- 25 Eylül 2024
- 1.991
- 1.095
- 53
- 29
Ay olmasın daha iyi zaten ödem tansiyonla ilgiliymiş çünküO bende en başında da vardı 20. Haftaya kadar şişkinlik hiç geçmedi bende nedense ve aniden kesildi şimdide hiç olmuyor
Ayy Allah'a çok şükür odemim yok tansiyonum da gayet normal ilerliyor şükürler olsun ama galiba biraz fazla kilo aldimAy olmasın daha iyi zaten ödem tansiyonla ilgiliymiş çünkü
Ay kaç kilo aldın ben de almaya başladım artıkAyy Allah'a çok şükür odemim yok tansiyonum da gayet normal ilerliyor şükürler olsun ama galiba biraz fazla kilo aldim
8... Kilo almışımAy kaç kilo aldın ben de almaya başladım artık
Ay demeee ben 18 haftada 4buçuk aldım ödüm koptu sen böyle diyince8... Kilo almışımbende 20. Haftalarda almaya başladım ama 25 den sonra çok ani bı şekilde kilo alıyorsun yani o 8 in 6 sini 25. Haftadan sonra aldım
Askm o anne ve bebeğin genetik yapisinada bağlı biraz ben bu süreçte yediklerimi normal bı zamanda hamile değilken yeseydim şimdiye 150 kilo olurdumAy demeee ben 18 haftada 4buçuk aldım ödüm koptu sen böyle diyince
Oh maşallah benimki de 1 hafta ilerde gidiyo kilo boy tosun olsun istiyorum valla yalan yokAskm o anne ve bebeğin genetik yapisinada bağlı biraz ben bu süreçte yediklerimi normal bı zamanda hamile değilken yeseydim şimdiye 150 kilo olurdumyani genetik biraz benim yediklerim bebisle yarıyor gibi çünkü gelişimi 2 hafta önde ve ben hiç dikkat etmedim yediğime canım ne istediyse yedim ama genellikle ev yemeklerini çok yedim istemsiz bı şekilde canım hep ev yemeği istiyor
Oh maşallah benimki de 1 hafta ilerde gidiyo kilo boy tosun olsun istiyorum valla yalan yokben normalde tek öğün beslenen biri simdi 3 öğün + aralar var benim de hep ev yemeğiydi ama bu hafta yasaklandı midemdeki yara yüzünden
Yok sadece günlük yumurta kefir yogurt ayran süt ve ceviz fix tüketiyorum yemek olarak da canım ne çekerse onu yiyorum salçalı acılı olmaması lazımHmm ne yiyorsun peki belli bı listen varmi
İyi o zaman yaaa neyseki bı diyet uygulanmamış bizim bebise en çok kilo aldıran süt ürünleri oluyorrr bence genelde de oylee bol bol tuket hem sanada iyi gelirYok sadece günlük yumurta kefir yogurt ayran süt ve ceviz fix tüketiyorum yemek olarak da canım ne çekerse onu yiyorum salçalı acılı olmaması lazım
Zaten süt ve süt ürünleriyle aram iyi dediğim şeyleri he rgün yiyorum su an kilosu falan önde gidiyo maşallahİyi o zaman yaaa neyseki bı diyet uygulanmamış bizim bebise en çok kilo aldıran süt ürünleri oluyorrr bence genelde de oylee bol bol tuket hem sanada iyi gelir
Maşallah maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımZaten süt ve süt ürünleriyle aram iyi dediğim şeyleri he rgün yiyorum su an kilosu falan önde gidiyo maşallah
İnşAllah aşkım sakin kolay doğumlarımız olsunMaşallah maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
İnşallah canım inşallahİnşAllah aşkım sakin kolay doğumlarımız olsun
4 kilo alan benİnşallah canım inşallah
Niye psikolojik baskı uyguluyorsun
İnşallah, bende en fazla 15 kilo alırım diye düşünüyorummax 10 kilo almayı hedefliyorum inşallah
Yaa aslında yürüyüş yapsam etsem çok faydası olur da üşeniyorum ya yürümeyeİnşallah, bende en fazla 15 kilo alırım diye düşünüyorum
Ayy aynı bende öyle 3-4. Aylarda yürüyus planları yapiyordum hepsi hayal olduYaa aslında yürüyüş yapsam etsem çok faydası olur da üşeniyorum ya yürümeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?