- 15 Nisan 2025
- 435
- 295
- 18
- 25
Yap olmadı ama çıkmazsa da sakın ümitsizliğe kapılma hepimizde biliyoruz erken davrandığımızıYani yaparım aslında dayanamam ama çıkmaz sanmam erken daha yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap olmadı ama çıkmazsa da sakın ümitsizliğe kapılma hepimizde biliyoruz erken davrandığımızıYani yaparım aslında dayanamam ama çıkmaz sanmam erken daha yaa
Yok yok ümit adet sökülene kadar var ama sökülmesi bebiş haberleri havada uçuşsunnn bak ilk pozitifi aldıkk sonuçtaaYap olmadı ama çıkmazsa da sakın ümitsizliğe kapılma hepimizde biliyoruz erken davrandığımızı![]()
Gecikme beklemek istiyorum artıcak mı stresi yaşamamak için aslında ama beklemek çok zor öğrenmek daha mı zor karar veremiyorumSen ne zaman test yapıcaksinn
Benimde basım aşırı ağrıyor parol içsem zarar vermez demi eğer varsaBiraz akıntım var sol kasığımda kendini belli eden bişey var arada sancıyo hareket ederken hissediyorum bulantı ve baş ağrısı için parol içtim artık ne kadar iyi gelirse başka hiç bişey yok bakalım test bilmiyorum yarın 9 gün oluyo pikten sonra dayanabilir miyim bilmiyorum aslında cuma yapsam iyi olur ama yarın da yapabilirim belki sen nasılsınn var mı belirtii
Aynen öyle sökülmediği sürece her zaman umut var fazlasıyla Allahın izniyleYok yok ümit adet sökülene kadar var ama sökülmesi bebiş haberleri havada uçuşsunnn bak ilk pozitifi aldıkk sonuçtaa
Ya bence çift çizgiyi gör sonra kan verme bekle ben öyle yapıcam çünkü düzenli yükselse zaten çok iyi ama yükselmese de elden bişey gelmiyor boşa stres eğer ben pozitif görürsem beklicem pazartesi salı vercem kanGecikme beklemek istiyorum artıcak mı stresi yaşamamak için aslında ama beklemek çok zor öğrenmek daha mı zor karar veremiyorum
Sadece parol hamilelikte bu yüzden şimdilik parola idare edelimBenimde basım aşırı ağrıyor parol içsem zarar vermez demi eğer varsa
Hadi bakalım belki de öyledir Allahim inşAllahhhhh güzel haberler vericez bikaç güneeKızlar progesteron yükselince baş ağrısı çok oluyor deneyimledim bizzat kimyasal geçirdiğimde iğnesini yaptılar sabahında şiddetli baş ağrısı ile uyandım Bi kaç gün başım çok ağrıdı herkes iğneden dedi demekki yükselince baş ağrıyor regl olacağı zaman yükselmiyor galiba
Haklısın olacakların önüne geçilmiyor zaten acaba hepimiz anlaşıp Bi gün belirleyip mi test yapsak dkdkdkYa bence çift çizgiyi gör sonra kan verme bekle ben öyle yapıcam çünkü düzenli yükselse zaten çok iyi ama yükselmese de elden bişey gelmiyor boşa stres eğer ben pozitif görürsem beklicem pazartesi salı vercem kan
İnşAllahHadi bakalım belki de öyledir Allahim inşAllahhhhh güzel haberler vericez bikaç günee
Benim de akıntı gelmiş çamaşırda gördüm, sancı var karnımda regl olcak gibi. Simdi bi başlıkta okudum birisi Bebetime kaset test yapmış 14.90 betayı algılamış ama erken gebelikte awox algılamamış. Acabaya düştüm şimdi benim de Bebetime kasetti ya. Ay kendi kendime umut üretiyorum işteBiraz akıntım var sol kasığımda kendini belli eden bişey var arada sancıyo hareket ederken hissediyorum bulantı ve baş ağrısı için parol içtim artık ne kadar iyi gelirse başka hiç bişey yok bakalım test bilmiyorum yarın 9 gün oluyo pikten sonra dayanabilir miyim bilmiyorum aslında cuma yapsam iyi olur ama yarın da yapabilirim belki sen nasılsınn var mı belirtii
Ben nimo adlı erken gebelik almışım bugün eczaneden o vardı yaaBenim de akıntı gelmiş çamaşırda gördüm, sancı var karnımda regl olcak gibi. Simdi bi başlıkta okudum birisi Bebetime kaset test yapmış 14.90 betayı algılamış ama erken gebelikte awox algılamamış. Acabaya düştüm şimdi benim de Bebetime kasetti ya. Ay kendi kendime umut üretiyorum işte![]()
Valla kimse dayanamaz benceee ama güzel olurdu düşünsene hepsi çift çizgiHaklısın olacakların önüne geçilmiyor zaten acaba hepimiz anlaşıp Bi gün belirleyip mi test yapsak dkdkdk
Yumurta çatladıktan bir hafta sonra yükseliyor gebelik varsa devam ediyor yükselmeye o yüzden baş ağrısı gebelik belirtisi oluyor. Regl olacaksa düşüşe geçiyor ve regl günü sıfırlanıyor progesteron o yüzden regl olana kadar da baş ağrısı yaşanabiliyorKızlar progesteron yükselince baş ağrısı çok oluyor deneyimledim bizzat kimyasal geçirdiğimde iğnesini yaptılar sabahında şiddetli baş ağrısı ile uyandım Bi kaç gün başım çok ağrıdı herkes iğneden dedi demekki yükselince baş ağrıyor regl olacağı zaman yükselmiyor galiba
Bende pregnant mı ne yanlış hatırlamıyorsam inşallah yanıltmaz ama ben geçen ay nimo ve prodoctor ile öğrendim ikiside pozitif çıkarmıştı silik de olsaBen nimo adlı erken gebelik almışım bugün eczaneden o vardı yaa
Olsun aşkım onla denersin, fazla aldıysan eğer 2 gun sonra başla test yapmaya tam 11 gün olsun, dayanamıyorsan yarın da yap ama çıkmazsa üzülme erken çünküBen nimo adlı erken gebelik almışım bugün eczaneden o vardı yaa
Olabilir valla tam belirti diyemeyiz regl belirtileriyle çok benzer yaa ayırt edici bişey olsaydı keşkeYumurta çatladıktan bir hafta sonra yükseliyor gebelik varsa devam ediyor yükselmeye o yüzden baş ağrısı gebelik belirtisi oluyor. Regl olacaksa düşüşe geçiyor ve regl günü sıfırlanıyor progesteron o yüzden regl olana kadar da baş ağrısı yaşanabiliyor
Sık idrar ve göğüs ucu sadece ucunda elektrik çarpmış gibi anlık sızlama bunlar en buyuk ayırt edici belirtilerOlabilir valla tam belirti diyemeyiz regl belirtileriyle çok benzer yaa ayırt edici bişey olsaydı keşke![]()
Ben dayanamıyorum bı tane daha yapicam galiba zkznkznzkbsnshsOlsun aşkım onla denersin, fazla aldıysan eğer 2 gun sonra başla test yapmaya tam 11 gün olsun, dayanamıyorsan yarın da yap ama çıkmazsa üzülme erken çünkü