Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Eklentiler

• 1000006626.webp
    1000006626.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu daha iyi

Eklentiler

• 1000006627.webp
    1000006627.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
Hamile arkadaşlarim sizler adına çok mutlu oldum inşallah bende bu haberi alırım en kısa zamanda.. 🙂bir buçuk yıldır deniyorum bende bi kere ovulasyon testi aldım öyle denedim olmadı. Baktım stresli olacak sanırım dedim bıraktım. Sizin de kullanıp hamilelik haberini alanlarınızı gördüm. Benim ovulasyonla alakalı hiçbir bilgim yok ama pik olduğunu anladım testi yapıp hangi günler ilişki oluyo bana da yardımcı olur musunuz 😐

Hamile arkadaşlarim sizler adına çok mutlu oldum inşallah bende bu haberi alırım en kısa zamanda.. 🙂bir buçuk yıldır deniyorum bende bi kere ovulasyon testi aldım öyle denedim olmadı. Baktım stresli olacak sanırım dedim bıraktım. Sizin de kullanıp hamilelik haberini alanlarınızı gördüm. Benim ovulasyonla alakalı hiçbir bilgim yok ama pik olduğunu anladım testi yapıp hangi günler ilişki oluyo bana da yardımcı olur musunuz 😐
Kürtajınız oldu mu daha önce

Ben bi gün önce denk gelmişti bi gün sonra ve bi gün arayla ilişki oldu ve ilk ay hamile kaldım maalesef boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum iki ay önce yine ovulasyonla takip ettim ama yarın kan verince netleşecek herşey
Sen kürtaj olmuş muydun kız
Evet canım şubat 26 da

Back
X