- 22 Ocak 2013
- 41.716
- 210.651
- 798
- Konu Sahibi Rainbow Peace
-
ben artık o yola girmek istiyorum lay lay lom olmasın ilişkinin ayakları yere bassın istiyorum, ama o normal arkadaşı gibi sohbet muhabbet edio benimle... üzmüo kırmıyo sürekli görüşmek istio ama bence level atlamalıyız diye düşünüyorum.
elele bile yeni tutuştukcinsellik vs var mı?
elele bile yeni tutuştuk
aynen öyle bi sinema, bi yemek bazen yürüyüş, sanırım sıkıldımda artık dinamizm kalmadı.napıyosunuz ki bir sene boyunca sinemaya gidip kafelerde çay mı içiyorsunuz? valla çok değişik bi ilişki çeşidi.
evlilik yaşı yok bence eğer bir yaş varsa zaten onu geçtik önemli olan doğru karar dio37 yasında adam 1 yılda karar veremedi ise yol verin. Hanımlar geç evlendim. Evet güzeldi ama çocuk konusu çok üzdü beni. Biyolojik saat tik tak... Kızmayın bana, çocuk düşünmeyenlere sözüm yok.
Evlilikte doğru karar olmuyor. Kişilerin uyumu ailelerin uyumu buna 10 yılda geçse karar verilemez. Söyle ona zarı salladığında 6 gelme ihtimali kesin değil diye tavla oynamıyor mu? Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Bu adam aşık değil galiba.evlilik yaşı yok bence eğer bir yaş varsa zaten onu geçtik önemli olan doğru karar dio
Genelde böyle olmaz mı zaten?napıyosunuz ki bir sene boyunca sinemaya gidip kafelerde çay mı içiyorsunuz? valla çok değişik bi ilişki çeşidi.
aynen öyle bi sinema, bi yemek bazen yürüyüş, sanırım sıkıldımda artık dinamizm kalmadı.
bana dio ki benden beklentin ne bu nasıl bir soru diyorum hani bileyim benim daha önce hiç ciddi ilişkim olmadı beklentilerini bilemeyebilirim dedi.
Genelde böyle olmaz mı zaten?
Doğrusu nedir merak ettim
Ahahha bende :) ruhsarrrVay canına şimdi yandın demeye geldim gidiyorum
ilişkinin gidişatını bilmek istemez mi insan, aslında evlilik kararı nasıl alınması gerekli doğal akışında olsun isterim tabi ama karşı tarafta biraz rengini belli etse iyi olmaz mı
mrb kızlar, sıkıntımı kısaca izah edeyim 33 yaşındayım, mühendisim vee bekarım
yaklaşık 1 yıldır biriyle görüşüyorum oda 37 yaşında ama hala olay ciddiyete binmediği gibi bu konularıda konuşamadık. bir yıl yeterli değil mi bilmiyorum biz ne yapıyoruz bu ilişki nereye gidiyor diye sormak için bu arada abisiyle ablasıyla tanıştırdı beni ama biz kendi aramızda detayları hiç konuşmadık kafam çok karışık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı, sürdürüp, sürdürmeyeceğimi bilemiyorum
ailem, çevrem, arkadaşlarım ; sürekli "ee bi gelişme yokmu" tarzındaki soruları beni çok yoruyor.
en son annemle tartıştık annem; liselimisiniz bir sonuca bağlayın, yoksada görüşmeyin kısmetlerinizi kapatmayın birbirinizin dedi ve konuyu kendisine açtım, sıkıntı yaşıyorum ve ilişkinin gidişatını sordum, korkularının olduğunu ve bu korkuları benimle aşmak istediğini söyledi,bende samimi sıcak kanlıyım ama ilişkide beceriksizmiyim bilmiyorum, benden mi kaynaklanıyor, ne yapmam gerekiyor, doğru insan mı değiliz birbirimiz için onuda bilmiyorum..
sizce nasıl davranmalıyım, uykularım kaçıyor düşünmekten.
Şarkılı okudum başlığıAhahha bende :) ruhsarrr
korkularının olduğunu ve bu korkuları benimle aşmak istediğini söyledi
aslında bunu yapıyorum ama şöyle cidden müsait olmuyorum, ama anlayışlıda biri bana sen nasıl uygunsan kendine göre ayarla şeklinde yaklaşıyor. birazcık fazla kendimi çeksem nasıl olacak acaba pek yapabilirmiyim bilmiyorum neysem o oldum herzamanSen bence uzaklaş bundan
Her aradığında açma
Mesajlarına bazen anında dön bazen geç dön
İşlerim vardı de sorarsa
Uzaklaştın falan derse yo sana öyle geliyordur de
Buluşmak istediğinde üniden arkadaşla buluşcam sözleşmiştik de
Direkt evlenmek istemiyorsan herkes yoluna demek hoş olmaz
Sen kendini geri çek bakalım sana ne kadar ilgili ve bağlı görmüş olursun hem.
zar örneğini söyleyeceğim, teşekkür ederim :)Evlilikte doğru karar olmuyor. Kişilerin uyumu ailelerin uyumu buna 10 yılda geçse karar verilemez. Söyle ona zarı salladığında 6 gelme ihtimali kesin değil diye tavla oynamıyor mu? Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Bu adam aşık değil galiba.
Sevgilimisiniz pekiben artık o yola girmek istiyorum lay lay lom olmasın ilişkinin ayakları yere bassın istiyorum, ama o normal arkadaşı gibi sohbet muhabbet edio benimle... üzmüo kırmıyo sürekli görüşmek istio ama bence level atlamalıyız diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?