• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Ahmet çocuk oyuncağı zannediyor. Zannediyor ki ailesine bile söylememişti dün akşama kadar. Bana elbette mesaj aticak beni tahrik edicek ama kesinlikle cevap vermiyorum. Bu elbet eve döner düsünüyor. Fakat olmayan kibirinden ödün verip bir özür mesajı dahii atmiyor direk parayla ilgili mesaj atiyor ki, ben ona hani saydırayım söveyim diye böylelikle mesaj atmaya devam edecekti. Ama o firsatı vermek istemedim. Nasıl ki o beni bir anda bıraktı gitti. Şimdi de kendisi g*tünün üstüne otursun kalsın
Sakinliğine hayran kaldım .....
Parayı hiçbir şekilde vermeyin bir şans vermek gibi bir düşünceniz varsa biraz baskın bir kişilik ortaya sermenizi öneririm

Herkese hayırlı bayramlar...
Konuyu umarım doğru yere açıyorumdur.
2 senelik evliyim çocuğum yok.
Eşim aileme karşı soğuktur.
Velhasıl dün sabah bayramlaşmak için evden çıktık önce anne ve babasına gittik bayramlaştık sonra amcaları halaları babaannesi anneannesi bütün ailesini gezdik.
Sıra geldi bizimkilere.
Neyse babaanne ve dedeme gittik bayramlastık.
Annemle babamda anneannemin ordaymış. En son oraya geceriz dedik hem et götürülcekti anneanneme. Neyse anneannemin oraya geldik kapıda 2 tane yabancı araba ve babamın arabası vardı. "Ayy burda da kimin olduğu belli değil sen git eti ver gel ben arabada bekliyorum" dedi. Neyse hiç ses etmedim gittim tabii babamlar kapıda oturuyor. Babam "Ahmet neden gelmiyo da araba oturuyo " dedi bende bilmem dedim. İceri girdim ve icerdekilerle bayramlastım aradan 5 dk gecmedi bana mesaj atti "hadi" diye. Hemen arkasina "ben hadi demiyormuyum" hemen arkasina aradi açtım ve bekle dedim. Kapatmamla 2 kere daha aradı meşgule attım neyse kapıya çıktım babam annem teyzemlerle vedalaşıcaktım ki Ahmet arabayı çalıstırdı ve beni bırakıp gitti. Herkesin ortasinda sap gibi kaldım babam hemen aradı Ahmeti ama açmadı telefonu bende babamlarla beraber eve geldim babamın evine. Ve Ahmet hala ne aradı ne sordu.
Ama arayacak biliyorum çünkü paralar bende.
Babasına onların aldıgı bileziklerimi vermiştik borç olarak ve bayramın 1.günü babası 12 bin liramızı verdi. Bizde dün evden cıkarken parayı yanımıza aldık akşam kuyumcuya gideriz diye ama akşamı göremedik maalesef.
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet beni para için arayacak bunu biliyorum.
Boyle koca olmaz olsun de canim para icin arar diyosun ondan ne kocalik bekliceksinki

Sende ona yap aynisini.. sirf bu asabiyetlikleri yuzunden bazen esimle bi yere gitmek istemem.. kendi akrabalarima kendim gidebiliyorsam giderim cocuklarimla..cokta fifi..

Bayram bayram cok ayip etmis gercekten.

Parayı vermeliyim sizce.
Ya ortalığa düşerse param onda diye.
Acaba babasına mı iade etsem neticede o adamcağız almıstı bilezikleri oğlu değil
Şakamı yapıyorsunuz ? Nereye düşerse düşsün asla vermeyin o parayı, onun bütün akrabalarını geZip sıra sizin aileye gelince kapıda bekleyecek kadar bencil,edep yoksunu, aile olmayı kavrayamamış bir adamla evlisiniz.

Böyle bir hayvanligi hiç kimse kabullenmez
Ben olsam barisacagim diye çağırır aa canım paralari harcadim bunları aldim bize diye gosterirdim ailenin yanında

Ailesinin bana taktığı bileziklerin 3 tanesini vermiştik borç olarak babasına bize nakit olarak geri verdi. Normal şartlar altında benim hakkımdır diye biliyorum. Fakat Ahmet şartlar altında onlar taktı onların ( yine bi derin nefes ve ya sabır cektim :) )
Altınlar zaten senin hakkındi kesinlikle verme mesaj da atma kudursun dursun

Whatsapp profil resmi tekrar değismis yine beraber olan fotografi koymus fotografi ben cekmistim. Ve durumuns " Tak şu sepeti koluna herkes kendi yoluna yazmış " ben sadece beraber oaln fotografimizi kaldirdim fotograf felan koymadim. Ergence durumlarda yazmıyorum. Ama o durumu rehberinde ki eş dost akraba görüyor kendini kücük düsürüyor.

Yanlış anlamayın ama benim için boşanma sebebidir şu anlattığınız. Boşanın diyemem ama alttan almayın, para için sizi arayacak kocadan hayır geleceğini sanmıyorum.
Bende aynı şeyleri düşünüyorum. 2 gün boyunca eşini arayıp nasıl olduğunu sormuyor para için mesaj atıyor

Artık sürünme vakti gelmis .Telefonlarını açmayın .Sürüne sürüne gelene kadar aramayın .cvp vermeyin .Pişman olması için zamana ihtiyacı var .Olmazsa da boşanın .

Ahmet Bey burnu yere düşse eğilip almaz kibirinden ödün vermeZ hatasını anlasada ben hatamı anladım özür dilerim demez. Sessiz kalmam onun için en büyük cevap çünkü sayılı nefesimi bile ona konuşarak harcamak istemiyorum
:işsiz::işsiz::işsiz:Sayısız günlerini onla harcıyorsun ama değil mi,eminim çok ders almıştır sessizliğinden,şu anda pişmanlıktan kıvranıyordur:KK51:,konun,yani hiç oturmuyor...

Back
X