- 25 Eylül 2024
- 1.917
- 1.058
- 53
- 29
Korkutucu ama güzel işte evlat sonuçtaAynenn oyllee başla şansımız yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkutucu ama güzel işte evlat sonuçtaAynenn oyllee başla şansımız yok![]()
İşte bı nebze rahatlatan da o düşünceKorkutucu ama güzel işte evlat sonuçta![]()
Beni sıfırdan insan yetiştirmek de düşündürüyor iyi bi anne olabilecek miyim acaba falan diyeİşte bı nebze rahatlatan da o düşünce![]()
Oluruz yaaa umarimmmm ama hiç kolay olmaz onuda biliyoruzBeni sıfırdan insan yetiştirmek de düşündürüyor iyi bi anne olabilecek miyim acaba falan diye![]()
En azından bize aşık küçük insanlarımız olcakOluruz yaaa umarimmmm ama hiç kolay olmaz onuda biliyoruz
Ayy evettt erkek çocuklarının annelerije olan düşkünlüğünu hatırlayınca çok mutlu oluyorum yaEn azından bize aşık küçük insanlarımız olcak![]()
Kiiizzz nerelerdesin meraklandirma biziTamam canım
Evet ben de sürekli bunu düşünerek seviniyorumAyy evettt erkek çocuklarının annelerije olan düşkünlüğünu hatırlayınca çok mutlu oluyorum ya![]()
Kocama nispet yapıyorum seni sevmicek diyeEvet ben de sürekli bunu düşünerek seviniyorum![]()
Hahahahahah harikasın ben de sana benziyor ama bana aşık olcak diyorumKocama nispet yapıyorum seni sevmicek diye![]()
Hahahahahah harikasın ben de sana benziyor ama bana aşık olcak diyorum
Benimki de aynı babaya benziyor renkli ultrasonda çenesi alnı burnu öyle geldi yaniYa geçen doktor kontrolünde doktor döndü tıp tıp kocama bakıyor durdu durdu birden aynı babası dedi sonradan sanki beni yumuşatmak ister gibi yinede tatlı bı bebek diyor
![]()
Kız şey Dicem benim. 2 gündür aşırı bel ağrım var böyle mesela ayağa kalktığımda yattigim zamanlarda dönerken falan çok canımı yakıyor tam kalçama doğru belimin iyice bı alt tarafı bugünde aynı zamanda kasıklarıma vurmaya başladı neden olabilir acbaBenimki de aynı babaya benziyor renkli ultrasonda çenesi alnı burnu öyle geldi yani![]()
Benzer ağrı bende de kalktıgımda falan oluyo rahim büyümesi yüzünden denmişti ama eğer şiddetliyse yine doktora sormak gerekiyo aşkım bi de kuyruk sokumum bazen sancıyor mesela kasıklarıma ağrı giriyo wc gidiyorum geçiyo kabızlık varsa o da yapar oyle ağrı benceKız şey Dicem benim. 2 gündür aşırı bel ağrım var böyle mesela ayağa kalktığımda yattigim zamanlarda dönerken falan çok canımı yakıyor tam kalçama doğru belimin iyice bı alt tarafı bugünde aynı zamanda kasıklarıma vurmaya başladı neden olabilir acba
Yok hayır kabızlık yok dünden beri akintida yoğunlaşma var nedense dün yine iç camasirim baya ıslandı hareket ettikçe olan bişey gerçi belim uzanırken de çok ağrıyor ama hareket ederken aşırı dayanılmaz oluyorBenzer ağrı bende de kalktıgımda falan oluyo rahim büyümesi yüzünden denmişti ama eğer şiddetliyse yine doktora sormak gerekiyo aşkım bi de kuyruk sokumum bazen sancıyor mesela kasıklarıma ağrı giriyo wc gidiyorum geçiyo kabızlık varsa o da yapar oyle ağrı bence
Senin 3.trimester başladı mı eğer ağırlaştıysan artık o bel ağrısı yapar dediler bana daYok hayır kabızlık yok dünden beri akintida yoğunlaşma var nedense dün yine iç camasirim baya ıslandı hareket ettikçe olan bişey gerçi belim uzanırken de çok ağrıyor ama hareket ederken aşırı dayanılmaz oluyor
Evet 7.aya yeni girdik olabilirSenin 3.trimester başladı mı eğer ağırlaştıysan artık o bel ağrısı yapar dediler bana da