- 31 Ocak 2025
- 1.071
- 413
- 38
- 21
Ayyy bende bendeAllahımmmm nasıl mutlu oldumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bende bendeAllahımmmm nasıl mutlu oldumm
Canım bu hastane 10 dan sonra almıyooooo kanAşkooo anladım da otobüse binip kendin hastaneye gidemez misin ki
Ben çıplak gözle görebiliyorum kızlarrKih nerde test
Bende gördüm kızzzBen çıplak gözle görebiliyorum kızlarr
Erken gebelik testi bu kızlarrVar bence![]()
Kürtajınız oldu mu daha önceHamile arkadaşlarim sizler adına çok mutlu oldum inşallah bende bu haberi alırım en kısa zamanda..bir buçuk yıldır deniyorum bende bi kere ovulasyon testi aldım öyle denedim olmadı. Baktım stresli olacak sanırım dedim bıraktım. Sizin de kullanıp hamilelik haberini alanlarınızı gördüm. Benim ovulasyonla alakalı hiçbir bilgim yok ama pik olduğunu anladım testi yapıp hangi günler ilişki oluyo bana da yardımcı olur musunuz
![]()
Aminn inşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsnAy hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın![]()
Ay inşAllahhh yaaaVar bence![]()
Hamilesin bence de canım en kısa zaman da kan verBu daha iyi
Sen kürtaj olmuş muydun kızAy inşAllahhh yaaa
Hayır canım hic olmadı bir buçuk yıldır gebelik olmadı zatenKürtajınız oldu mu daha önce
Hormon testi verdiniz mi hiçHayır canım hic olmadı bir buçuk yıldır gebelik olmadı zaten
Verdim canım bütün değerler normal iki kere verdim ama maalesef gebelik olmuyorHormon testi verdiniz mi hiç
Gözüküor bendee görüorummmBen çıplak gözle görebiliyorum kızlarr
Bende gördüm bı gölge varBen çıplak gözle görebiliyorum kızlarr
Ben bi gün önce denk gelmişti bi gün sonra ve bi gün arayla ilişki oldu ve ilk ay hamile kaldım maalesef boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum iki ay önce yine ovulasyonla takip ettim ama yarın kan verince netleşecek herşeyHamile arkadaşlarim sizler adına çok mutlu oldum inşallah bende bu haberi alırım en kısa zamanda..bir buçuk yıldır deniyorum bende bi kere ovulasyon testi aldım öyle denedim olmadı. Baktım stresli olacak sanırım dedim bıraktım. Sizin de kullanıp hamilelik haberini alanlarınızı gördüm. Benim ovulasyonla alakalı hiçbir bilgim yok ama pik olduğunu anladım testi yapıp hangi günler ilişki oluyo bana da yardımcı olur musunuz
![]()
Evet canım şubat 26 daSen kürtaj olmuş muydun kız