şaşkınım hocama aşık oldumm :(:)

bence gönül herkese konabiliyor, öğrenci-öğretmen bana çok ters gelmeyen bir formül açıkçası, yaşlarınız da çok yakınmış, ayrıca yakında öğrencisi olmayacaksınız. eğer boşluk doldurma olmadığından eminseniz bence diğeri aranızda engel olması gereken bir mesele değil. Allah hayırlısıysa kavuştursun derim.

ortak arkadaşlarımızdan dolayı biliyorum kimse olmadığını..ve ben lisede 17lik o da 30-40lık adam deil ki.yorumlarınız o yöne gitmiş hep.ben öğretmenlik yapan ve memur olarak atanmak için kpss ye hazırlanan bir aylığına da etüd programına giden biriym.o da o şekilde.bu detayı atlamamk önemli bana kalırsa. ki ben ilk mesajımda 'hayatta büyük konuştuğum şeyler hep başıma gelmiştir'' demişim ve burdan da sizin bahsettiğiniz tarzda bir durumu benim de onaylamadığım anlamı çıkıyordur.yorumda bulunan arkadaşlara teşekkürler :)

bence gönül herkese konabiliyor, öğrenci-öğretmen bana çok ters gelmeyen bir formül açıkçası, yaşlarınız da çok yakınmış, ayrıca yakında öğrencisi olmayacaksınız. eğer boşluk doldurma olmadığından eminseniz bence diğeri aranızda engel olması gereken bir mesele değil. Allah hayırlısıysa kavuştursun derim.

evet yakında öğrencisi olma durumum ortadan kalkacak ve zaten 1 aylık geçici bir durum tam olarak izah edemedim sanırım yanlış anlaşıldım lisede filan deilim yani ikimiz de eğitmeniz :) çok teşekkür ederim yorumun için :)

ortak arkadaşlarımızdan dolayı biliyorum kimse olmadığını..ve ben lisede 17lik o da 30-40lık adam deil ki.yorumlarınız o yöne gitmiş hep.ben öğretmenlik yapan ve memur olarak atanmak için kpss ye hazırlanan bir aylığına da etüd programına giden biriym.o da o şekilde.bu detayı atlamamk önemli bana kalırsa. ki ben ilk mesajımda 'hayatta büyük konuştuğum şeyler hep başıma gelmiştir'' demişim ve burdan da sizin bahsettiğiniz tarzda bir durumu benim de onaylamadığım anlamı çıkıyordur.yorumda bulunan arkadaşlara teşekkürler :)

konunun basinda hocama asik oldum demediniz mi??

Kim öğretmen kim öğrenci anlamadım ben.
Ama zaten fark etmez de, biri 23 yaşında diğeri 25, neden olmasın?
Etik olmamakla falan hiç ilgisi yok bence.
Lise talebesi ve öğretmeni değil ki bunlar...kocaman insanlar.

Kim öğretmen kim öğrenci anlamadım ben.
Ama zaten fark etmez de, biri 23 yaşında diğeri 25, neden olmasın?
Etik olmamakla falan hiç ilgisi yok bence.
Lise talebesi ve öğretmeni değil ki bunlar...kocaman insanlar.

ikimiz de üniversite mezunu eğitimciyiz.şu an ikimiz de kpssye hazırlanıyoruz.ama o aynı zmanda bir dershanede matematik öğretmenliği yapıyor. ben de ondan matematik dersi alıyorum..durum bu..
monapisanın da dediği gibi lise talebesi ve ve benden kaç yaş büyük öğretmen gibi eleştirilecek bir durum yok bence ortada..ben fikir almak istedim.sizce facebooka ekleyim mi dedim diğer yorumlar mantıklı kendimi dinlemem gerek evet ama bi etik meseleden girdi bazıları ki bence çok yersiz.herkese teşekkürler......sana da teşekkür ederim monapisa.

aranızda yaş olarak uçurumlar yok... olmıycak imkansız bir durum gibide gözkmüyor... ama bende arkadaşlara katılıyorum dört yıllık bir ilişkiden sonra bukadar kısa sürede hissettiklerin adı aşk değil hoşlantı bence.. ama sen şuanki durumundan o küçük ilgiyi aşk sanıyosundur ..o yüzden zamana bırakmalısın ve kesinlikle ilk adımı atan taraf sen olmamalısın..

aranızda yaş olarak uçurumlar yok... olmıycak imkansız bir durum gibide gözkmüyor... ama bende arkadaşlara katılıyorum dört yıllık bir ilişkiden sonra bukadar kısa sürede hissettiklerin adı aşk değil hoşlantı bence.. ama sen şuanki durumundan o küçük ilgiyi aşk sanıyosundur ..o yüzden zamana bırakmalısın ve kesinlikle ilk adımı atan taraf sen olmamalısın..

tşk.ederim cnm yorumun için..belki de dediğin gibidir aşk biraz daha iddialı bir kelime sonuçta.şimdlik zamana bıraktım ben de ;)

Canim ne mutlu sana asik olabilmissin, birde baska türlü olsaydi, yani hayata küsseydin.
Ne demek 4 sene bir insani sevmissin ve olmamis, dile kolay.
Onun icin mutlu ol, ve gercekten begendigini belli et.
Ama bu arada dersleride unutma :))) özellikle matematik!

Canim ne mutlu sana asik olabilmissin, birde baska türlü olsaydi, yani hayata küsseydin.
Ne demek 4 sene bir insani sevmissin ve olmamis, dile kolay.
Onun icin mutlu ol, ve gercekten begendigini belli et.
Ama bu arada dersleride unutma :))) özellikle matematik!

canımm bayıldım yorumuna :) çok teşekkür ederimm ve fikirlerinin değerlendirmeye alıcam kesinliklee..unutmam..özelikle matematik! ;)))vereliniortak

evet yakında öğrencisi olma durumum ortadan kalkacak ve zaten 1 aylık geçici bir durum tam olarak izah edemedim sanırım yanlış anlaşıldım lisede filan deilim yani ikimiz de eğitmeniz :) çok teşekkür ederim yorumun için :)

dikkat et de matematik hocan seni çarpıp bölüp sonra da çıkarmasın! sonra kendini toplayamazsın.

Lise talebesi falan deyince aklıma bizim lisede tanıdığım bir kız vardı, bilgisayar hocalarından birinden hoşlanıyordu bu, sonra işte çevresindekilere de söylemiş ben şu hocadan hoşlanıyorum die.Arkadaşları falan da bunu gaza getirmişler hoşlanıyosun madem söle belki o da sana karşı boş değildir demişler. Bu da gidip söylemiş hocaya sırnaşık şey Nasıl cüret ettiyse! Tabi bizim hocada kendinden beklenen tepkiyi vermiş uygun bir dille.

Bi arkadaş ben de tarih hocama aşık olmuştum deyince bu olay geldi aklıma ama sizinkisi böyle birşey değilmiş zaten bence olumlu bir tepki görürseniz karşınızdan neden olmasın.Ama arkadaşların da dediği gibi onun ilk adımı atmasını beklemen daha doğu, sonuçta beklemediğin bir tepki almak da var...

insan birini çok sevince unutmak için böyle girişimlerde bulunabiliyor ama o insanla ilişki yaşamaya başladığınızda eski ilişkinizi hatırlayıp rahatsız oluyosunuz..(: bencede üzerinde fazla durmayın daha çok yıpranırsınız..

Aranızda 2 yaş varmış
neden olmasın :)

ama zamanı şimdi değil....beklemelisin..
sen derse asıl
hocanın gözüne gir
eğer o da sana karşı boş değilse
sonra gönlüne de girersin :lepi:

soguk suyunu ıc eger baslıcaysanda basla çıvı çıvıyı soker ..
gecmıse takılı kalma 4 sene sonunda sonu husranla bıttı dıye hayatta mola vermek zorunlulugun yok kı..
ama sana kucuk bı tavsıye hocayı ıyı arastır sevgılısı varmı ? evlımı?..hocalara pek guvenmem de ..umıtlenıpde sonra aşk acısına tutulma..
sınav sonucuna gore kucuk bı kutlama yada hocam hadın bı cay ıcelım dıye kucuk bı arkadaslık adımı atabılırsınde..:)..ılgısı varsa ret etmez zaten..

Lise talebesi falan deyince aklıma bizim lisede tanıdığım bir kız vardı, bilgisayar hocalarından birinden hoşlanıyordu bu, sonra işte çevresindekilere de söylemiş ben şu hocadan hoşlanıyorum die.Arkadaşları falan da bunu gaza getirmişler hoşlanıyosun madem söle belki o da sana karşı boş değildir demişler. Bu da gidip söylemiş hocaya sırnaşık şey Nasıl cüret ettiyse! Tabi bizim hocada kendinden beklenen tepkiyi vermiş uygun bir dille.

Bi arkadaş ben de tarih hocama aşık olmuştum deyince bu olay geldi aklıma ama sizinkisi böyle birşey değilmiş zaten bence olumlu bir tepki görürseniz karşınızdan neden olmasın.Ama arkadaşların da dediği gibi onun ilk adımı atmasını beklemen daha doğu, sonuçta beklemediğin bir tepki almak da var...

gerçekten de o nasıl bir cesaretmiş öyle.ben asla yapamam aynı durum olmamasına rağmen onunki deli cesareti olmuş biraz:1: benim korkum da beklemediğim tepki almak zaten nasıl biri olduğunu olaylara nasıl tepki verdiğini bilmiyorum tanımıyorum ki..o yüzden şimdilik beklemek doğru olan.derslerde soru sormakla yetiniyorum akannehir

Aranızda 2 yaş varmış
neden olmasın :)

ama zamanı şimdi değil....beklemelisin..
sen derse asıl
hocanın gözüne gir
eğer o da sana karşı boş değilse
sonra gönlüne de girersin :lepi:

son iki haftaya girdik canım kurs bitiyo :( derse asılmış durumdayım bunun onunla ilgisi yok tabii tamamen mantıksal kaydirigubbakcemile3 yorumun için tşk.ederim canım dileğim son cümlenin gerçekleşmesi yönünde ;)))

soguk suyunu ıc eger baslıcaysanda basla çıvı çıvıyı soker ..
gecmıse takılı kalma 4 sene sonunda sonu husranla bıttı dıye hayatta mola vermek zorunlulugun yok kı..
ama sana kucuk bı tavsıye hocayı ıyı arastır sevgılısı varmı ? evlımı?..hocalara pek guvenmem de ..umıtlenıpde sonra aşk acısına tutulma..
sınav sonucuna gore kucuk bı kutlama yada hocam hadın bı cay ıcelım dıye kucuk bı arkadaslık adımı atabılırsınde..:)..ılgısı varsa ret etmez zaten..

ben de öyle düşünüyorum canım.konuya fazla girmek istemedim eski diye ama yaşadıklarım hoş deildi ki o düşünülmeyi bile haketmiyor..evli olmadığından eminm..ama birisi var mı kafasında o konuda haliyle net bişey söyleyemiyorm ..ama fikrin çok hoş canım.sağol. ve de tek çıkar yol gibi.böyle bişey yaparak ölçmem için bir fırsata ihtiyacım var çünkü CADIARZU

Back
X