Şaşkın

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Selam kızlar yine ben.
Tamam dediğim artk toparlıyorum kendimi dediğim her an en dibe çakılmak zorundayım sanırım.
Boşanma davamı açtım, artık resmen her şey bitiyor.
O kadar iyiydim ki bir ara ben bile şaşırıyordum halime.
Bu gün teyzemi o annesi olan insan müsveddesi aramış ve laf dalaşına girmişler, "ondan gelinlik mi gördük, şimdiki gül gibi" demiş. Teyzem o ne demek deyince kıvırmış, bundan sonra gelinim olmayacak mı sanki filan diye.
Bunu duyduğumdan beri ağlıyorum. Herhalde o kızla evlenecek. Boşanmam diyip duran adam bir anda kabul etti her şeyi. Vardı yani zaten bir şeyler. Şaka gibi ya. Eşek şakası yapıyorlar sanki bana.

Bir insan daha ne kadar aşağılanır bilmiyorum. Bari boşanalım dimi bir dur...
Kendimi yine dünyanın en yalnız en beceriksiz en aptal insanı gibi hissediyorum.
İçimi dökmek istedim. Herkese karşı rol yapmaktan sıkılmış durumdayım.
Mars'a bileti olan varsa bana satsın.
Bu dünya bana dar.

mugecik
kendine niye eziyet ediyorsun?
onunde cok guzel gunlerin olacak. bu surec sadece nadas.

Mügehatun kendine gereksiz yere yükleniyorsun. Ne ilk aldatılan kadınsın ne de son olacaksın. Ortada bir hata, bir aptallık varsa bu senden değil karşındaki kişiden kaynaklanıyor.

Geçmişi, olmuşu bırak.. Önüne bak ve ilerle.
Kendine acımaktan vazgeç lütfen. Allah bir kapıyı kaparsa bir diğerini açar, unutma

boş ver kötü insanlar kötü insanlarla yaşasın da iyi insanlara bulaşmasınlar. Allah bundan sonra senin için en hayırlısını en güzelini versin. hiç moralini bozma kurtulmuşsun ne güzel. sabahları uyan mis gibi tertemiz al nefesini oh be işte benim dünyam de. kendin için yaşa. şu taktığın beş ara etmez insanlar için değer mi kendini üzdüğüne. herkes ettiğini bulur içini ferah tut.

Su yasadiginin aynisindan ben yasadim:)
Gececek merak etme.
Marsa felan gitmeye gerek yok dimdik ayakta dur. Seni coktan gözden cikarmis biri icin gercekten yas tutmaya degmez. Simdi ne desek bos uzulme diye
Sen biraz zaman gecsin zaten uzulmeyeceksin:))

Ya o şimdiki onların başına bir çorap örsünde görsünler bakalım gelinlik nasıl oluyormuş? Evli barklı adamın yuvasına göz dikip yıkan kadından tam onlara layık bir gelin olur.. bir dahakine sizde altta kalmayın madem öyle deyin.

Ben de sizi merak ediyodum toparlanabildi mi diye..

Hiiççç üstünde durmayın bu onların ayıbı.. bunca gözyaşının üstüne sizce mutlu yuva kurabilirler mi.. hele ex kv gül dediğinin dikenleri saplanınca görücek gününü.. içinizi ferah tutun yolunuza bakın.. üzüntünüzü gözyaşlarınızı hiçbirini haketmiyorlar..

Bence yenisi gül gibi diye bilerek demiş.
Okuduğumda ilk aklıma gelen, senin ex boşanmayı yedirememiş teyzesini aratıp laf atmış yenisiyle evlenecek diye çıtlat ortaya demiştir.
Oyununa gelme canım lütfen kendini üzme.
Yuva yıkanın yuvası mı olur.
Evli erkekle kırıştırana "gül gibi" diyorsa bir zihniyet, şükretmelisin kurtulduğun için.

O davanın acısıyla yapmışlar bunu, o kadar belli ki mugehatun. Ortada muhtemelen gelin bile yok. O lafın sırf canınızı acıtmak için, kendinizi sorgulamanız için söylendiği apaçık ortada, keşke size yansıtılmasaydı hiç, teyzeniz kadının ağzının payını verdikten sonra konuyu da oracıkta kapatsaydı.

Ama teyzeniz kendini tutamayıp size yansıttı madem, bari siz bu ailenin çirkin oyunlarına gelmeyin. Artık sizi incitememeleri gerek. Kesinlikle kendinizi sorgulamayın. Bu laflara kulak tıkayın, geleceğinize bakın siz, amaçlarına ulaşamasınlar, debelenip dursunlar. Bu boşanmanın kesin olduğunu anladıktan sonra, kararlılığınızı gördükten sonra kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar, o kadar.

Siz kendi hayatınızı planlayın. İş meselesini, yaşayacağınız yeri, kendinize nasıl güzel bir hayat kuracağınızı hayal edin. Bunlara odaklanın sadece. O insanlarla artık tüm bağlarınızı kopardınız. O densiz kadın artık kayınvalideniz olmadığı için yatın kalkın şükredin. Yine iyi olacaksınız. Daha iyi olacaksınız. Hatta hiç olmadığınız kadar iyi olacaksınız çünkü sırtınızdaki o yükten kurtuldunuz. Size layık olmayan bir adamdan kurtuldunuz. Sizin kıymetinizi bilmeyen o aileden kurtuldunuz.

Ailenizden de lütfen oradan gelen haberleri, ortada boşanma davanızı etkileyecek bir kanıt yoksa, size katiyen yansıtmamalarını isteyin. O insanlar şu an kendi acılarını onursuzca size bulaştırmaya çalışıyorlar. Lütfen oyuna gelmeyin.

Kesinlikle katılıyorum, benim aklıma ilk gelen de bu oldu, belli ki yedirememişler, can yakmaya çalışıyorlar sadece..

Böyle geldimi herşey üste üste geliyor ışte. Güçlü olmaktan başka çareniz yok. Zaman sizin tek ilacınız. Sizce mutlu olacaklar mı gercekten ? Kimin ahı yerde kalmış ? Allah güç versin, sabır versin. Sizi çok seviyorum, bu güçlü duruşunuza hayranım, siz çok iyi bi insansınız. Dilerim hakettiğiniz mutluluğu fazlasıyla yaşarsınız.

Yuva yıkanın yuvası mı olacak sanıyormuş o süperzeka kadın! Şimdiki gelin dediği sürt.. evli adamla birlikte oldu , kadın bunu idrak edemiyor zaar! Yarın bir gün kendi oğluşuna aynı şeyi yaşatmayacağını nerden biliyor acaba?
Müge üzme kendini nolur bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar! Sen bugünleri atlatacaksın, hepsi geride kalacak ve sen sonunda iyi ki bir neden çıkmış ortaya da boşanmışım o dallamadan diyeceksin!

canim benim bosveeer seni acitmak icin soyledikleri o kadar belliki.. bi an once kurtul o insandan ama kurtulayim bi an once bitsin derken anlasmali bosanma yapip onun ekmegine yag surme..o kadar yilin o kadar yalnizligin o kadar mutsuzlugun uzerine tereyagdan kil ceker gibi kurtulamasin tazminat nafaka ne bileyim iste mutlaka bunlari..aldatma olayindan oncede normal bi evlilik yoktu ki sen hep yalniz ve mutsuzdun o ise kendi keyfi dogrultusunda yasiyordu onceki konularinida biliyorum.. iste bu sebeplerden oturu iyiki bitmis diyeceksin. sadece biraz zaman guclu durusunu hicbir zaman kaybetme ve unutma Rabbim actigi her yaradan hesap soracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…