• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşkınım ama bir yanım mutlu

canım babamın teyzesinin torunu

birinci dereceden akraba değiliz ancak kuzen sayılıyoruz :(

Haa tamam simdi oldu.Vallahi halanin oglu olmadigina sevindim,cünkü birinci derece akrabalarin asklarina mesklerine karsiyim.
biliyormusun benim esimde annemin teyzesinin torunu.:62:Biz birbirimizi hic görmemistik,flört edene kadar.:9:Insallah canim olur bu is.Takip ederim konunu,bakayim ne oldu diye

çok sağol canım inşallah hayırlıysa olsun rabbimden diliyorum bir yanım mutlu olsada korkuyorum üzülmekten :26:dua etmekten başka çarem yok kader yazı bişeyler olursa yazarım canım mutlaka..Allah mutluluğunuzu daim etsin sizinde....bugün bizim memleketi eklemiş faceine bende mi gördü yoksa dedim gizli gizli takip ediyozz şimdilik :))):1

Fazla kaptırmayın kendinizi.
Erkekler değişebiliyor veya çok ince düşünmedikleri için karşıdaki benim davranışımı nasıl anlar demiyor.
Siz yinede herşeye hazırlıklı olun düşündüğünüzün tam tersi durumunada kendinizi hazırlayın.
Kısacası kapılmayın olursa güzel olur ama olmazsa bişey kaybetmeyin.

eğer bi abaza değilse ilgisi var gibi.ben kuzenlerimle hiç görüşemiyorum bizim aile içi kavgaları... görüşüyoruz ama bizimle ilgili olmamasına rağmen soğuklar belkide büyüdüğümz içindir.

Fazla kaptırmayın kendinizi.
Erkekler değişebiliyor veya çok ince düşünmedikleri için karşıdaki benim davranışımı nasıl anlar demiyor.
Siz yinede herşeye hazırlıklı olun düşündüğünüzün tam tersi durumunada kendinizi hazırlayın.
Kısacası kapılmayın olursa güzel olur ama olmazsa bişey kaybetmeyin.

haklısın canım 2 günde aptal gibi oldum offff kaptırmamalıyım kendim...i artık üzülmek hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :2:

Kızlar çok mutluuyuuuum hergün konuşuyoruz biraz daha belli etti niyeti msne ekledi tel numara istedi inanılmaz ilgili şimdilik sorun yok gibi :)))))

Kızlar merhabA belki yanılıyorum bir fikir verin bana lütfen..yıllar önce 12 yaşında halamın yanına köye gittiğimde ne tesadüf ki o da geldi oraya küçüktük daha anlamsız çatışmalar vardı aramızda bi yandan da çocuksu sevgi vardı içim de abi de diyordum üstelik arada 3 yaş vardı sonuçta...1 ay tatil sonrası herkes kendi şehrine döndü haberler alırdık ancak bir türlü görüşme fırsatı olmazdı..hiç aklımdan çıkmadı oysa hep bir köşede bugün beni ekledi arkdş olarak 1 ortak akraba sayesinde hoş sohpet ettik ben ona abi dedim.... bana abi deme dedi..... şaşırdım çok ilgiliydi çok mutlu olduğunu söylüyordu sürekli ... görüşüceğiz yine diyordu kusen, küçük hnm gibi sözcükler oysaki 12 yıl geçti hiç bu kadar samimi olcağımız gelmedi aklıma...şimdi bi tuhafım kalbim kıpır kıpır...yanılıyormuyum onda birşeyler var mı sizce kıslar :2::2:

olabilri o dkar zman gecmiş senin resmlerini fala ngördüyse begendigi için böyle konusmustur herssey olabilr :D

Çok bağlanma, umutlanma ama ilgisi var gibi görüştükten sonraki davranışlarına bağlı geleceğiniz bence. Ayrıca sadece o benden etkilenmezse diye endişelenme belki sen de elektrik alamayacaksın:37:

Son düzenleme:
ne oluyo ne bitiyo haberdar et canım merak ediyorum :))

Herşey güzeldi zannediyordum eylem:5:....msnde konuştuk sürekli , beni aradı 2-3 kere çok ilgiliydi ,kıskançlıklar yapıyodu, iltifatlarda cabası...sürekli izmire geliceğinden beni de ankaraya beklediğinden bahsetti.güzelliğime övgü de bulunuyordu keza bende öyle yani 6 günde çok samimi olduk.Sİgara içtiğimi öğrendi kesinlikle biticek o sigara dedi (neyim oluyorsa ?) hayatımda biri olup ol madığını sordu giyimime karışıyodu yani kısaca herşeyimi sorguluyordu..ADI konulmamış bir ilişki gibiydi gibiydi 2 saat öncesine kadar..anladığım kadarıyla kuzeni olarak görüyo beni...tartıştık sonra artık abi demek istiyorum dedim hayır kuzu dedi..neden diye sorduğumda sebebsiz bana abi denilmesinden hoşlanmıyorum sen bilirsin dedi ve adımın yanına KARDEŞİ ekledi yani neredeyse içimdekileri dökücektim bu ilgi karşında son anda farkettik istersen sil dedim tartışınca hayır neden sileyim falan dedi yani bende büyük bir HAYAL KIRIKLIĞI oluştu.erkeklere güvenmiyorum kim olursa olsun....ne kadar dengesiz yaratıklar bunlar ya :2::2::2::2: şimdi konuşmak istemiyorum onunla :25::25:

Herşey güzeldi zannediyordum eylem:5:....msnde konuştuk sürekli , beni aradı 2-3 kere çok ilgiliydi ,kıskançlıklar yapıyodu, iltifatlarda cabası...sürekli izmire geliceğinden beni de ankaraya beklediğinden bahsetti.güzelliğime övgü de bulunuyordu keza bende öyle yani 6 günde çok samimi olduk.Sİgara içtiğimi öğrendi kesinlikle biticek o sigara dedi (neyim oluyorsa ?) hayatımda biri olup ol madığını sordu giyimime karışıyodu yani kısaca herşeyimi sorguluyordu..ADI konulmamış bir ilişki gibiydi gibiydi 2 saat öncesine kadar..anladığım kadarıyla kuzeni olarak görüyo beni...tartıştık sonra artık abi demek istiyorum dedim hayır kuzu dedi..neden diye sorduğumda sebebsiz bana abi denilmesinden hoşlanmıyorum sen bilirsin dedi ve adımın yanına KARDEŞİ ekledi yani neredeyse içimdekileri dökücektim bu ilgi karşında son anda farkettik istersen sil dedim tartışınca hayır neden sileyim falan dedi yani bende büyük bir HAYAL KIRIKLIĞI oluştu.erkeklere güvenmiyorum kim olursa olsun....ne kadar dengesiz yaratıklar bunlar ya :2::2::2::2: şimdi konuşmak istemiyorum onunla :25::25:

Daha adı konulmamış üstüne üstlük onca seneden sonra yüzyüze görüşülmeden bu şekilde hayatına müdahale etmesi çok yanlış. Belliki sen müdahale etmesini kaldıramamış ve tepki göstermişsin. En güzelinide yapmışsın. Henüz sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz giyimini sigarana vs karışmasıda nedemekmiş. Buna izin vermediğin için seni tebrik ederim. Fakat yaşanan bir tartışmadan sonra hemen ben artık sana abi demek istiyorum vs tarzı konuşmanda senin yanlışın. O senin damarına basmış sen onun damarına. Sana müdahale etmeye çalışırken keşke güzellikle konuşmayı deneseydin belkide böyle olmayacaktı. Son olayı yazalı birkaç saat olmuş. Herhangi bir gelişmede yok sanırım. Bence zamana bırak. Tavır yapma ama üstünede düşme.

canım benim yaa inan çok üzüldüm biliyosun büyük bi hayal kırıklığı da ben yaşadım üzülme n'olur geçiyo zamanla inan hafifliyo en azından da seni kuzen olarak nası görüyo onu anlamadım yani sen nerden bu kanıya vardın

Daha adı konulmamış üstüne üstlük onca seneden sonra yüzyüze görüşülmeden bu şekilde hayatına müdahale etmesi çok yanlış. Belliki sen müdahale etmesini kaldıramamış ve tepki göstermişsin. En güzelinide yapmışsın. Henüz sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz giyimini sigarana vs karışmasıda nedemekmiş. Buna izin vermediğin için seni tebrik ederim. Fakat yaşanan bir tartışmadan sonra hemen ben artık sana abi demek istiyorum vs tarzı konuşmanda senin yanlışın. O senin damarına basmış sen onun damarına. Sana müdahale etmeye çalışırken keşke güzellikle konuşmayı deneseydin belkide böyle olmayacaktı. Son olayı yazalı birkaç saat olmuş. Herhangi bir gelişmede yok sanırım. Bence zamana bırak. Tavır yapma ama üstünede düşme.

yok canım henüz bir gelişme yok..haklısın o tartışma sonrası abi demek isteyince çok gerildi ve üzüldü sanırım , sağol kardeş dedi ben çıkıcam çok gerginim dedi...bende abarttım bi an sevgili moduna girdim sürekli kıskandırmaya çalışıyor bara giderim gezerim yakışıklıyım...aynı şeyleri ben söyleyince tepki görüyorum...ben gerçekten etkileniyorum yıllarca hep aklımdaydı hep bir merak vardı... karşı konulmaz bir sevgi bu içimdeki...tartışmadan sonra uzun zamandır ilk defa mutluydum yazdım.-bozulmasın kuzu dedi.. tuzu biberi olsun dedi çıktı .... sanırım dediğin gibi zamanla anlıcam herşeyi...:5::5::5:

canım benim yaa inan çok üzüldüm biliyosun büyük bi hayal kırıklığı da ben yaşadım üzülme n'olur geçiyo zamanla inan hafifliyo en azından da seni kuzen olarak nası görüyo onu anlamadım yani sen nerden bu kanıya vardın

bilmiyorum bebeğim hep bir ikilem içindeyim:5:

Back
X