- 19 Aralık 2024
- 1.923
- 424
- 38
- 25
Kötüyüm yaa dünden beri bel ağrım var kuyruk tarafı hemde bir de misafirler gelecek kötü oldu eşimle evi topluyoruz senKiizz nasılsınnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötüyüm yaa dünden beri bel ağrım var kuyruk tarafı hemde bir de misafirler gelecek kötü oldu eşimle evi topluyoruz senKiizz nasılsınnnnnn
Oyy geçmiş olsun kuzum kendini çok yıpratma sık sık otur dinlenKötüyüm yaa dünden beri bel ağrım var kuyruk tarafı hemde bir de misafirler gelecek kötü oldu eşimle evi topluyoruz sen
Ayakta 5 dakika durayım direk ağrımaya batmaya başlıyor yaaaOyy geçmiş olsun kuzum kendini çok yıpratma sık sık otur dinlen
Bende öyleydim dün baya çok misafirim vardı ama sagolsunlar dinlendim bol bol
Ayakta 5 dakika durayım direk ağrımaya batmaya başlıyor yaaa![]()
Böyle ağrıması normal dimi sürekli doktora gitmek istemiyorum haftada 1 gidiyorum zaten, oyyyy iyi misin kızzzzz ağrın var mıAnlıyorum aynı benimkide öyle ama bişey yapamiyoruz maalesef Sadece çok ayakta durmayip dinlenmek gerekiyor benimde dün karnıma eşimin yegeni düştu sancım oldu biraz
Böyle ağrıması normal dimi sürekli doktora gitmek istemiyorum haftada 1 gidiyorum zaten, oyyyy iyi misin kızzzzz ağrın var mı
Ben şuan yatıyorum eşimde temizlik yapıyor belim hala da batıyor üfffYok canım sancım kalmadı günlük kramplar sadece bence gayet normal ben yatarken bile ağrıyordoktor bebekte sıkıntı yok gayet olması gerektiği gibi gayet iyi bebek dedi o yuzden endişem azaldı biraz
İyii eşinden destek gelmesi de çok iyi senin için sana şey dicektim ya alışverişe ne zaman baslicaksinBen şuan yatıyorum eşimde temizlik yapıyor belim hala da batıyor üfff
Cinsiyet erkek ama iyice emin olmak istiyorum bir de biraz daha zaman geçsin istiyorum 16. Haftada renkli ultrasona girdikten sonra başlarım alışverişe canımİyii eşinden destek gelmesi de çok iyi senin için sana şey dicektim ya alışverişe ne zaman baslicaksin
Ya ben yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum kıyafet falan değilse bile biberon bez gibi ıvır zıvırlari almak istiyorum herşeyi bir anda alıp esimide zorlamak istemiyorumCinsiyet erkek ama iyice emin olmak istiyorum bir de biraz daha zaman geçsin istiyorum 16. Haftada renkli ultrasona girdikten sonra başlarım alışverişe canımsen ne yapmayı düşünüyorsun
Bende 16. Haftada başlayacağım yavaş yavaşYa ben yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum kıyafet falan değilse bile biberon bez gibi ıvır zıvırlari almak istiyorum herşeyi bir anda alıp esimide zorlamak istemiyorum
Ay çok bambaşka bi duygu alışverişi bileBende 16. Haftada başlayacağım yavaş yavaş
Evet canım benim yaa sende 16 yı bekle bence ya 3 hafta var arada cinsiyetten de tam emin olmak istiyorum benim cinsiyete perinatoloji baktı ama belli de olmaz diye düşünüyorumAy çok bambaşka bi duygu alışverişi bile![]()
Ayy evet haklısın zaten hemen şimdi değil ay sonunda kontrolüm varda ondan sonra biraz gezip hem kendime hem bebise biseyler almayı düşünüyorum benim kıyafetlerde sıkıyor artık karin kısmıEvet canım benim yaa sende 16 yı bekle bence ya 3 hafta var arada cinsiyetten de tam emin olmak istiyorum benim cinsiyete perinatoloji baktı ama belli de olmaz diye düşünüyorum![]()
Evet canım öyle yap dediğim gibi Allah’ın izniyle düşük riski de azaldı bizimAyy evet haklısın zaten hemen şimdi değil ay sonunda kontrolüm varda ondan sonra biraz gezip hem kendime hem bebise biseyler almayı düşünüyorum benim kıyafetlerde sıkıyor artık karin kısmı
Evet canım öyle yap dediğim gibi Allah’ın izniyle düşük riski de azaldı bizim
Amin bebeğim inşallahAynen öyle saglikla kucağımıza alalım inşallah