- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
İnşAllah canım yaaOlsa ekranda çıkardı diye düşünüyorum inşallah kısa zamanda görürüz gerçek çizgiyi net şekilde beklemeden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım yaaOlsa ekranda çıkardı diye düşünüyorum inşallah kısa zamanda görürüz gerçek çizgiyi net şekilde beklemeden![]()
Bana en yakın şehir hastanesi var gecikirsem özelde vericem inşallah şehir hastanesi de geç çıkarıyorYok canım ben özel tıp merkezlerinde verdim eve gelene kdr çıktı sonuç yolda öğrendim
Devlette genelde geç çıkıyorBana en yakın şehir hastanesi var gecikirsem özelde vericem inşallah şehir hastanesi de geç çıkarıyor
Bende de geçen öyle oldu canım Awox marka çizgi içeriye kaymıştı sankiAy benim de 1,5 yıl bitti. Daha yeni düşünmeye başladık beklenen regl tarihim benim de bu tarihler. Bugün prodoctor gebelik testi yaptım dayanamadım. Fotoğrafını ekliyorum.(ilk 5dk) İki kırmızı çizgi var ama ikinci çizgiyi üst kapağı çıkartınca görüyorum taktığımda göremiyorumekranın sağında kalıyor iç tarafta. Fikri olan var mı acaba bu ne çizgisi?? İlk 5 dkda çıktı
En geç bizimki çıkarıyorum bence hahha normalde diğer hastanede versem bu saate kadar çıkıyodu sanki bu çok geç çıkıyo laboratuvar yok başka yere gönderiyo ondanDevlette genelde geç çıkıyor
Daha cikmadimi sonucEn geç bizimki çıkarıyorum bence hahha normalde diğer hastanede versem bu saate kadar çıkıyodu sanki bu çok geç çıkıyo laboratuvar yok başka yere gönderiyo ondan
He ya sağlık ocağı çok geç çıkarıyor yaEn geç bizimki çıkarıyorum bence hahha normalde diğer hastanede versem bu saate kadar çıkıyodu sanki bu çok geç çıkıyo laboratuvar yok başka yere gönderiyo ondan
MaaleseffffDaha cikmadimi sonuc
Çok erken yapmışsın testi bı kaç gün kalasiya tekrarlaKızlar reglime 6-7 gün kaldı testime bakar mısınız
Adetin cokmu sımdı kanMaaleseffff
Evet canım normal adet oldum artık bi daha ki ay nasip şimdi çörek otu yağı bi de bal çörek otu tarçın kürü yapcam çünkü bunları yaptığım ay hamile kalmıştım bi de ovulasyon testiAdetin cokmu sımdı kan
Canım dediğin gibi belki de yumurta kiste döndü acaba dönmemesi için ne yapmak ne tüketmek lazımEvet canım normal adet oldum artık bi daha ki ay nasip şimdi çörek otu yağı bi de bal çörek otu tarçın kürü yapcam çünkü bunları yaptığım ay hamile kalmıştım bi de ovulasyon testi
İlk defa oldu ya da bilmiyorum doktor pcos harici ilk defa kist dedi hamile kaldığım ay denediğim herşeyi denicem bu ay da bakalım nasipCanım dediğin gibi belki de yumurta kiste döndü acaba dönmemesi için ne yapmak ne tüketmek lazım
Dene canım havuç da tüket oda yumurtanın çatlamasına fayda ediyormuşİlk defa oldu ya da bilmiyorum doktor pcos harici ilk defa kist dedi hamile kaldığım ay denediğim herşeyi denicem bu ay da bakalım nasip
Evet o da olabilir bunu denedim ilk ay kalmıştım yine başlıcam yarınDene canım havuç da tüket oda yumurtanın çatlamasına fayda ediyormuş
Onu düzenli yapamadım yaBizim orda soğan suyu ile hamile kalan çok aslında mesela çevremde çok gördüm 2,3 ayda bir adet olup hamile kalamayan ama sonra soğan suyu içip hamile kaldılar
Canım hiç ni fikrim yok bata ne kadar kaldı kikızlar benim anlamadığım bir konu var. regl yaklaşırken ovulasyon testi pozitif çıkıpta hamile kaldığını o dönemde öğrenenler var ya bunu tam anlayamadım. ben 5 gündür test yapıyorum önceki gün koyulaştı bugün pik yaptı tıpkı yumurtlama günümde olduğu gibi. hamileysem hcg ne zaman yükselir acaba.