Yok kız gelmedi eşim sabah abdest için yaptım daha da da gidemedim lavaboya yarım saate gelecek inşAllahhYapmadinmi daha
Yok kız gelmedi eşim sabah abdest için yaptım daha da da gidemedim lavaboya yarım saate gelecek inşallahYapmadinmi daha
NaptınnnAy sakin ol düşünmemeye çalış uyusan birazcık aslında iyi olurdu
İyii askmmYok kız gelmedi eşim sabah abdest için yaptım daha da da gidemedim lavaboya yarım saate gelecek inşAllahh
Sen ne zaman muayeneye gidiyonDualarımız seninle ebrarcım
Ben şimdi geldim aşko sıra bekliyorumSen ne zaman muayeneye gidiyon
Amin inşallah yaBenim demir 3 yükseltmeli bi türlü ben ilk kullandığım ay hamile kaldım ki bi sene hiç tutmamış kürtajdan sonra bu ay ikinci kullanışım bakalım nolcak inşAllah bu ay tutar kuzu senin de benim de isteyen herkesinn
İyyiii ben de kanı verdim 12 den önce çıkar dedi kalbim durucamBen şimdi geldim aşko sıra bekliyorum
Ayyy Allahımmm heyecanla bekliyoruzzz benim de kalbim duracak ama senin 30 üstü bi değer çıkacak kesin benim de gelmek üzere en geç 10 dakikaya yaparım testiİyyiii ben de kanı verdim 12 den önce çıkar dedi kalbim durucam
Ayyy hemen at sonucu bende atarimmAyyy Allahımmm heyecanla bekliyoruzzz benim de kalbim duracak ama senin 30 üstü bi değer çıkacak kesin benim de gelmek üzere en geç 10 dakikaya yaparım testi
Bende amh düşük çıktı hayatım ama her ay düzenli yumurtlama ve çatlama görüyorumCanım sende ekstra problem yoktu demi ben de pcos var mesela bi de ovulasyon testi denedin mi
Daha kücüksün sen 28den sonra kilo alınca vermek zorlaşıyorBende 25 im 26 olcam daha 50 kiloyu göremedim hep zayıfım sksksk belki bende gebelikte alırım artık
Sen test yaptın mı kıZBende amh düşük çıktı hayatım ama her ay düzenli yumurtlama ve çatlama görüyorum
Ben regl oldum aşkım bugün 3.günüSen test yaptın mı kıZ
Hi valla mı kozz hiç görmemişim mesajlarda yaa ben de şimdi kan vermeye geldim ama korkuyorum önceki kürtajdan kalan değer mi acaba diye düşündüm 18 çıkması 31 Ocak da oldum kürtajıBen regl oldum aşkım bugün 3.günü
Artımed doğru gösteriyor aslında kızzz bende öyleydi en azındanArtımed almış kızlar
Kan ver bence kan da kesin çıkarYa emin olamadım erken gebelik almış hayali bişi var gibi ama çok hayali
Yarın artık kuzuKan ver bence kan da kesin çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?