Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar testime bakar mısınız reglime 5 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_3477.webp
    IMG_3477.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 25
Şimdi biz böyle sabirsız davranıyoruz ama rabbim vereceği en hayırlı zamanı biliyor. Dua ederek bekleyeceğiz artik
Kesinlikle öyle bak bu kür yumurtaları uyarıyo ovulasyonla takip et istersen çünkü yumurtlama döneminden sonra içmemen gerekiyo regli erken bile getirebilir ama yumurtlamayı çok güzel hissetmiştim ben o ay

Kesinlikle öyle bak bu kür yumurtaları uyarıyo ovulasyonla takip et istersen çünkü yumurtlama döneminden sonra içmemen gerekiyo regli erken bile getirebilir ama yumurtlamayı çok güzel hissetmiştim ben o ay
Yumurtlamamı öne çekse çok mutlu olurum. Böyle döngü çok uzuyor

Kızlar bende 2 tane test yaptım aynı anda ikiside silik çıktı niye tam kırmızı olmuyorlar ya sjsnsn rüyamda da regl oluyordum acaba testler yanılıyor mu 🫠 netleştirip atıyorum

Eklentiler

• 1000012079.webp
    1000012079.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 23
Netleştirdiğim halde buraya atınca yine bulanıklaşıyor ya sksksk

Kızlar bende 2 tane test yaptım aynı anda ikiside silik çıktı niye tam kırmızı olmuyorlar ya sjsnsn rüyamda da regl oluyordum acaba testler yanılıyor mu 🫠 netleştirip atıyorum
Allah Allah sen kan ver bence benim de silik çıktı iki gün ama senin regl de gelmedi en güzeli kan bacımmm

Ben artık kanda çıkana kadar kaptıramıyorum kendimi yaaaa ama b3nce hemen kan verr

Back
X