Şaşkınanne'nin Diyet Günlüğü

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
41
bundan 6 sene önce 1,5 senede 38 kilo vermiş olan ben bu kilonun 19'unu geri aldım veee diyete başlamaya karar verdim. başlıyorum

11.11.2011-----> 69 kilo

cnm hayırlı olsun günlüğün
inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın ki 38 kilo vererek ztn harika bi örneksin
ne yediğini, ne kadar yediğini, kilo, boy bunları da eklersen birbirimize daha iyi destek oluruz
çizelgen de yarım kalmış heralde...
hayırlı olsun tekrardan
sevgiler...

o zamanlar beğenilmeme durumu olmuştu onun sevgilisi falan olmaz kilolu demişti bir arkadaşım nasıl hırslanmışım ben bile anlamadım. ilk olarak dolabımın üstüne bir manken fotoğrafı astım ona bakıp bunun gibi olacağım diye spor yaptığımı hatırlıyorum. tabi şimdi evlendim zaten kilonun 9'unu evlenince aldım artık fotoğraf asamam eve :)) ama artık düzene sokmaya başladım kendimi. şimdi antibiyotik alıyorum grip oldum ilaçlar ve vitaminlerden kurtulunca daha iyi olacak eminim.

cnm geçmiş olsun ilaçlarını al biran önce iyileş de oyle gel aramıza hasta hasta olmaz...
ben boyle alaycı tavırlara cok kızıyorum bana da belki diyorlardır ama ben insanları takmamaya çalışıyorum artık çünkü onların ne düşündüğü değil bnm kendim hakkımda ne hissettiğim önemli..
evet manken asamazsın belki ama ince oldugun zamanlardan bi foto assan heralde işe yarar, değil mi?
ben bi zayıflayayım boy boy mankenler gibi çektireceğim Allah izin verirse...

sağlıklı değil ama motive olana kadar patates diyeti yapıcam ben

konum buraya taşınmış neyse
dün 2600 adım attım sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta,5 zaytin biber, domates 1 dilim kepek ekmeği yedim. 1 bardak şekersiz çay içtim üstünede türk kahvesi:)

kendime arkadaş buldum yarışşş başlasınnn :)))

selammmm :))) günlügün hayirli olsunnnn

ee anlat bakalim nasil bir program uyguliycaksin? hemen basliyormuyuz? ben basladigimizda tartiya cikicam resmi cekicem :))

pazartesi başlayalım canım ben zaten diyetteyim ama bu birkaç gün misafirim var

merhabaaaaa
START 65.8
evveeeettttt sevgili pia yarışa başladık haydeeeee bakalım nolcak

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 biber
1 bardak çay

öğle
1 simit
1 bardak çay

ara öğün
1 bardak light cola

akşamı bilemiyorum. 40 dak yürüyüş

süppperrr görünüyor listenn,,aksam ne yedin bilmiyorum tabi..hadi bakalim anyayi konyayi görelim :)) ne kadar destekte olsak birbirimize rakibimsin grrrrrrrrr

günlüğüm canım benim canım benim

sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 ince dilim salam
1 bardak çay
biber
1 dilim kepekli ekmek

öğlen menüsü sabahki ile aynı

akşam karnıyarık yedim ohhhhhhhhhh afiyet oldu bana misssss

canım giremedim nete annemlerdeydim, sınava girdim doktora gittim moralim bozuktu. bir sürü iş yaptımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…