- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
cizelgende hedef kilonu goremedim ama :S hatta galiba hicbi sey yazmiyo :)
basarilar
bundan 6 sene önce 1,5 senede 38 kilo vermiş olan ben bu kilonun 19'unu geri aldım veee diyete başlamaya karar verdim. başlıyorum
11.11.2011-----> 69 kilo
cnm hayırlı olsun günlüğün
inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın ki 38 kilo vererek ztn harika bi örneksin
ne yediğini, ne kadar yediğini, kilo, boy bunları da eklersen birbirimize daha iyi destek oluruz
çizelgen de yarım kalmış heralde...
hayırlı olsun tekrardan
sevgiler...
o zamanlar beğenilmeme durumu olmuştu onun sevgilisi falan olmaz kilolu demişti bir arkadaşım nasıl hırslanmışım ben bile anlamadım. ilk olarak dolabımın üstüne bir manken fotoğrafı astım ona bakıp bunun gibi olacağım diye spor yaptığımı hatırlıyorum. tabi şimdi evlendim zaten kilonun 9'unu evlenince aldım artık fotoğraf asamam eve :)) ama artık düzene sokmaya başladım kendimi. şimdi antibiyotik alıyorum grip oldum ilaçlar ve vitaminlerden kurtulunca daha iyi olacak eminim.
cnm geçmiş olsun ilaçlarını al biran önce iyileş de oyle gel aramıza hasta hasta olmaz...
ben boyle alaycı tavırlara cok kızıyorum bana da belki diyorlardır ama ben insanları takmamaya çalışıyorum artık çünkü onların ne düşündüğü değil bnm kendim hakkımda ne hissettiğim önemli..
evet manken asamazsın belki ama ince oldugun zamanlardan bi foto assan heralde işe yarar, değil mi?
ben bi zayıflayayım boy boy mankenler gibi çektireceğim Allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?