Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26: olurmu ya öyle şey bekar arkadaş eve getirmekte nesi.. birde sana hizmet ettiriyor.. bence yanlış![]()
Bence karsılık verme aksam esıne gelınce sole belkıde esın senı denıyordur !!!!!!!!!!!!
aaayy valla..bende böyle şeyleri çok düşünürm valla..
benmde aklıma geldi söylemek istemedim..tabi ki öyle değildir ama ihtimalde vardır işte..
acaba deniyor mu diye
:26: olurmu ya öyle şey bekar arkadaş eve getirmekte nesi.. birde sana hizmet ettiriyor.. bence yanlış![]()
Bence karsılık verme aksam esıne gelınce sole belkıde esın senı denıyordur !!!!!!!!!!!!
benmde aklıma geldi söylemek istemedim..tabi ki öyle değildir ama ihtimalde vardır işte..
acaba deniyor mu diye
acaba deniyor mu diye
Ooo ilk baştaki mesajda ne var ki diye düşündüm ama...
Arkadaşlarını eve getirmeler, onlara hizmet ettirmeler de neyin nesi yahu?![]()
Eşinizi bu mesaj olayından haberdar etmelisiniz mutlaka.
cevap verme aksam esıne soyle o kısının msj attıgını
eve erkek arkadaslarını getırırse olacagı bu ıste bıde sana hızmet ettırıyormus yuh yanı bu ne gamsızlıktır
canım kusura bakma ma bu hiç normal değiil hadi arkadaşı eve geldi diyelim zaruri bir durumda ama onları oturtup seni karşılarında şunu getir bunu getir diye dolaştırması hiç ama hiç hoş değil..Eşin böyle yapıyorsa arkadaşının yüz bulup sana mesaj atması normal o zaman..Kaldıki sürekli bekarları evnize sen varken alıyorsa bu mesajıda söylesen ondan zrar gelmez der..İlginç bir eşin var eşin güvensede sen güwenme ve dikkatli ol derim:44::44:
Esın senııııı denıyorrrrrrrrrrrr olabılır aksam sole
Özel hayatınızı arkadaşlarına anlatabilecek bir tipse ve böyle birşey yaptıysa, o şahıs bundan cesaret alarak sizi de deniyor olabilir. Olmaz olmaz deme karısı ile ne yaptığını ballandıra ballandıra ulu orta anlatanlar var ! Benim aklıma ilk gelen bu yoksa samimiyetiniz olmayan biri özellikle kocanın arkadaşı durup dururken böyle bir mesaj atmaz.
solucem solucemm..bi tane daha geldi zatenn..küstük mü hayrola diye ? salak ya....r
slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26:
ama esıme kızıyorum iştee..kendıne gore arkadaş bulmuyo hep bekar arkadaşlarınla takılıyo eve getırıyo...ben laf edınce onlardan zarar gelmez dıyo....
ya ben evlenmeden daha abım bı arkadası geldiğinde benı odamdan cıkarmazdı ama esım masallah kahve yap bıze onu getır bunu getır....