Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar sol kasıkta dolgunluk hissediyorum 3-4 saattir baya vücudumda tuhaf şeyler oluyor hayra çıksın🥰

Kızlar geçen ay kimyasal geçirdim hamilelik belirtilerimde idrar koyu renkliydi testlerim pozitif çıktığında ve affedersiniz idrar köpük oluyordu

Valla bende öyleydi gözlemliyordum hep göğüslerim baya şişmişti üzerinde pütürler oluşmuştu adete 5 gün kala testim pozitif çıkmıştı
Göğüs şişkinliği yok da kasık ağrısı oluyor ve bel de kuyruk yeri var ya orası ağrıyor biraz da halsizim

Yaaaa hamilelikte idrar köyü mu oluyor
Valla bende öyleydi gözlemliyordum hep göğüslerim baya şişmişti üzerinde pütürler oluşmuştu adete 5 gün kala testim pozitif çıkmıştı bu belirtiler varsa
Göğüs şişkinliği yok da kasık ağrısı oluyor ve bel de kuyruk yeri var ya orası ağrıyor biraz da halsizim
Her bünyede farklı belirtiler oluyor, bende bu aralar halsizim kasık ağrılarım Bi geliyor Bi gidiyor

Valla bende öyleydi gözlemliyordum hep göğüslerim baya şişmişti üzerinde pütürler oluşmuştu adete 5 gün kala testim pozitif çıkmıştı bu belirtiler varsa

Her bünyede farklı belirtiler oluyor, bende bu aralar halsizim kasık ağrılarım Bi geliyor Bi gidiyor
Yaaa evet çok da ümit bağlamak istemiyorum bakalım perşembe cuma günü testi yaparım

Bende çekiniyorum bu sefer test yapmaya reglim 10 gün geçince öyle emin olurum 🫠🤭
Eheheheh evet yaaa benim de sat 1 Nisandı normalde 23 24 günde adet olurum ama kürtaj olduğumdan beri biraz döngüm değişti bi tık daha erken ama bakalım ama yine cuma falan belli olur dimi

Back
X