ben kalbini kırarım o çok sevdiğin arkadaşının dedim....
kızlar acaba eşim mi denedi beni yaaa anlamadımmmmmmm :44::44::44::44:
esın normalde bu kadar rahat bı ınsan mı cok sasırdım dogrusu ne demıskı nasılsın dıe sormus demıs bırde hayret bırsey![]()
ilk defa bı erkeğın mıdesının bu kadar genış olduğunu gordum ya hayret cok sasırdım nasıl bır koca sız severek mı evlendınız cok merak ettım hıc bır erkek bu kadar tepkısız kalmaz benım telefonum hıç bır esımın arkadasında yok evede asla getırmez ne bıcım ınsanmış kusura bakma soktayım
alyacım gercekten senın adına üzüldüm seni böyle durumlarda koruyacak bi eşin yok malesef.demoralize etmek istemem ama sevgisinden bile şüphe etmelisin.
Arkadaşım kusura bakma ama hakikaten senin eşinde bir gariplik var.
Hemen herşeyi kötüye yorun :/ zaten tek yaptığınız şey bu .
Düz mantık işte .Beni aradı benden hoşlanıyor olabilir :44: ya değilse .
Hadi hepsini geçtim abicim kocan sana ve de arkadaşına güveniyor .Diğer türlü olsaydı daha mi iyi olurdu .
Bakıyorum da kocam izin vermiyor diye dışarıya çıkamayan ,kendini insanlardan soyutlan tipler var :26: aferin doğru yoldasınız ,devam![]()
Canim sen yinede bu herife hic yüz verme,
öyle gelip giderse hosgeldinde gec kenara hicbisey söyleme, hicbiseyine yorum yapma,
nasilsin filan diye baslarsa cevap bile verme terbiyesize,
ne demek ya ?
Bide esin gercekten asiri rahatmis, inanamadim yani,
insan ancak bukadar saf olur,
zaten erkekler kendi ailelerine arkadaslarina gelince, onlari en masum olarak görürler,
saflik baska bisey degil yani
Arkadaşım kusura bakma ama eşinde bir gariplik var neden bu kadar duyarsız halbuki sen ona mesajı gösterdigin an karşı tarafı aramalı ve sana attıgı mesajı sormalıydı başka birisi olmuş olsa eşinin yerinde çoktan adamı aramıştı sonuçta senin arkadaşın degil eşinin arkadaşı ve sadece eşine mesaj atmalı yada konuşmalı
canım kac yıldır bılıyo benı bu gune kadar aramayan msj cekmeyen ınsan ne oldu da sadece hal hatır sormak için msj atar sorarım sana....
slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26: