• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaştım kaldımmm :(((

Karar sizin.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Arkadaşlar ne yapacagımı bilemedım kimseyede anlatamıyorum soramıyorum biriyle görüşmeye başlamıştım 29 yasnda kendisi
Evlilik amaçlı görüşmeye başladığım
için küçük araştırmalar yapıyorum çalıştıgı yerde arkadaşlarına tanıdıklarına hakkında bilgi almak için sorduruyorum
Ama bişey öğrendm hakkında eczaneden cinsellikle ilgili ilaçlar alıyomuş bunu insan neden alır yaaa canım çok sıkıldı kötü oldum pek bi bilgimde yok bu haplarla ilgili neden böle bişeye ihtiyaç duyarki insan offf :(((

Bilgi dogru arkadaşlar geçmişte çok çapkınlıklar yapmış bunları önemsemedm geçmiş bitöiş şimdi önemli deyip kendimde tanımaya çalışıyorm tabiki ama bu bilgi kesin sağlıkcıyız ve eczanelerle bağlan tımız var eczacı bi arkadaşıma sordum nasıl bu kişi tanıyormusun filan diye oda dedi tam acıklamadıda ama görüşmeni onaylamam erkeklikle ilgili ilaçlar ister genelde dedi
Bide çok düşkün cinselliğe benimle bişey yaşamadı ama söledi düşkün oldugunu

1-"görüşme" derken tanışma evresinde misiniz yoksa bir ilişkiniz var mı?
2- cinsel sorunları olması mı canınızı sıkan, yoksa bu sorunu ilac alarak giderirken aktif bir cinsel hayatı olması mi?

eger iliskiniz var iken ilac aldıysa gorusmeyi kesin. degil ise cinsel sorunları olan birini kabul edip etmeme kararı vereceksiniz.
fakat bu sorunu ilac ile aşabilecekken neden ona bir şans vermeyesiniz ki?

3-size bu bilgiyi ileten kisi meslek etigi geregi hastanın veya müsterinin bilgilerini saklı tutması gerektigini bilmiyor mu?
es adayınızın davranıslarına iliskin elestirisi oldu mu yoksa sadece ilac mi problem?

eger baska bir sorun yok ise o kişinin tavrı da bana şüpheli gelirdi, bi kere adamın bilgisini paylasması bile guven kırıcı.

Son düzenleme:
Hem cinselliğe düşkün hem de ilaç mı kullanıyor? Cinselliğe düşkün olmasına takılmışsınız gibi duruyor. Ama esas sorun 29 yaşındaki bir erkeğin o ilaçları kullanması.

Yani hiç mi olmuyor ilaçsız yoksa erken boşalma için mi yoksa normalden de uzun süreler yapmak için mi alıyor acaba. Eczacı arkadaşınız ilacın adını verseydi keşke.:26:

Ama size rahatsız eden cinsellik yaşamasıysa zaten uzatmaya gerek yok.

en kötüsü daha 29 yaşında böyle ilaçlara muhtaç kalması. :26::27:

Cinsellige duskun adam iktidarsizlik sorunu niye yasasin hem de daha yasi cok genc sacma bunlar belki baska birine aliyodur

Iliskiye baslanir...
Sadece baslanir...
Ben ciddiyim, bunu bir taniyayim denmez...
Tanirsin, uyarsa devam eder, uymazsa ayrilirsin gider...
Zamanla ciddilesir, dersin ki evet ben bu adamla guzel bir hayat gecirebilirim, evlenirsin...
Iyi dedin ciddiyim basladin arastimaya, bir sana soyleyenin dogru soyledigi ne malum...
Iki diyelim bir sorunu var, bunu yetistirecek kadar ucuz birine guvenip anlatmis yazik...
Bana kalirsa gorus, kendin tanimaya calis...
Evine mutfak robotu almiyorsun, insan bu, birak kendini tanitmasina izin ver...

Tamda ben diyecektim, bu evlilik amaçli görüsmek nedir diye? Iliskinin basindan böyle bir baski koymak zaten pek
saglikli bir durum degil diye düsünüyorum.

bu konu bana biraz ilginç geldi açıkçası. yani tesadüfen mi tanıyormuş o eczacı arkadasınız o kişiyi? o kadar eczane varken sizin tanıdıktan mı almış yani o ilaçları? tamam belki tanıdığınızı bilmiyordur ama yakın cevreden rahatlıkla almış olması da garip. yani sahsen ben böyle ilaçlar alacak olsam en uç alakasız bir semtten alırdım :)

cinselliğe bu kadar düşkün olup ilaca ihtiyac duyması da ayrı mesele. acaba ne tür ilaçlarmış onu da merak ettim. bence bu durumun doğruluğunu biraz daha araştırın

Back
X