Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Eheheheh evet yaaa benim de sat 1 Nisandı normalde 23 24 günde adet olurum ama kürtaj olduğumdan beri biraz döngüm değişti bi tık daha erken ama bakalım ama yine cuma falan belli olur dimi
Canım benim de kürtaj oncesi döngüm 27idi kürtaj sonrası 24 - 25 güne düştü. Eğer regl olursan amh baktır ben baktırdım ve amh düşüklüğü oldugunu öğrendim ona göre doktorlar yumurta takibi vs ilgileniyor

Amin inşallah. Bu ay bende bir de korku var hsgye gireceğim olmazsa. Dua edin bu ay olsun.
Ayy ben de hsg için randevu almaya gittiğimde 31 ile öğrenmiştim dış gebelik oldu kürtaj oldum 3 hafta da olsa o duyguyu yaşamıştım muhteşem bi duyguydu inşallah sağlıkla büyüyeceğini hayırlı evladın olur

Ayy ben de hsg için randevu almaya gittiğimde 31 ile öğrenmiştim dış gebelik oldu kürtaj oldum 3 hafta da olsa o duyguyu yaşamıştım muhteşem bi duyguydu inşallah sağlıkla büyüyeceğini hayırlı evladın olur
Amin inşallah canım. Cidden kadın olmak çok zor. Doktorlar alttan muayene korkum oldu. Doktor muayenesi sonrası birlikteliklerimde eşim bile fark etti korktuğumu. Duygusal olarak stres değil ama üzüntü ile umut arasında bir yerdeyim. Ne diyeyim Allah kucaklarımızı daha fazla boş bırakmasın.

Amin inşallah canım. Cidden kadın olmak çok zor. Doktorlar alttan muayene korkum oldu. Doktor muayenesi sonrası birlikteliklerimde eşim bile fark etti korktuğumu. Duygusal olarak stres değil ama üzüntü ile umut arasında bir yerdeyim. Ne diyeyim Allah kucaklarımızı daha fazla boş bırak
Ben de öyleyim yaa dün arkadaşım doğum yaptı insan çok seviniyo ama boğazına bi düğüm daha atılıyor sanki

Kızlar sol kasığıma ara ara kendini belli eden sancı giriyoo acaba belirtiler yavaş yavaş başlıyo muuu

Rahim ağzı ovulasyon döneminde yumuşak bi doku oluyor açılıyor yani ortası delik yuvarlak bir et olarak geliyor ele. Regl yaklaştıgında da o açıklık kapanıyor ve burun ucumuz gibi sert oluyor. Elle muayene ediyorum ben duşta yıkarken onu anlatmaya çalıştım hayatım
Kiz senin bu dediğini yaptım da yumuşak delik bı et geldi elime adetimede 9 gün var

Back
X