Şaşkınım ama bir yanım mutlu

msnde beni görünce yazar ben girince o da çevrim içi olur ....yani sürekli sürekli ilgi hatta geçen hafta facede pazar dışardaydı beni dürttü noldu dedim niye dürttün sen hiç bir dürtesim geldi demesin mii...halbuki niye uğraşıyosun bu kadar demi.abi dememe izin vermeyen oydu benim çok az da içimde bişeyler olsada bu ilgi bu duruma getirdi..bugün hatta ilgilenmedim olayı öğrenmden önce aradı duymadım sonra da bir sitem niye teller açılmıyo küçük hanım zaqten nerdeyse 7/24 msnde konuşuyoruz daha ne teli yani..offff offf sen anlıyosun beni canım sağol....
Haklısınız..Ben bu duyguları anlamıyorum ama inanın bahsettiğiniz şeyleri herkesten iyi anlıyorum.Yanlış fikirlere kapılmışsınız. Bu gerçekten sondu.Bir konuda yardımım olursa yardımcı olurum seve seve, bu kadar ama siz istemeden söyleyebileceklerim.

okuduklarıma inanamıyorum...bnmde 17 yaşında bi kızım var böle bişeyi düşünemiyorum bile..allah muhafaza....akrabanın yakını uzağımı olur..:53:

bu nasıl kuzense bugün de aradı yarım saat sohpet ettik kızlarrr bi yorum yapın :((((

bu nasıl kuzense bugün de aradı yarım saat sohpet ettik kızlarrr bi yorum yapın :((((

ohhh maşallah allah sohbetinizi arttırsın..bakalım ne kadar zaman sonra yazarsınız buraya yardım edin ne yapmam lazım başıma şu geldi bu diye

Back
X