- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Rainbow Peace
-
aynen öyle bi sinema, bi yemek bazen yürüyüş, sanırım sıkıldımda artık dinamizm kalmadı.
bana dio ki benden beklentin ne bu nasıl bir soru diyorum hani bileyim benim daha önce hiç ciddi ilişkim olmadı beklentilerini bilemeyebilirim dedi.
yaa aşkım, hayatım demiyoruz birbirimize, demedik te hiçSevgilimisiniz peki
Tamam ama elele gözgöze dizdize falandamı değilsinizyaa aşkım, hayatım demiyoruz birbirimize, demedik te hiç
o kısımda sıkıntı yok aslında gün geçktikçe daha çok yakınlaşıyoruz . geçenlerde sinemada nerdeyse hiç bırakmadı elimiTamam ama elele gözgöze dizdize falandamı değilsiniz
Annenizin Liseli gibi dedigi sanırım burda devreye giriyoro kısımda sıkıntı yok aslında gün geçktikçe daha çok yakınlaşıyoruz . geçenlerde sinemada nerdeyse hiç bırakmadı elimi
teşekkür ederim. hepimizin inşInsanlar 25 yaşından önce bir saflıkla evlilik kuruyor 25ten sonra o kadar ince eleyip sık dokuyor ki evlenmesi yılları alıyor. Işın kötü yanı geç de evlensen erken de evlensen piyango gibi, iyimi kötü mü çıkacak evlenmeden pek bilmiyor insan. Allah bahtınızı açık etsin.
kendimde de hata buluyorum aslında. soğuk davranıyorum istesemde sıcak davranamıyorum, 8 yıl önce nişanlanıp ayrıldım sonrada 1 kişiyle görüştüm nikah yapalım düğün yapalım diye konuşurken yani olay ciddiyete binmek üzereyken pat gitti başkasıyla nişanlandı. Ve sonrasında kimseyle görüşmedim bu çocuklada nasıl görüştün derseniz, bir gün çok bunalmış ağlayarak uyumuştum o gün rüyamda sen .... isminde biriyle tanışacaksın dediler ve sahilde yürüyordum ben rüyamda.. cok geçmeden arkadaşım bizi tanıştırmak istedi, önce hayır falan dedim ismi ne dedim ve ismini duyunca çok etkilendim dedimki tanışmalıyım. hep samimi ve içten geldi aslında bana...1 senelik rölantiye alınmış ilişki hala korkularının üstesinden gelemeyen kılı kırk yaran 37 yaşında bi adam
Neyden korkuyormuş acaba
Ne olabilir sizce
Ne yapıyorsunuzda onu korkutuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?