Herşey güzeldi zannediyordum eylem

....msnde konuştuk sürekli , beni aradı 2-3 kere çok ilgiliydi ,kıskançlıklar yapıyodu, iltifatlarda cabası...sürekli izmire geliceğinden beni de ankaraya beklediğinden bahsetti.güzelliğime övgü de bulunuyordu keza bende öyle yani 6 günde çok samimi olduk.Sİgara içtiğimi öğrendi kesinlikle biticek o sigara dedi (neyim oluyorsa ?) hayatımda biri olup ol madığını sordu giyimime karışıyodu yani kısaca herşeyimi sorguluyordu..ADI konulmamış bir ilişki gibiydi gibiydi 2 saat öncesine kadar..anladığım kadarıyla kuzeni olarak görüyo beni...tartıştık sonra artık abi demek istiyorum dedim hayır kuzu dedi..neden diye sorduğumda sebebsiz bana abi denilmesinden hoşlanmıyorum sen bilirsin dedi ve adımın yanına KARDEŞİ ekledi yani neredeyse içimdekileri dökücektim bu ilgi karşında son anda farkettik istersen sil dedim tartışınca hayır neden sileyim falan dedi yani bende büyük bir HAYAL KIRIKLIĞI oluştu.erkeklere güvenmiyorum kim olursa olsun....ne kadar dengesiz yaratıklar bunlar ya :2::2::2::2: şimdi konuşmak istemiyorum onunla