- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Sende daha önce olduğu için sıkıntı yoktur bence. Ama benim daha önce hiç olmadı ya baktirayim dedimBen hsg den korktuğum için ki bi kere de gebelik oluştu ya yine denicem olmazsa isticem tabi hsg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende daha önce olduğu için sıkıntı yoktur bence. Ama benim daha önce hiç olmadı ya baktirayim dedimBen hsg den korktuğum için ki bi kere de gebelik oluştu ya yine denicem olmazsa isticem tabi hsg
Hadi bakalım hayırlısı olsunBizde Allah nasip ederse ailesiyle birlikte marmara bölgesi düşünüyoruz
O zaman baktır canım ne kadardır evlisinSende daha önce olduğu için sıkıntı yoktur bence. Ama benim daha önce hiç olmadı ya baktirayim dedim
Amin inşallah canım benim hepimiz icinHadi bakalım hayırlısı olsun
8 aydır evliyimO zaman baktır canım ne kadardır evlisin
Ben bi buçuk yıl olcak 1 yıl dolduğunda hamile kalmıştım8 aydır evliyim
Şimdi biz böyle sabirsız davranıyoruz ama rabbim vereceği en hayırlı zamanı biliyor. Dua ederek bekleyeceğiz artikBen bi buçuk yıl olcak 1 yıl dolduğunda hamile kalmıştım
Canım silik çizgi çok net gözüküyor. Hayırlı olsunKızlar testime bakar mısınız reglime 5 gün kaldı
Aslında gözle bakınca daha net fotoğrafta çok net değil yarın tekrar yapacam inşallaj koyulaşma olurCanım silik çizgi çok net gözüküyor. Hayırlı olsun![]()
İnşallah canimAslında gözle bakınca daha net fotoğrafta çok net değil yarın tekrar yapacam inşallaj koyulaşma olur
Kesinlikle öyle bak bu kür yumurtaları uyarıyo ovulasyonla takip et istersen çünkü yumurtlama döneminden sonra içmemen gerekiyo regli erken bile getirebilir ama yumurtlamayı çok güzel hissetmiştim ben o ayŞimdi biz böyle sabirsız davranıyoruz ama rabbim vereceği en hayırlı zamanı biliyor. Dua ederek bekleyeceğiz artik
Ayyy inşAllahh vardır yaaaaKızlar testime bakar mısınız reglime 5 gün kaldı
Yumurtlamamı öne çekse çok mutlu olurum. Böyle döngü çok uzuyorKesinlikle öyle bak bu kür yumurtaları uyarıyo ovulasyonla takip et istersen çünkü yumurtlama döneminden sonra içmemen gerekiyo regli erken bile getirebilir ama yumurtlamayı çok güzel hissetmiştim ben o ay
Evet evet öyle yapmıştı benim bakalım bu ay neler olucak bu gün regl 3 gün oldu artık hazirana kadar beklicez bol bol sabırrrrYumurtlamamı öne çekse çok mutlu olurum. Böyle döngü çok uzuyor
Allah Allah sen kan ver bence benim de silik çıktı iki gün ama senin regl de gelmedi en güzeli kan bacımmmKızlar bende 2 tane test yaptım aynı anda ikiside silik çıktı niye tam kırmızı olmuyorlar ya sjsnsn rüyamda da regl oluyordum acaba testler yanılıyor munetleştirip atıyorum
Ben artık kanda çıkana kadar kaptıramıyorum kendimi yaaaa ama b3nce hemen kan verrKızlar bende 2 tane test yaptım aynı anda ikiside silik çıktı niye tam kırmızı olmuyorlar ya sjsnsn rüyamda da regl oluyordum acaba testler yanılıyor munetleştirip atıyorum