• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşkınım ama bir yanım mutlu

büyük ihtimal sen ona abi demek istediğini söylediğin için o da sana imalı bi şekilde kardeş demiş canım gereksiz bi tartışma olmuş ama bırak bakalım akışına ne olacak şuan için başka yapacak bişey yok gibi

büyük ihtimal sen ona abi demek istediğini söylediğin için o da sana imalı bi şekilde kardeş demiş canım gereksiz bi tartışma olmuş ama bırak bakalım akışına ne olacak şuan için başka yapacak bişey yok gibi

doğru diyosun canım bende fevriydim çok gereksizdi evet :26: bakalım zamana bırakıyorum :2::2::2:

eğer aranızda bu tartışmanızla ilgili konuşursanız o zaman fevri davrandığını söylersin tabi onun tavrına göre sıkma canını sen

:59::59:
eğer aranızda bu tartışmanızla ilgili konuşursanız o zaman fevri davrandığını söylersin tabi onun tavrına göre sıkma canını sen

sağol canım gelişme olursa yazarım bugün hiç girmedi msne offff offff yollarını gözlemekten yoruldum....:59:

ankaraya gidersem izmirli güzelle hava atıcakmış öyle diyo bana ya ..:))) evlilik için de ağzımı aradı biri var mı gibi yok dedim iyi otur oturduğun yerde kızdırma beni gibi bişey söyledi şakayla..ben soramıyorum ona :((((

hatun dediğin senin gibi olur diyo kusen daha bunun gibi sürü şey yani belki de yanlış anlıyorum offff offffffffffffff

Kızlaaaaaaaaaarrrrr güzel şeyler olucak sanki izmire gelicek kimse duymasın ama dedi bi gizem katıyoruz görüşmemize :16::16::16::16: herşey görüştükten sonra ortaya çıkıcak sanırım:81:

inşallah bitanem hayırlısı yalnız tipik balık burcu zor anacım zorrrrr :27: zamana bırakıyorum artık canımm:16::16::16::16::16::16:

öyle yap en doğrusu bu görüşünce ne olacağını anlarız nasıl olsa bakalım niyeti neymiş hangi amçla bu kadar yakın davranıyomuş dimi ne zaman geliyomuş peki kesin bi tarih var mı canımm

Şaşkınnn hatta şokta ve mutsuzzzz haldeyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :5::5::5: bana o kadar kur yaptı ilgilendi bu 3 hafta içerisinde ve bugün sevgilisi olduğunu face de bi yorumu beğeni yapan kızı görünce zaten şüphelenmiştim...ve sordum ona yengemiz var niye söylemiyosun diye afalladı tabi
-nasıl yani falan nasıl anladın bocaladı ve söyledi sonunda....neden daha önce söylemedin dedim yok ilan mı etseydim falan demye başladı..Üstüne bir de hafiye olduk kızı anladım ve fotolarına baktım çirkin bulduğumu da söyledim güldü geçiştirdi...O kadar mavi boncuk dağıt sen şimdi hiç bişey olmamış gibi kuzular canımlar devam...haftada en 2-3 kere arar bazen duymuyorum telefonlarını yok teleffonlarıma bak elimde kalıcan falan diyo utanmadan hala...:2::2::2: ne yapayım kızlar akraba olmasa silcem de ayıp olur diye bişey de yapamıyorum onu görünce facede mnde heyecan yapıyorum genelde o yazıyo..ona karşı bi rsevgi hissediyorum maalesef ki şimdi enayi yerine konulmuş gibiyim:32::32::32:

kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum :5::5::5: evli olup da söylemeyen erkeklerle ilişkisi olan kızların durumunu daha iyi anlıyorum şimdi :26::26:

adamın amacı belli .. bnce çıkarıp atın hayatınızdan...

evli olduğunu saklayan kişiden bahsetmiyomusunuz...bu nedenle dedim...

evli olduğunu saklayan kişiden bahsetmiyomusunuz...bu nedenle dedim...

yanlış anlaşıldık sanırım kuzenim yıllar sonra tekrar karşılaştık 3 haftadır çok ilgiliydi bana ...sevgili gibiydik sanki bugün sevgilisi olduğunu öğrendim ve işin kötüsü ben bişeyler hissediyorum ona karşı :((((

hıımmm ewet bn yanlış anlamışım özür....evli değilde sevgilisi varsa durum değişir tabi...kuzen nasıl sevilir karşı cins olarak bunu anlayamadım ama hakkınızda hayırlısı olur inş.

canım yazını baştan beri okudum bence açık olmak gerek ona söyle ben gerçektn bana ilgili olduğunu düşünmüştm haytında biri olduğunu öğrenince şaşırdım aramızda ciddi bişyler olabilecğni düşünmüştm fln gibi şeyler söyle mırın kırın ederse silersin.herşeyi erkeklerden beklemeyelim ya söyle ne kaybedersnki zaten aynı şehrde bile değilmişsin yüzyüze bakmıosun sonuçta.:37::37::37::37::37:

Back
X