Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay benim de 1,5 yıl bitti. Daha yeni düşünmeye başladık beklenen regl tarihim benim de bu tarihler. Bugün prodoctor gebelik testi yaptım dayanamadım. Fotoğrafını ekliyorum.(ilk 5dk) İki kırmızı çizgi var ama ikinci çizgiyi üst kapağı çıkartınca görüyorum taktığımda göremiyorum :( ekranın sağında kalıyor iç tarafta. Fikri olan var mı acaba bu ne çizgisi?? İlk 5 dkda çıktı
Bende de geçen öyle oldu canım Awox marka çizgi içeriye kaymıştı sanki

En geç bizimki çıkarıyorum bence hahha normalde diğer hastanede versem bu saate kadar çıkıyodu sanki bu çok geç çıkıyo laboratuvar yok başka yere gönderiyo ondan
He ya sağlık ocağı çok geç çıkarıyor ya

Kızlar reglime 6-7 gün kaldı testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3457.webp
    IMG_3457.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3456.webp
    IMG_3456.webp
    133,3 KB · Görüntüleme: 26
Adetin cokmu sımdı kan
Evet canım normal adet oldum artık bi daha ki ay nasip şimdi çörek otu yağı bi de bal çörek otu tarçın kürü yapcam çünkü bunları yaptığım ay hamile kalmıştım bi de ovulasyon testi

Evet canım normal adet oldum artık bi daha ki ay nasip şimdi çörek otu yağı bi de bal çörek otu tarçın kürü yapcam çünkü bunları yaptığım ay hamile kalmıştım bi de ovulasyon testi
Canım dediğin gibi belki de yumurta kiste döndü acaba dönmemesi için ne yapmak ne tüketmek lazım

Canım dediğin gibi belki de yumurta kiste döndü acaba dönmemesi için ne yapmak ne tüketmek lazım
İlk defa oldu ya da bilmiyorum doktor pcos harici ilk defa kist dedi hamile kaldığım ay denediğim herşeyi denicem bu ay da bakalım nasip

İlk defa oldu ya da bilmiyorum doktor pcos harici ilk defa kist dedi hamile kaldığım ay denediğim herşeyi denicem bu ay da bakalım nasip
Dene canım havuç da tüket oda yumurtanın çatlamasına fayda ediyormuş

Bizim orda soğan suyu ile hamile kalan çok aslında mesela çevremde çok gördüm 2,3 ayda bir adet olup hamile kalamayan ama sonra soğan suyu içip hamile kaldılar

kızlar benim anlamadığım bir konu var. regl yaklaşırken ovulasyon testi pozitif çıkıpta hamile kaldığını o dönemde öğrenenler var ya bunu tam anlayamadım. ben 5 gündür test yapıyorum önceki gün koyulaştı bugün pik yaptı tıpkı yumurtlama günümde olduğu gibi. hamileysem hcg ne zaman yükselir acaba.

kızlar benim anlamadığım bir konu var. regl yaklaşırken ovulasyon testi pozitif çıkıpta hamile kaldığını o dönemde öğrenenler var ya bunu tam anlayamadım. ben 5 gündür test yapıyorum önceki gün koyulaştı bugün pik yaptı tıpkı yumurtlama günümde olduğu gibi. hamileysem hcg ne zaman yükselir acaba.
Canım hiç ni fikrim yok bata ne kadar kaldı ki

Back
X