- 19 Aralık 2024
- 1.950
- 433
- 38
- 25
Geçmiş olsun benim de gelişimi durmuştuuu inşallah çok güzel haberler alırızGelişimi durmuştu aşkım 9 haftalık olması gerekirken 2 hafta geriden geliyordu sonra düşük başladı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun benim de gelişimi durmuştuuu inşallah çok güzel haberler alırızGelişimi durmuştu aşkım 9 haftalık olması gerekirken 2 hafta geriden geliyordu sonra düşük başladı![]()
Rahim filmi mi çektireceksinAmin inşallah. Bu ay bende bir de korku var hsgye gireceğim olmazsa. Dua edin bu ay olsun.
Evet canımRahim filmi mi çektireceksin
Ay inşallah yaaa bugün aksam yürüyüş yaparken bi ağrı girdi dedim inşallah bebiş benledirGeçmiş olsun benim de gelişimi durmuştuuu inşallah çok güzel haberler alırız![]()
İnşallah yaKızlar sol kasıkta dolgunluk hissediyorum 3-4 saattir baya vücudumda tuhaf şeyler oluyor hayra çıksın![]()
Bata kaç gün var?Kızlar sol kasıkta dolgunluk hissediyorum 3-4 saattir baya vücudumda tuhaf şeyler oluyor hayra çıksın![]()
10Bata kaç gün var?
Yaaaa hamilelikte idrar köyü mu oluyorKızlar geçen ay kimyasal geçirdim hamilelik belirtilerimde idrar koyu renkliydi testlerim pozitif çıktığında ve affedersiniz idrar köpük oluyordu
Valla bende öyleydi gözlemliyordum hep göğüslerim baya şişmişti üzerinde pütürler oluşmuştu adete 5 gün kala testim pozitif çıkmıştıYaaaa hamilelikte idrar köyü mu oluyor
Benimde 11 gün var. Kasiklarda ara ara batma ve goguslerde yumurtlamadan beri doluluk var. İnşallah hamilelik belirtisi olur bizim için
Göğüs şişkinliği yok da kasık ağrısı oluyor ve bel de kuyruk yeri var ya orası ağrıyor biraz da halsizimValla bende öyleydi gözlemliyordum hep göğüslerim baya şişmişti üzerinde pütürler oluşmuştu adete 5 gün kala testim pozitif çıkmıştı
Valla bende öyleydi gözlemliyordum hep göğüslerim baya şişmişti üzerinde pütürler oluşmuştu adete 5 gün kala testim pozitif çıkmıştı bu belirtiler varsaYaaaa hamilelikte idrar köyü mu oluyor
Her bünyede farklı belirtiler oluyor, bende bu aralar halsizim kasık ağrılarım Bi geliyor Bi gidiyorGöğüs şişkinliği yok da kasık ağrısı oluyor ve bel de kuyruk yeri var ya orası ağrıyor biraz da halsizim
Yaaa evet çok da ümit bağlamak istemiyorum bakalım perşembe cuma günü testi yaparımValla bende öyleydi gözlemliyordum hep göğüslerim baya şişmişti üzerinde pütürler oluşmuştu adete 5 gün kala testim pozitif çıkmıştı bu belirtiler varsa
Her bünyede farklı belirtiler oluyor, bende bu aralar halsizim kasık ağrılarım Bi geliyor Bi gidiyor
Bende çekiniyorum bu sefer test yapmaya reglim 10 gün geçince öyle emin olurumYaaa evet çok da ümit bağlamak istemiyorum bakalım perşembe cuma günü testi yaparım
Eheheheh evet yaaa benim de sat 1 Nisandı normalde 23 24 günde adet olurum ama kürtaj olduğumdan beri biraz döngüm değişti bi tık daha erken ama bakalım ama yine cuma falan belli olur dimiBende çekiniyorum bu sefer test yapmaya reglim 10 gün geçince öyle emin olurum![]()