Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Benim Sat 1 nisan di ama ovülasyon günüm ne zamandi bilmiorum 9 nisan mi basladi yoksa 12 mi bilmiorum iki tane app kullaniorum ikisindede farkli gösterior ben 8 nisan ile 11 nisan arasi üst üste iliski yasadim ama korunmasiz geri cekilme yöntemi ile yani icimde gelmedi ama asiri uykusuzluk mide hazimsizligi kabizlik gaz sikismasi ve arada kasik agrim oluyor bilmiorum daha adetime 11-13 gün var ovülasyon bitti fie gösterior neden böyle olabilirim yani hamilelik desem ovulasyon dönemimi iliskiye gurdim belli degil ki zaten zevk suyundan ihtimal dusuk

CNım bende Ovulasyon takip etmiyorum önceki gebeliğimde de takip etmemiştim

Canım ben ovulasyon takip ettim 15 inde pik gördüm ama iki uygulamada da farklı gosteriyordu

Bende de aynı ovulasyon uygulamaları yalan söylüyor ben testle takip ettim en doğrusu o

Benimde öyle oldu canım büyük ihtimalle canım, haftaya cuma kan vericem inş nasip eder Hazreti Allah benim önceden bir kürtajım oldu
Benim de kasımda bir kürtajım oldu kuzucum geçmiş olsun sana da rabbim kısa zamanda hayırlı evlat versin bizlere

Benim sat 2 Nisan sanırım geç yumurtlama oluyor bende o yüzden yumurtlamaya kadar 3 günde bir ilişkiye dikkat ediyorum. Bu ay inşallah güzel haberler alırız.

Canım ben ovulasyon takip ettim 15 inde pik gördüm ama iki uygulamada da farklı gosteriyordu
Evet o yüzden emin degilim esim icimde gelmedi ama zevk suyundab gebe kalkmak mümkün ama cok nadir bende hep geri cekilme yöntemi kullaniorum 1 senedir gebe kalmadim hic ama bilmiorum genede süpheleniirum cok yorgunluk var mide hazimsizligi birde sag sol yumurtaliklarimda böyle agri oluyor arada bir adetim yaklasior desem bu kadar erken belirti olmaz herhalfe daha 11-13 güb var adete bilmiorum böyle hanile kalan oldumu sizin belirtileriniz ne

Yumurta catlamasidir canım o belirti değil gebelik istiyorsan değerlendir bence

Test mi yaptın ovulasyon testi
Hayir normalde yumurtlama adetten iki hafta önce oluyor ve ayriyetten iki uygulamadada birinde 12 nisande basladi 17 bitti digerinde 9 basladi 16 bitti yazior ve dogruluk payi buyuk cünkü 14. de yunurta aki gibi akintim oldu buyuk ihtimalle yumurtlama o zamandi die dusunuorum o yuzden döngüme göre ovulasyon 2,3 gündür bitti 11-13 güne adet olmam gerekior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…