şaşırdım !

Ooo ilk baştaki mesajda ne var ki diye düşündüm ama...

Arkadaşlarını eve getirmeler, onlara hizmet ettirmeler de neyin nesi yahu? :19:
Eşinizi bu mesaj olayından haberdar etmelisiniz mutlaka.

cevap verme aksam esıne soyle o kısının msj attıgını
eve erkek arkadaslarını getırırse olacagı bu ıste bıde sana hızmet ettırıyormus yuh yanı bu ne gamsızlıktır

canım kusura bakma ma bu hiç normal değiil hadi arkadaşı eve geldi diyelim zaruri bir durumda ama onları oturtup seni karşılarında şunu getir bunu getir diye dolaştırması hiç ama hiç hoş değil..Eşin böyle yapıyorsa arkadaşının yüz bulup sana mesaj atması normal o zaman..Kaldıki sürekli bekarları evnize sen varken alıyorsa bu mesajıda söylesen ondan zrar gelmez der..İlginç bir eşin var eşin güvensede sen güwenme ve dikkatli ol derim:44::44:

:26: olurmu ya öyle şey bekar arkadaş eve getirmekte nesi.. birde sana hizmet ettiriyor.. bence yanlış:50:

AH canım yaa yok bilgisayara bakarlar yok playstation oynarlar ne diyeyim ki zaten esımle aramda sorunlar hıc bıtmıyor

Bence karsılık verme aksam esıne gelınce sole belkıde esın senı denıyordur !!!!!!!!!!!!

yapabilir valla canım ben beklerım yanı...

aaayy valla..bende böyle şeyleri çok düşünürm valla..
benmde aklıma geldi söylemek istemedim..tabi ki öyle değildir ama ihtimalde vardır işte..
acaba deniyor mu diye

valla tatlım yapabilir benım esımde oyle bir potansiyel var malesef

Özel hayatınızı arkadaşlarına anlatabilecek bir tipse ve böyle birşey yaptıysa, o şahıs bundan cesaret alarak sizi de deniyor olabilir. Olmaz olmaz deme karısı ile ne yaptığını ballandıra ballandıra ulu orta anlatanlar var ! Benim aklıma ilk gelen bu yoksa samimiyetiniz olmayan biri özellikle kocanın arkadaşı durup dururken böyle bir mesaj atmaz.

:26: olurmu ya öyle şey bekar arkadaş eve getirmekte nesi.. birde sana hizmet ettiriyor.. bence yanlış:50:

AH canım yaa yok bilgisayara bakarlar yok playstation oynarlar ne diyeyim ki zaten esımle aramda sorunlar hıc bıtmıyor

Bence karsılık verme aksam esıne gelınce sole belkıde esın senı denıyordur !!!!!!!!!!!!

benmde aklıma geldi söylemek istemedim..tabi ki öyle değildir ama ihtimalde vardır işte..
acaba deniyor mu diye

Özel hayatınızı arkadaşlarına anlatabilecek bir tipse ve böyle birşey yaptıysa, o şahıs bundan cesaret alarak sizi de deniyor olabilir. Olmaz olmaz deme karısı ile ne yaptığını ballandıra ballandıra ulu orta anlatanlar var ! Benim aklıma ilk gelen bu yoksa samimiyetiniz olmayan biri özellikle kocanın arkadaşı durup dururken böyle bir mesaj atmaz.

acaba deniyor mu diye

Ooo ilk baştaki mesajda ne var ki diye düşündüm ama...

Arkadaşlarını eve getirmeler, onlara hizmet ettirmeler de neyin nesi yahu? :19:
Eşinizi bu mesaj olayından haberdar etmelisiniz mutlaka.

solucem solucemm..bi tane daha geldi zatenn..küstük mü hayrola diye ? salak ya....bu erkeklere guven yok vallahi...

cevap verme aksam esıne soyle o kısının msj attıgını
eve erkek arkadaslarını getırırse olacagı bu ıste bıde sana hızmet ettırıyormus yuh yanı bu ne gamsızlıktır

canım malsef esım arkadaşlarına kendınden cok guvenıyorr : (

canım kusura bakma ma bu hiç normal değiil hadi arkadaşı eve geldi diyelim zaruri bir durumda ama onları oturtup seni karşılarında şunu getir bunu getir diye dolaştırması hiç ama hiç hoş değil..Eşin böyle yapıyorsa arkadaşının yüz bulup sana mesaj atması normal o zaman..Kaldıki sürekli bekarları evnize sen varken alıyorsa bu mesajıda söylesen ondan zrar gelmez der..İlginç bir eşin var eşin güvensede sen güwenme ve dikkatli ol derim:44::44:

aynen canım yaaa...bende bisey diyince bana kızıyo yapmak mı zor gelıyo dıye..anlamıyo benı..

Esın senııııı denıyorrrrrrrrrrrr olabılır aksam sole

solucem canımmm.......

valla anlatır mı anlatmaz mı bılmem ama aramız bazen bozuk olduğunda bunları soyluyor sanırım kı arkdasları hep savunmaya gecıyor

solucem solucemm..bi tane daha geldi zatenn..küstük mü hayrola diye ? salak ya....r

bu ne samimiyet bu ne laubalilik yaa.. :50:

çok sinir oldum bende şimdi. hiç cevap verme hatta eşinin işi öyle yoğun değilse ara söyle böyle böyle oldu cevap atmadım haberin olsun diye

ama eşin seni deniyorsada çok ayıp yani yaptığı ..

slmm kızlarr..ya eşimin arkadaşı az önce bana msj attı..naber alya nasılsın?nasıl gidiyor bu aralar görüşemedik hiç die..hayır anlamıyorum bu ne şimdi bu ne rahatlık ve bu ne samimiyet...ne yazsam bilemedimm :26::26::26::26:

bencede cevap verme akşamda eşin gelince aaa mesaj atmış arkadaşın bana görmemişim sen bi ara istiyosan senlemi konuşcaktı acaba diye :)

ama esıme kızıyorum iştee..kendıne gore arkadaş bulmuyo hep bekar arkadaşlarınla takılıyo eve getırıyo...ben laf edınce onlardan zarar gelmez dıyo....
ya ben evlenmeden daha abım bı arkadası geldiğinde benı odamdan cıkarmazdı ama esım masallah kahve yap bıze onu getır bunu getır....

kusura bakma ama eşinin yaptığı çok yanlış..

belki de eşinin yanına falan gitmiştir , arayabilecek durumun varsa hemen ara eşine söyle bence

Bu ne terbiyesizlik anlamadım.

Bence hiç cevap verme akşam eşin gelince göster, bana hizmet ettirdiğin o çok güvendiğin arkadaşına bak de, çarp yüzüne telefonu.

Küstük mü ne demek yaa.. sanki kız arkadaş mesaj atıyor gibi yazıyor..

Hemen Eşini ara söyle yada cevap yazma akşam eşine söyle.. bu ne yüzsüzlük yaa:47:

Yine cevap yazmazsan adam 3.ye arayacak nerdeyse

Son düzenleme:
Bu bana büyük bir olay gibi gelmedi, evinize girip çıkan, eşinizin yıllardır en yakın arkadaşı. ama aranızda böyle bir samimiyet yokken durup dururken mesaj atması, üstüne küstük mü hayrola yazması biraz saçma.
Belki akşamla ilgili bir plan yapacaktır eşinizinde içinde olacağı, önce sana sormak için mesaj atmıştır diyeceğim ama bir şey sorması gerekse arar herhalde diye düşünüyorum.

Siz en iyisi akşam eşinize söyleyin. Hemen kötü düşünmemek lazım. Eşinizin de bekar arkadaşları olması normal, arada gelip beraber playstation oynamaları falan da normal. Tabi her akşam olup sizi de hizmet için kullanıyorlarsa kötü.

Back
X