• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırmayacağım diyorum yine şaşırtıyor beni!görümce...

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:
Demekki onunda vakti zamanı gelmiş hamile kalmış Allah nasip etmiş size nispetle ne ilgisi var ya kaynana gelin bitmeden gelin görümce derdi başladı millette tek derdin bu olsun bacım

Ay neyi dert ediyosun gözünü seveyim ne alaka bende bebek için ugraşıyorum benim büyük görümcemde ugraşıyo 35 yaşında olmasına ragmen ve birbirmize destek oluyoruz biraz kendinizi insanları sevmeye zorlayın kötü düşünmeyin.

Onceki konularinjzi bilmiyorum gorumcenizle aranizdaki problemleri de bilmiyorum ama konunuzda gorumcede bir kotu niyet goremedim.
Sizi gordu heveslendi belki... belki bebek ozlemi dogdu icine.. yani birilerini kiskandi diye kimse bebek yapmaz bence...

Allah aşkına insanlar neden birbirinin hamileliğini kıskanarak çocuk doğurmaya karar versin? Bazı hamileler de kendini bi şey sanmasa olmaz? Bir insan gelin hamile hadi ben de çocuk yapayım diyerek o sorumluluğu almayı göze alır mı? Oyuncak bebek mi alıyor oyuncakçıdan? Kimse dünyanın ilk hamilesi değil... Size ne insanların doğurma isteğinden.. İster sen hamile kalırsın ertesi gün o da yapar.. İster yapmaz.. İnsanların hayatlarına bu kadar burnunuzu sokma hakkını kim veriyor? Neymiş ilgi azalacakmış? Kayınvalidesinin faydası olmayacakmış? Olmasın.. Sen kayınvalidene güvenerek çocuk niye yapıyosun o zaman? Yapmasaydın.. Kadın ölse mezardan çıkıp mı bakacak çocuğuna.? Herkes kendine güveyosa çocuk yapsın.. Yardım eder etmez.. Sonuçta bebek doğurmak ayyyy kaynanam bakacaktı ama görümcem doğuracak onukine bakacağı için benimkine bakamayacak gibi rahatlığa dayalı değil.. Kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez..

Benim de kardeşimin eşi 3 hamilelik geçirdi ikisi düşük oldu 3. Ye 3 aylık hamileyken ben de hamile kaldım. Ne yani şimdi ben onu mu kıskandım. Ayrıca görümcem de ben hamile kalınca 2. Çocuk düşünmeye başladığını söyledi birlikte büyütürüz dedi ne var ki bunda. Heveslendi belki. Sendeki sevinci heycanı görünce o da düşünmeye başladı belki. Burda kıskanan taraf görümcen değil bence!

durumdan rahatsız değilim Allah herkesin gönlüne göre versin...bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçmiş bazı şeyler üst üste geldi bizde o yüzden artık objektif yorumlayamaz oldum sizlere sormak istedim.heves etsin tabi ki çocuğunun bir kardeşi de olsun ama zamanlama manidar geldi.bilmiyorum ya 8-9 yıl sonra 2 ay arayla hamile kalınca şaşırdım sadece bu kadar..

Hem objektif yorum istemişsiniz hem de yorum yapanlara hoş olmayan bir şekilde " saldırıya geçmiş " diyorsunuz.

Sizin objektiften kastınız ; " aa bak gördün mü kıskanmış seni , hay Allah , al mesafeni , ver payını " şeklinde mi olmalıydı ?
..

Herkes diyor ki niye kıskansın.. Ee hadi kıskandı / heves etti , hamile kalmasının size ne gibi bir zararı var ?

Evladinizin yaşıt kuzenlerinin olmasının artılarını ileride anlayacaksınız.

.belki ona da bana gösterilen ilgiyi kaldırmak zor gelmiş olabilir...
tüm sevgi dolu,anlayışlı,aşırı olgun arkadaşlarıma teşekkürler...ben kendimi anlatamadım.anlatmaya da çalışmayacağım daha fazla...
anlatmayın bu kadarda olmaz dedirtmeyin olgunluk sanırım görümcenize bizde sizin gibi veryansın edince oluodu gözünüzde.
Eğer bir bayanın hamileliğinin altında birşey ararsanız siz kötü bir insansınız görümcenizde zaten sizinle görüşmüyo mesafeli sizie karşı neden takıksınız kadına

Cevabını bildiğiniz saçma sapan şeyler için konu açmak nekadar doğru ??? Diye konu açsam tıpkı sizin konunuza benzer. Haaa evet görümcen sana özeniyor biraz demekki. Otur bir kahve iç görümcenin seni nasılda kıskandığını düşünerek keyif yap

Eee?!
Bı sen mi hamile kalabilirsin?
Sana normal, doğal. Ona absurd, yasak..
Geçin bunları ya!..

Çocuk doğurmayi hayatının başarısı haline getirince insanlar, böyle oluyor..

eski konunu örnek verdiğin için açtım onu da okudum. sen bu kızı çok fena kıskanıyorsun haberin olsun.. baya baya kurmuş durmuşsun tanıştığın günden beri kız ne yapsa batmış sana ,gelse batmış gelmese batmış, arasa batmış aramasa batmış... Allah sabır versin görümcene :KK43:

Ben de açtım okudum.Kinaya 15 dk. Geç geldi diye bozulmuş,Mevlüde hastalanıp gelemedi diye bozulmus, yanyanayken çok güler yüzlü olup,uzaktayken hep eşini aramasına bozulmuş :KK53:

Kısacası bozulacak yer arıyor arkadaş.Şimdide kadınin hamile kalmasına"alışırım zamanla" demiş.
Yahu senin alışacak bir durumum yokki ,istersen alışma yani :işsiz:

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:
hasetlik işte. halamda 3 çocuktan sonra annem bana hamile kalınca son çocuğuna hamile kalmış kıskançlığından 40larında

merhaba arkadaşlar,
Olay tuhaf değil
Siz tuhafsınız.

ne kadar ilginç bir bakış açınız var....Siz hamile kalınca fikri değişmiştir,belki kazara oldu ya da zaten düşünüyordu kimseye söylemiyordu.Nedeni ne olursa olsun siz hamilesiniz diye sizden izin mi alacaktı ben onu anlamadım.

Farzetki senden ozendi hamile kalmak istedi e ne var bunda allah allah...bende cocuk dusunmedigim zamanlarda etrafta bebekleri gore gore karar deistrdim simdi istyrm.e nolcak o bebeklilere hesap mi vercem ozendirdiler diye.tobe est. Nasil bi issizlik bu

Anldim canim seni. Ama kv konusunu dert etme rabbim herseyin bir kolayligini verir. Dedigin gibi bazi seyler olunca illa ki bunu da dusunmusun ama sukret ki sen kiskanilan tarafsin. Demek ki onun gozunde ne kadar mukemmel ve ulasilmazsin ki senin yaptiklarini yaparak sana ulasmaya calisiyor. Girmezden gel ve asla beni kiskaniyor falan diye dillendirme
Bu nasıl yorumdur :KK57:

Back
X