Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Allah Allah sen kan ver bence benim de silik çıktı iki gün ama senin regl de gelmedi en güzeli kan bacımmm
Ay eşim bunlara inanmıyor silik pozitif değil diyor çizginin net olması gerekiyormuş bilmiyorum bende emin değilim yumurta çatlamasının üzerinden 15 gün geçti bugün 16 galiba niye silik çıkıyor ki

Ay eşim bunlara inanmıyor silik pozitif değil diyor çizginin net olması gerekiyormuş bilmiyorum bende emin değilim yumurta çatlamasının üzerinden 15 gün geçti bugün 16 galiba niye silik çıkıyor ki
İşte anlamadım onu benim testleri de görmüştün belki geç döllenmedir kuzu kan en iyisi

İşte anlamadım onu benim testleri de görmüştün belki geç döllenmedir kuzu kan en iyisi
Evet yaa testlere güven olmaz artık bekleyip görcez Bi kaç gün daha olmazsam kan veririm Ay zaten ailevi sorunlarım var biraz çok fazla düşünemiyorum 🥺😢

Geçen ay ilk defa artimedle kullandım. Bu ay innovita kullanacam sen hangi marka kullanıyorsun ya da önerdiğin var mı?
Kesinlikle laboquick tavsiye ederim erken bile olmayan normal gebelik testi çatlamadan 10 yumurtlamadan 12 gün sonra 31 olan betayı göstermişti şimdi elimde 4 tane var eşime sipariş verdircem bi güne geliyo 20 li aldık geçen 6 tane de gebelik veriyo ovulasyon testi de çok net çıkarıyo bak bu ay yumurta tam olgunlaşmadı tam pik göremedim

Gittim bugün canım yeni geldim ağrım çoktu korktum erken gittim o yüzden sorun yok dedi Protestan hap ve iğne verdi beta ve progesteron tahlil istedi ona göre gel bebeği görelim haftaya falan dedi

tum
Ayyy inşAllahhh güzelce bebeği kalp atışını falan görürsün bolca dinlen su iç güzel beslen

Back
X