Şaştım Kaldım

Ayy canim hic takma kafana. Cahil birinden kurtuldugun icin sevinmelisin bile. Cok uyuz oluyorum boyle cahillere. Bende bekarken yeni evlenen ve hemen hamile kalan bir arkadasima ziyarete gitmistim. hem hayirli olsuna hemde hamile olusuna. uzak bir sehirden gittigim icin israrlariyla evinde kaldim(3 gun kalacaktim ama patavatsiz konusmasi yuzunden 1 gece zor kaldim) ben eve girdim. kahve yapti ictik. bende hayirli olsun allah bir yastikta kocatsin dedim. bana 'lutfen sakin ilk gece nasil oldu,ne oldu diye sorma, anlatmam' dedi. oyle uzuldum ki. Ben zaten bugune kadar hic kimseye sormadim ki ona sorayim. Hem beni ne ilgilendirir sizin yatak odaniz. cok uzulmustum boyle konusmasina. Sadece o degil baska seylerde soyledi de buraya yazilacak seyler degil. Ben bir daha onunla konusmadim. Tum baglarimi kopardim.

Hayırdır noldu dan çok, geç saatte gelmesine bozulmuşsunuz. Evine gelen insana niye geldin denmez ama şaşkınlık neticesinde söylenmişse sonradan lafı toparlarsınız, (gerçi o saatte de kimsenin evine çat kapı gidilmez hele ki eşi yok yanında sizin eşiniz evde, ama bilemiyorum belki sizi kendine çok yakın görüyordu, geliş gidişleriniz arkadaşlığınız ne aşamadaydı bilemiyorum) Geldiğinde eşini göremeyince bir şey oldu sandım tarzında açıklama yapsaydınız bozulmazdı belki. Ama daha çok o saatte gelmesini yadırgadığınız yansımış açıklamanıza, ben bile sizi tanımadığım halde böyle hissettim.

Bir de karşınızdaki insandan hoşlanmıyorsanız davranışlarından gerildiğiniz yanlar varsa ne kadar belli etmemeye çalışsanızda eninde sonunda karşınızdaki anlar, o kişi de bu negatif elektriği hissetmiş olabilir, siz de bu kişiyi patavatsız buluyor mesafe koymak istiyormuşsunuz zaten. Şu durumda onun bozulmasına neden içerliyorsunuz ki sallayın gitsin o zaman...

Umarım konuyu dogru yere acmısımdır kızlar benım sorunum komsum daha dogrusu komsuda degıl esımın arkadasının esı aynı semtte ıkı sokak otemde oturuyorlar gelelım sorunuma fbnın macı oldugu gun evde esım ben ve kızım oturyorduk bende can sıkıntısından kalktım mutfaga gırıstım dolap falan bosalım oyle cansıkıntısından temızlıordum saatte nerdeyse 10 falandı onuda gecıyordu herkez kornalara basa basan bagdat caddesıne kutlamaya gıdıyordu bırden kapı caldı bende kaynım geldı sandım kapıyı actım kaynım ve esımın arkadasının esı ve kızı gelmısler sasırdı o saate gorunce aa ne oldu nıye geldınız dıye sordum saskın bı halde o saatte bana normalde kımse gelmez ewe gırdıler kızlar oynuyor bunun surat bes karıs hayırdır ne oldu dedım sana kızdım demezmı.Hayırdır ben naptım dedım neymıs ben ıcerı gırınce a ne oldu nıye geldınız demısım darılmıs yok esımle gelseydım o gerı donerdı vallaha bu lafına demezmı delırdım dedım canım ben gecenın 10 da gelsem kızımla kapına sen demezmısın hayırdır ne oldu neden geldın dıey yok demezdım dedı ıyıce delırıdm sustum kusmus bana yolda gorunce laf bıle atmıyor bende bakmıorum .Şımdık kızlar sız dın bana ben yanlıs bıseymı dedım kıme dedıysem hak verdı gecenın 10 da evlı bı kadın kzını almıs cat kapı gelınce dedım esınle kavga ettı galıba sasırdım sorudm ne oldu nıye geldın dıye ıkı gundur kafama takdım delı olucam haksızmıyım haklımı .Çok uzun oldu ama

valla ben bırak gece 10 gündüz bile habersiz gelinmesin isterim (çünkü okadar samimi olduğum arkadaşım yok)sen haklısın cnm ne işi var gece o saatte hadi geliyosun
bi ara bi msj at bişi yani.takılma cnm bence iyide olmuş bu kadarcık bişi için sana küsen bi insanlada arkadaşlık etme bence....

Back
X