- 25 Eylül 2024
- 2.168
- 1.195
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa hic bilmiyordum teşekkür ederiz
Hayırlı haberlerle dön bebeğimmmm benimmYaa hic bilmiyordum teşekkür ederiz
İyiyizz hayatım çok şükür bugün doktor muayeneye almış ultrasona falan organlarına bakmak için yarın bilgi vericek hayırlı haberleri bekliyoruz
Günaydınnn nasıl durumlarYaa hic bilmiyordum teşekkür ederiz
İyiyizz hayatım çok şükür bugün doktor muayeneye almış ultrasona falan organlarına bakmak için yarın bilgi vericek hayırlı haberleri bekliyoruz
İnşallah canım inşallah saat 2.30 da gidicem dahaHayırlı haberlerle dön bebeğimmmm benimm![]()
Günaydınnn canım bugün 2.30 da gidicem daha bebişin yanınaGünaydınnn nasıl durumlar![]()
Ay adını ne koydunuz kız adıyla yaşasın sağlıklı uzun ömürlü olsun annesinin yakışıklısıGünaydınnn canım bugün 2.30 da gidicem daha bebişin yanına![]()
Eşime bıraktım kararı anlaşma yapmıştık kız olursa ben erkek olursa o koyucakti ona nasıpmis oda babasının adını istedi saygı duydumAy adını ne koydunuz kız adıyla yaşasın sağlıklı uzun ömürlü olsun annesinin yakışıklısı![]()
Hayırlısı olsun aşkım kendi aranızda anlaştıysanız sorun yokEşime bıraktım kararı anlaşma yapmıştık kız olursa ben erkek olursa o koyucakti ona nasıpmis oda babasının adını istedi saygı duydum
Hayırlısı olsun aşkım kendi aranızda anlaştıysanız sorun yokama bana sorsaydın sen annesin sen karar ver derdim
![]()
Adı ona sağlık başarı mutluluk getirsin aşkım ben işin anne becilliğindeyim biz de ortak karar verdikHerkes öyle diyor ama ben takilmadim öyle eminim ben istesem oda saygi duyardı o yüzdendir belki sakinligim
![]()
Amin inşallah canımAdı ona sağlık başarı mutluluk getirsin aşkım ben işin anne becilliğindeyim biz de ortak karar verdik![]()
İkincide kimse yeltenmesin zatenAmin inşallah canımikincide cirkeflesirim kısmet olursa
![]()
Bencedeİkincide kimse yeltenmesin zaten![]()
Ayyy hala babasının ismini koyanlar var mıEşime bıraktım kararı anlaşma yapmıştık kız olursa ben erkek olursa o koyucakti ona nasıpmis oda babasının adını istedi saygı duydum
VarmisAyyy hala babasının ismini koyanlar var mıannesi olarak bence isim hakkı senin erkek beybisi çünkü
![]()
Naptın aşkım nasılsın iyi misin bebiş ne durumdaVarmisamaannn şuan onunla ilgilenemiyorum zTen ikinci kız da olsa erkekte olsa ben koyucam
İyiyimm çok şükür bebiste iyyii bı sıkıntı yokNaptın aşkım nasılsın iyi misin bebiş ne durumda![]()
Ohhhh çok mutlu oldum yaaaa elhamdüllah çıkış ne zaman olacak bebişinnnİyiyimm çok şükür bebiste iyyii bı sıkıntı yok
Belli değil daha maalesefOhhhh çok mutlu oldum yaaaa elhamdüllah çıkış ne zaman olacak bebişinnn