Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ne güzel ben eşim olmadan gidemiyorum 1 saate yakın mesafede çünkü bide cagirdikca gidiyorum aşırı ağrın kanaman olmazsa kontrol dışında gelmene gerek yok dedi
Benim doktorum her hafta gelebilirsin diyor hem sende rahat olursun dedi, evime de çok yakın gidip geliyorum

Ahahaha ay geç döllenmemi ki yada sökülmedi mi ki
Ne bileyim anlamadım ya bu ay progesteron da vermedim yumurtlamayı sadece 30undaki ağrı ve oncesinde gelen akıntıdan dolayı 30u diye baz alıyordum ama sonra 9undan beri sulu bulanık bazen de şeffaf akıntı geliyo kramp oluyo anlamıyorum dün beta 0dı

Burada az önce adeti 8 gün mü ne gecikmiş 200 müydü betası oladabilir
Ben de gördüm biriyle konustum hatta şey yazmış kendi durumuna bak ekliyorum fotuyu

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-14-09-28-09-865_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-14-09-28-09-865_com.android.chrome.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 25
Bence yarın yine kan ver
Yarın haftasonu ya pzt bi doktora görüneyim olmadı diye düşündüm eğer olmazsam. Sımdı yine beyaz sulu akıntı geldi. Diğer tüm hormonlarım değerlerim normal. Tiroid fsh vs hepsi iyi bi tek amh düşük o da yumurta rezervi azalıyor erkenden gebelik için denemeye başla demek dedi doktorum ki 6 ay once sağlıksız gebelikten kürtaj oldum zaten hamile kalabiliyorum diye tedavi de başlamadılar önermediler bilmiyorum valla sadece sol göğsüm sanki biri sıkıyor gibi içten içten sızlıyor 5 dakikadır. Bi de kasığımda kramp oldu geçti

Yarın haftasonu ya pzt bi doktora görüneyim olmadı diye düşündüm eğer olmazsam. Sımdı yine beyaz sulu akıntı geldi. Diğer tüm hormonlarım değerlerim normal. Tiroid fsh vs hepsi iyi bi tek amh düşük o da yumurta rezervi azalıyor erkenden gebelik için denemeye başla demek dedi doktorum ki 6 ay once sağlıksız gebelikten kürtaj oldum zaten hamile kalabiliyorum diye tedavi de başlamadılar önermediler bilmiyorum valla sadece sol göğsüm sanki biri sıkıyor gibi içten içten sızlıyor 5 dakikadır. Bi de kasığımda kramp oldu geçti
Allah’ın izniyle güzel haberler al inşallah💓💘🥹

Yumurtlamadan sonra 12.gün bugün ikinci çizgi varmı sizce kızlar ?

Eklentiler

• IMG_0404.webp
    IMG_0404.webp
    120,1 KB · Görüntüleme: 22
Back
X