Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Teşekkür ederim canimmm öyle yapıyorum zaten doktorda dedi bol bol su iç ve dinlen dedi
Ben dedim biz doktor olduk bile diploma yok sadece haha şaka bi yana stres te yapma Allahın izniyle hamileliğin güzel geçer bi de bol bol Ya Musavvir Celle Celalühü oku bebeğin için

Kızlar reglime 3 gün var after 10 gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı after 10 nasıl bilgisi olan var mı erken gebelik testi diyir

Aminn sağlıkla nasip olsunnn
Ayy benim sonuçlar çıkmış doktor pazartesi gel bakalım dedi🥹
Screenshot_2025-05-01-12-46-16-000_com.mi.globalbrowser.webp

Kesinlikle laboquick tavsiye ederim erken bile olmayan normal gebelik testi çatlamadan 10 yumurtlamadan 12 gün sonra 31 olan betayı göstermişti şimdi elimde 4 tane var eşime sipariş verdircem bi güne geliyo 20 li aldık geçen 6 tane de gebelik veriyo ovulasyon testi de çok net çıkarıyo bak bu ay yumurta tam olgunlaşmadı tam pik göremedim
Bulabilirsen onu alayım bende sağol canim tavsiyen için

Bi de iki güne geliyo inşallah vesile olur da haziranda birlikte güzel haber alırız

Gittim bugün canım yeni geldim ağrım çoktu korktum erken gittim o yüzden sorun yok dedi Protestan hap ve iğne verdi beta ve progesteron tahlil istedi ona göre gel bebeği görelim haftaya falan dedi

tum
Progesteron tahlilin çıkınca haberdar et beni de benim de hafif bel ağrım var

Back
X