- 19 Aralık 2024
- 2.382
- 518
- 38
- 25
Olsunnnn tez zamanda çıkarsınız bence Allah’ın izniyleBelli değil daha maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsunnnn tez zamanda çıkarsınız bence Allah’ın izniyleBelli değil daha maalesef![]()
İnşaallah canım yaa banada çabucak çıkarız gibi geliyorOlsunnnn tez zamanda çıkarsınız bence Allah’ın izniyle
İyiyiz çok şükür canım asıl sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok iyiyim kızz çok şükür alt karın ağrılarım var yaaa
İyiyiz çok şükür canım asıl sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben de iyiyim aşkolar prenses döneminde geziyorumÇok iyiyim kızz çok şükür alt karın ağrılarım var yaaasen nasılsın
Ben de iyiyim aşkolar prenses döneminde geziyorum![]()
Ahhh ahhj en özlediğim dönemler şuan pek bir iş de yapamıyorumBen de iyiyim aşkolar prenses döneminde geziyorum![]()
Kaçıncı haftadan sonra darlancam ben ne zaman iş yapamamaya başlıcam su an 22+ lardayımAhhh ahhj en özlediğim dönemler şuan pek bir iş de yapamıyorum![]()
hareket hissediyor musun beybi ehehe kamka 34 deyim ben 2 gündür fenayım yaaKaçıncı haftadan sonra darlancam ben ne zaman iş yapamamaya başlıcam su an 22+ lardayım![]()
Hareket var ya hemen hemen her gün bir iki kere hissediyorum aşko, benim daha cok var o zamanhareket hissediyor musun beybi ehehe kamka 34 deyim ben 2 gündür fenayım yaa
Kuzum iyi akşamlar nasılsın bebiş nasıl sen nasılsın kaç aylık oldunuz bende bugün test yaptım günüme 2 gün var daha belirtilerime dayanarak dayanamadım yaptım bu şekilde çıktıAyyy hala babasının ismini koyanlar var mıannesi olarak bence isim hakkı senin erkek beybisi çünkü
![]()
var gibi kızzzz inşallah vardır 34 haftalık olduk çok şükürKuzum iyi akşamlar nasılsın bebiş nasıl sen nasılsın kaç aylık oldunuz bende bugün test yaptım günüme 2 gün var daha belirtilerime dayanarak dayanamadım yaptım bu şekilde çıktı
Yarın kan ver yaa bence varKuzum iyi akşamlar nasılsın bebiş nasıl sen nasılsın kaç aylık oldunuz bende bugün test yaptım günüme 2 gün var daha belirtilerime dayanarak dayanamadım yaptım bu şekilde çıktı
Yaaa maşallah sübhanallah bitanem sağlıkla kavuşun inşallah senin kizmi erkek miydi kuzumAyyy
var gibi kızzzz inşallah vardır 34 haftalık olduk çok şükür![]()
Kız bebek bebeğimmmmm, ayyy çok heyecanlandım bende yarın da test yap buraya at olur mu merak ettimYaaa maşallah sübhanallah bitanem sağlıkla kavuşun inşallah senin kizmi erkek miydi kuzum
Ya bugün 2 gün var cuma günü günüm ozaman tekrarlayacağım testi koyulaşmasi lazım ozaman inşallah pazartesi kan vermeyi düşünüyorum kuzum ya net kesin belli olur yani kaybettiğim bebeğimde. Sonra günüm geçtiği olducok test te yaptım ama yalancı dahil olsa pozitif hiç görmedim hep negatifti inşallah bu sefer vardır ya cuma Allah'ın izniyle dananın kuyruğu kopacakdoğumuna az kalmış ya maşallah
Kuzum benim sen muhteşem incelikte bir kadınsın gerçekten bebeğin tatlı bal bebişin sağlıkla gelsin inşallah ya ben test almadım başka ilk idrar ile yapıyorum ya yarın yapmam çok zor güzelim benim ama söz cuma sabahı fotiler burda olcak inşallah koyulaşır ya hemde nasıl güzel ya anlatamam bebişin ismi ne olcak nasipseKız bebek bebeğimmmmm, ayyy çok heyecanlandım bende yarın da test yap buraya at olur mu merak ettimyeni heyecanlar çok güzel gerçekten deeee bence var ben öyle hissediyorum, yarın testin fotisini bekliyorum muah
![]()
Ayyy ne güzel şeyler yazmışsın yerim seni, bütün yazdığın güzel sözler senin aynan bebeğimKuzum benim sen muhteşem incelikte bir kadınsın gerçekten bebeğin tatlı bal bebişin sağlıkla gelsin inşallah ya ben test almadım başka ilk idrar ile yapıyorum ya yarın yapmam çok zor güzelim benim ama söz cuma sabahı fotiler burda olcak inşallah koyulaşır ya hemde nasıl güzel ya anlatamam bebişin ismi ne olcak nasipse
Yaaa papatyam benim kuzum benim çok ama çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah cuma günü foti sende merak etmeAyyy ne güzel şeyler yazmışsın yerim seni, bütün yazdığın güzel sözler senin aynan bebeğimcuma günü bekliyorum o zaman bildiğimiz test kırmızımsı çünkü, kızımın ismini Almina koymak istiyorum Allahım nasip ederse, sana da nasip etsin inşallah mübareği ileee
![]()
Evet şuan altın çağdasın aşkım kıymet bilHareket var ya hemen hemen her gün bir iki kere hissediyorum aşko, benim daha cok var o zaman![]()