Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyizzz canım köyden döndük öyle sen napıyorsunKizcelerimmm nasilsinizzzz
Çok sağlam bir şekilde grip olmuşum bende her yerim ağrıyor bişey yapamıyorum yani anca yatıyorumİyiyizzz canım köyden döndük öyle sen napıyorsun
Bayram dönüşü iş yoğunluğuKizcelerimmm nasilsinizzzz
Bayram dönüşü iş yoğunluğu![]()
Nasıl olduj bugün biraz daha iyi misinKolay gelsin bacım o işler beni mahvetti resmen az önce klinikten geldim
Serum taktılar ondan sonra biraz kendime gelebildim en azindan rahat uyudum geceNasıl olduj bugün biraz daha iyi misin![]()
Geçmiş olsun tatlımmmmSerum taktılar ondan sonra biraz kendime gelebildim en azindan rahat uyudum gece![]()
Geçmiş olsun canım benimSerum taktılar ondan sonra biraz kendime gelebildim en azindan rahat uyudum gece![]()
Sağol hayatım sen napiyorsun nasılsınnnnnnGeçmiş olsun canım benim
Ay ben napayım regl bekliyorum yarın regl günüSağol hayatım sen napiyorsun nasılsınnnnnn
Anladım hayatım test falan yaptinmiAy ben napayım regl bekliyorum yarın regl günü![]()
9unda yaptım var gibi de yok gibi de anlamış değilim başka da yapmadım ya yarın bat günü zaten diye bekledim 2 gün işteAnladım hayatım test falan yaptinmi
Bi kan versene yarın olmazsan9unda yaptım var gibi de yok gibi de anlamış değilim başka da yapmadım ya yarın bat günü zaten diye bekledim 2 gün işte
Eğer olmazsam cuma vericem aşkımBi kan versene yarın olmazsan
Bı gölge var gibi yaa benimki 5 gün kala böyleydi inşallah vardır sende deEğer olmazsam cuma vericem aşkım
Bu iki gün onceki testim işte
Aynen ben de en başından beri bi gölge görüyorum hatta testi açıp arkasından flaşla bakınca çizgi de görüyorum ama emin olamıyorumBı gölge var gibi yaa benimki 5 gün kala böyleydi inşallah vardır sende de
İnşallah gönlündeki olsun hayatımAynen ben de en başından beri bi gölge görüyorum hatta testi açıp arkasından flaşla bakınca çizgi de görüyorum ama emin olamıyorum
Ayyyy var gibi kızzzAynen ben de en başından beri bi gölge görüyorum hatta testi açıp arkasından flaşla bakınca çizgi de görüyorum ama emin olamıyorum