şaşkınım hocama aşık oldumm :(:)

sadece 2 yaş büyük ve bekar bir erkek siz de bekar bir bayansınız etiğe uymayan hiçbirşey göremiyorum ben liseli öğrenci de değil yetişkin bireysiniz.
4 yıllık ilişki bitti diye 4 yıl acı cekmek kendinizi kahretmek zorunda da değilsiniz..aşık olmuşsunuz bunun zamanı olmaz ki yok ben yeni ayrıldım aşık olmayayım diyemezsin :) o kişiyle birşeyler tükenmiş ki ayrılık noktaısna gelinmiş ve başka birinden elektrik alabilmişsiniz ben öğretmeninize karşı olan hislerinizin boşlukta olmaktan kaynaklandıgını sanmıyorum..eger öyle olsaydı sizin için daha kolay olabilicek çevrenizde sizden hoşlanan birini seçerdiniz diye düşünüyorum bence dersane bitince facebooktan ekleyin bi :)

çok teşekkür ederim yorumunuz için.ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden bu kadar huzurlu hissediyorum kendimi etik anlamda yani..bu arada yarın kurs bitiyor :) ve bir haftadır listemde ekli :):CüvCüv:

çok teşekkür ederim yorumunuz için.ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden bu kadar huzurlu hissediyorum kendimi etik anlamda yani..bu arada yarın kurs bitiyor :) ve bir haftadır listemde ekli :):CüvCüv:

durumunu-durumunuzu merak ediyorum :smiley-cool:
gerçi kpss yaklaşıyor..sen gömülmüşsündür şimdi kitapların içine..çok iyi geçsin sınavın:Saruboceq:

durumunu-durumunuzu merak ediyorum :smiley-cool:
gerçi kpss yaklaşıyor..sen gömülmüşsündür şimdi kitapların içine..çok iyi geçsin sınavın:Saruboceq:

:))) bugün yazacaktım ben de mola verip.günaydın öncelikle.yoğun bir şeklde çalşıyorum yoksa gelişmeler oldu paylaşmaz mıyım hiç:1: facebookda eklemiştik biliyosun.son gün arkadaşlarla oturuyorduk..geldi masamıza bir saate yakın muhabbet ettik.arkadaşlar ben de toplanacaktı onlara kısır pasta börek çörek yapacaktım sempatiksalakcinni sınav sonrası da bana sözün olsun dedi :) ve 'sınav sonrası'' kısmıydı zaten benim için önemli olan :) eve geldim baktım facebookda.hemen selam verdi.sınavını çok merak ederim sınavdan sonra beni mutlaka ara dedi.ertesi gün numarasını aldım..arayacağımyerimseniben bir de
sınav sonrası görüştüğün arkadaşlarınla bir araya gelip sohbet edelim uzun uzun dedi..çağırdım arkadaşları pazar günü için.kimse yanaşmadı herkes bi yerlere kaçıyoCADIARZU oysaki iyi olacaktı hemn sınav ertesi.durum bu canım..öneri ve değerlendirmelerine açığım :kaydirigubbakcemile5

:))) bugün yazacaktım ben de mola verip.günaydın öncelikle.yoğun bir şeklde çalşıyorum yoksa gelişmeler oldu paylaşmaz mıyım hiç:1: facebookda eklemiştik biliyosun.son gün arkadaşlarla oturuyorduk..geldi masamıza bir saate yakın muhabbet ettik.arkadaşlar ben de toplanacaktı onlara kısır pasta börek çörek yapacaktım sempatiksalakcinni sınav sonrası da bana sözün olsun dedi :) ve 'sınav sonrası'' kısmıydı zaten benim için önemli olan :) eve geldim baktım facebookda.hemen selam verdi.sınavını çok merak ederim sınavdan sonra beni mutlaka ara dedi.ertesi gün numarasını aldım..arayacağımyerimseniben bir de
sınav sonrası görüştüğün arkadaşlarınla bir araya gelip sohbet edelim uzun uzun dedi..çağırdım arkadaşları pazar günü için.kimse yanaşmadı herkes bi yerlere kaçıyoCADIARZU oysaki iyi olacaktı hemn sınav ertesi.durum bu canım..öneri ve değerlendirmelerine açığım :kaydirigubbakcemile5

valla süpermiş.sevindim senin adına.adam yeşil ışık yaktı mı diye merak ediyordum numaralar bile alınmış.sen boşver diğer arkadaşları.o zaten direkt sana görüşüp konuşalım diyememiş de arkadaşları bahane etmişa.s sen onu ara sınavının nasıl geçtiği hakkında bilgi ver ki inşallah güzel geçer..sonra bizden de kimse kalmamış bi çay içelim sizle kutlama yapalım stres atalım deyerimseniben

et bencede bekle duygusal davranma tam emin olduktan sonra herşeyi anlarsın bi de sana tavsiyem onun kötü yönlerinede bak kötü yönlerini bulmaya çalış bi bak öyle de sevebiliyosan sen gerçekten aşıksın demektir hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. . .olumunekankayizsmile

teşekkür ederim yorumlarınız için :)

facebookda görüşüyoruz.msn de konuşuyoruz.faaliyette bişey yok daha.sınav sonrası dershaneye gittiğimde sohbet ettik.hadi gidelim dedi...nereye gideceksin sen şimdi ne planın vardedi..sanırım bi yerlerde bişeyler içelim filan diycekti benim salaklığıma geldi :Sher gn konuşuyoruz genelde ama bu aşamada yani..önlisans mezunlarına ders vermeye devam ediyo bu hafta dershaneye uğramayı düşünüyorum gel mutlaka dedi zaten.teklif ederse aynı salaklığı yapmam diye umuyorum :)

Back
X