Şaşkın

Hiç sanmam ama farz et ki evleniyorlar.

Bu adam o kadınla evlendiği için mi daha kıymetli olacak Müge?

Seni evliliğin boyunca hep yalnız bırakıp, değersiz hissettiren, bencil, üstelik aldatabilen karaktersiz bir adam.

O ahlaksız kadın bu şerefsiz adamın yollarını beklesin bakalım. Heyecanları, mutlulukları, "saygı temelleri üzerine kurulmuş yuvaları" kaç gün sürecek ex-KV de seyretsin bir dizi gibi.

mugecik
kendine niye eziyet ediyorsun?
onunde cok guzel gunlerin olacak. bu surec sadece nadas.

Çünkü o kadar sinir bozucu ki!
Biliyorum iyi olucam ama şimdi elimde değil maalesef

Aslında üzüldüğüm konu kendim, o değil. Ben bu adamı sevdim diye gerçekten o kadar çok şeye katlandım ki!
Şimdi bu yaşadıklarım ağır geliyor. Bu kadar mı kördüm diyorum göremedim gerçek yüzlerini.
Aptal aptal her şeye katlandım. Haksızlığa uğramış hissimden kurtulamıyorum

Aldatıldım, muhtemelen gelen yenisi de o aldatıldığım kadın. Yani bunu bile isteye gelen bir kadının ikinci kadın olmakla bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Kaynanası bile (!) gül gibi mis gibi dedikten sonra...

Ya ben gerçek olduğunu düşünüyorum çünkü bu adam boşanmam boşanmam diye tutturuyordu sonra bir anda tamam dedi bir anda dönmesi normal değildi yani.
Ben gerçekten kendime odaklanmış durumdaydım. Hayatımı yeniden kurma telaşına düştüm. O şehirde iş bakmaya filan başladım ama bu olay iyice canımı sıktı.
Kendime kızgınım hani nasıl olurda bu kadar salak bir şekilde yaşamışım diye.
Teyzem aslında kötü niyetle söylemedi. Ben canımı bir konu için sıkıyordum o da bak o yeni birini bulmuş bile sen neden üzüyosun kendini dedi. Hani öylelikle söylemiş oldu.
Daha da işler çirkinleşicek diye korkuyorum.

Canım çok tşk ederim, bende seni seviyorum, öyle güzel geldi ki yazdıkların.

Canım inan bana o günlerin gelmesini o kadar çok istiyorum ki artık. Çok bıkmış durumdayım.

Anlaşmalı açtım yeter ki boşanayım uzamasın diye, çekişmeli açınca uzuyormuş davalar. Ne hali varsa görsün benden uzak olsun da diye dusundum hep. Ama hata ettım sanırım. Yıne de pıslıklerıne bulasıyorum cunku

Neden bilemiyorum ama bana öyle geldi ki ortada bir şey yok o kadın sen üzülesin,incinesin,kendini böyle hissedesin diye öyle bir şey ortaya atmış olabilir.Sonuçta yeniden barışacak değilsiniz yani niye kıvırsın lafın devamında.Bence gelin melin yok o içinizde kurdu attı bıraktı

keske anlasmali olmasydi canim bu kadar kolay kurtulamasydi.. anlasmali olduguda bi yonden iyi cunku her durusmada ayni seyleri yasayacaktin.. sen dik dur birakma kendini Allah buyuk bu yaptiklari yanina kalmayacak...

İnan bu kıskançlık gibi bir his değil, daha çok haksızlığa uğradığımı hissediyorum, gururuma dokunuyor ve onu boğmak istiyorum.
Kendime öfkeliyim. Bunca sene neden böyle insanlarla yaşadım diye.
Her şeyi böyle çirkinleştirebilen insanlarla nasıl beraber oldum kahırlarını çektim.
Aptallığıma yanıyorum yani.

Hiç bir kadının onunla mutlu olacağını sanmıyorum. Beraber olsunlarda görsün o kal..tk. Umarım evlenirler yani.

canim sucu atacaklarya kendi ustlerinden inan bi kulp yine takarlardi .yani hepimiz insaniz illaki dort dortluk degiliz ama onlar atacak birsey bulurlardi. sen rahat ol kurtuluyorsun boyle insanlardan .o adamda ne b.k yerde yesin birkere sunu dusun . hayat arkadasinin arkasindan is ceviriyor aldatiyor o kizda yani suc ortagida sonra mutlu mesut yasiyor boyle bir dunya yokbugun olmassa yarin olur huzursuzluklari. sukret zaten yazdiklarindan buhranli bir hayat yasattigi belliydi

bir kere o kadin kim olursa olsun evli bir erkekle beraber oldugu icin bayagi bir kadin.bunu en seref yoksunu erkegede sorsan o kadin hakknda oyle dusunur

Kıskanmadığını biliyorum Müge. Tabi ki bir süre üzülecek, sinirleneceksin böyle şeyler duyduğunda. Sadece niye bu benim başıma geliyor, neden yıllarca katlandım bu insanlara gibi hiç bir yapıcılığı olmayan sorular sormak yerine, ne kadar çabuk tek önemli olan benim ve bundan sonraki hayatım dersen, o kadar çabuk pozitif değişim başlar.
Evde kalma hep; arkadaşlarınla vakit geçir. Bayrama güzel bir tatil ayarla mümkünse. Dönüşte spora yazıl; istemediğin kilolardan kurtul. Ne kadar dolu dolu bir hayatın olursa, o kadar hızlı geçmiş geçmişte kalacak.

Ya daha 28 yaşındasın. Arkanda duran bir ailen var, ve elini ayağını bağlayan hiç birşey yok. Çok güzel bir gelecek senin olabilir. Önce sen inanırsan.

Mugecimmm kızma kendine. Olması gerekiyordu ve oldu. Kendine odaklanma işine devam et. Birde kendini simart. Mesela yarin masaja git. Dernege katil. Sakın ola ki geçmişi pismanlik olarak gorme. Yasaman gerekiyormus, yaşadın ve bitti. Bu kadar ;-)

Konu sahibi evlenebilir onunla . Söyleyebileceğin şeyler varken susmayı seçmişsin . Oğullarının hatalı olduğunu bilmelerine rağmen kendilerini temize çıkarma telaşıdır bu . Seni suçlamak , vicdan rahatlatmak .

Son düzenleme:
Ah ah o telefonu acan ben olacaktim ki bak nasil giydiriyorum o ex kaynanaya

Sırf bu meseleyi sana duyurup, seni üzmek için aramadıysa ben insan değilim. İnce hesaplar, küçük insanlarrr.
Aynen mugecim ben de böyle düşünüyorum. Kendileri aslinda kopek gibi pisman ve uzgunler senin canini sıkmak istemişler. .. bu insanlarin kendi pisliklerini kapatmak icin karsi tarafa camur atma cabasi canim... sen gül geç ki onlar daha da perişan olsun... cekecegin varmis hayattan ogrenecegin seyler varmış evlenmissin o pislikle simdi egitimin tamamlandi bak insallah bosanip mezuniyet belgeni alacaksin... hayatin hep boyle üzgün ve kötü geçmeyecek unutacaksin canim hic merak etme...

Her dogum sancilidir; unutma.. Ama sonrasi nasil da mucizevi ve harika bi cikar ortaya..
Sen de simdi imtihanda ve dogum sancisindasin mugecik.. Allah'in izniyle yepyeni ve guzel bi hayata dogacaksin.. Hep Allah'a sigin.. Uzulmen, toparlandim derken birden yikilman başa sarman cok normal bu surecte..
Hz. Yusuf kuyuya atilmisti gorunurde.. Ama Mısır'a sultan olmaya gidiyordu.. Sabir.. Tum iyi seyler sabirdan sonra gelir Allah'in izniyle..
Omrun boyunca 'acaba' demekten kurtulup boyle insanlari cikariyorsun hayatindan; bence sukretmelisin..
Kendine inşaAllah bi mutlu olma fırsatı veriyorsun bu insanlara boyun egmeyerek..
Haklarindan vazgecip kolayca siyrilmalarina izin verme.. Mesele para degil kesinlikle.. Ama vazgecme haklarından..
Bir de gerekirse surekli psikolojik destek al.. Hemen ilac vs degil de terapi tarzinda..
Rabbim seni tez zamanda feraha cikarsin..

Sevgili Mügehatun
Konularını uzun zamandır takip ediyorum. Hangi konu olursa olsun davranışlarındaki zerafet, hanımefendiliğin, konuşma şeklin her zaman beni etkiledi. Şimdi şu son olayı tahlil etmek istiyorum. İnan bana boşuna üzülüyorsun.

İlk konularını istersen dönüp bir daha oku. Oraları okuduğumda seni önemsemeyen, kendini dünyanın merkezinde gören, sana degersizlik ve yetersizlik duygusu yaşatan, tabiri caizse seni aşağı çeken bencil, megaloman, sorumsuz ve seni kesinlikle hak etmeyen bir eşin vardı. Ve nihayetinde sana en büyük haksızlığı yaşatarak aldatan şerefsiz biriydi. Aslında eşini tabir edecek çok daha uygun kelimeler var ama oruç oruç böyle bir adam yüzünden günaha girmeye değmez.

Ben eşin gibi insanları kanser hücresine benzetiyorum. Kanser hücreleri, sonu bulunduğu vücudu tuketip nihayetinde öldürmek olsa bile kontrolsüzce çoğalır, vücuttaki tüm besinleri, vitaminleri sadece kendi kullanmaya çalışır. Bulunduğu organa ve tabiki vücuda ölümüne zarar verir. Biz kanser hastalarına öncelikle hastalığın ne olduğunu anlamalarını ve savaşmalarını söylüyoruz. Lütfen sizde eşinizi olduğu gibi görün. Gercekten tabiri caizse tam bir hastalık ve kanser hücresi. Söküp atın onu hayatınızdan. Hayatınızı kurtarın. Ve gitti diye sevinin.

Bu süreç asla kolay değil. Anlıyorum. Kanserden kurtulmak gibi. Ameliyat, kemoterapi sonu gelmeyen radyoterapi seansları. Tabi süreç çok zor ve sıkıntılı. Ama ben bunu başarabileceğinize inanıyorum. Ara ara üzüntü duymanız normal. Ama lütfen durumun farkına var ve üzülme. İyiki kurtulmuşum de. İnan değmez. Ayrıca o kaç paralık adam ki kaynanan nasıl olsun. Yetiştirdiği lafın gelişi adam ortada. Oğlu gibi her türlü seviyesizlik beklenir ondanda.

Hiç kafaya takma bu seviyesiz aileyi. Benim sana önerim hiç muhattap olma. Senin seviyende insanlar değiller.

O seviyesiz herifinde davranışlarını kafana takma. Zaten tüm evlilik hayatında şeref yoksunu haysiyetsiz davranan birinin şu anda ahlaklı davranmasını bekleme. Tam kendi kalemi seviyesiz bir kadın bulmuş işte. Kanser hücresi nereye giderse gitsin. Bir de üzülecek misin. Lütfen bunu kendine yapma. En güzel cevabın muhattap olmamak ve mutlu bir hayat sürmen olsun. İnşallah Allah seni hep iyi insanlarla karşılaştırır.

Ve unutma; bu gün kalan ömrünün ilk günü ve her saniyen çok çok kıymetli. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…