- 31 Ocak 2025
- 1.042
- 412
- 38
- 21
Benim göğüs uçlarım büyüdü biraz ve aşırı ağrıyor dokununca acaba belirtimidirSık idrar ve göğüs ucu sadece ucunda elektrik çarpmış gibi anlık sızlama bunlar en buyuk ayırt edici belirtiler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göğüs uçlarım büyüdü biraz ve aşırı ağrıyor dokununca acaba belirtimidirSık idrar ve göğüs ucu sadece ucunda elektrik çarpmış gibi anlık sızlama bunlar en buyuk ayırt edici belirtiler![]()
Dene kız ben de yarın test alır bi daha denerim amaaaan artık test yapmam hobi olcak bizeBen dayanamıyorum bı tane daha yapicam galiba zkznkznzkbsnshs
Olabilir hayatım sütyen takamamıştım ben bralet takıyordum o kadar şişmişti göğüslerim o tarz bi belirti de olabilirBenim göğüs uçlarım büyüdü biraz ve aşırı ağrıyor dokununca acaba belirtimidir
Aynen öyle skdbzkbsjsb iki günde bir yapicam test artık yarın yaparım ondan sonra da iki günde bir yapmaya devam ederim sonra regl olucaksam o gelir Zaten gelmezde kan veririmDene kız ben de yarın test alır bi daha denerim amaaaan artık test yapmam hobi olcak bize![]()
Bende de sık idrara çıkma var ama çok su içmeye ve karpuza bağlıyorum göğüs hassasiyeti ve sızlaması da gidip geliyor bazen hiç belirti yaşamıyorum dmdndnSık idrar ve göğüs ucu sadece ucunda elektrik çarpmış gibi anlık sızlama bunlar en buyuk ayırt edici belirtiler![]()
Şişme yokta göğüs ucu sadece elim değse yanlışlıkla kıyafet falan giyerken sizliyorOlabilir hayatım sütyen takamamıştım ben bralet takıyordum o kadar şişmişti göğüslerim o tarz bi belirti de olabilir
Aynen öyle dene gitsin ben de sana söz yarın alcam test birkaç tane, zaten 3 gun kalıyor bata 3 tane alırım her gun yaparımAynen öyle skdbzkbsjsb iki günde bir yapicam test artık yarın yaparım ondan sonra da iki günde bir yapmaya devam ederim sonra regl olucaksam o gelir Zaten gelmezde kan veririm
Yap kız yap ben arkandayim ne olucaksa olsunAynen öyle dene gitsin ben de sana söz yarın alcam test birkaç tane, zaten 3 gun kalıyor bata 3 tane alırım her gun yaparım![]()
O zaman olabilir özellikle uç hassaslaşıyo gebelikteŞişme yokta göğüs ucu sadece elim değse yanlışlıkla kıyafet falan giyerken sizliyor
Olabilir bilmiyorum ustude pütür pütür olmuş kahverengi halkalardaO zaman olabilir özellikle uç hassaslaşıyo gebelikte
Aslında çok zevkli bir şey bazen sarıyor test yapmakDene kız ben de yarın test alır bi daha denerim amaaaan artık test yapmam hobi olcak bize![]()
Çok su içmekten ya da herhangi bi sıvı aldıgımda benim de hemen geliyo ama ben de suya bağlıyorum mesanem aktif benceBende de sık idrara çıkma var ama çok su içmeye ve karpuza bağlıyorum göğüs hassasiyeti ve sızlaması da gidip geliyor bazen hiç belirti yaşamıyorum dmdndn
Olabilir bilmiyorum ustude pütür pütür olmuş kahverengi halkalarda
Evet var ikiside karnım şişiyor hazımsızlıktan 2 gündür aç karna tahin limon içiyorum midem biraz daha iyi durumda kabızlık devamÇok su içmekten ya da herhangi bi sıvı aldıgımda benim de hemen geliyo ama ben de suya bağlıyorum mesanem aktif bencekabızlık var mı bu arada bu herkeste olan bişi ben mesela affedersin regl olcaksam ishal gibi olurum ama kabızlık hazımsızlık olursa bu gebelik şüphesi
Kocalar cok biliyo yaa onlara göre biz cok kafaya takıyoruz kendileri sadece sperm gönderiyor bütün stresi işi biz yapıyoruz bi de karışıyorlarBenimde elimde Bi test var az önce kocama yumurtladım keşke demeseydim gizliden yapardım sksksk erken yapma diyor![]()
Test yapmaya başla fazladan varsa umutlandım bak sımdıEvet var ikiside karnım şişiyor hazımsızlıktan 2 gündür aç karna tahin limon içiyorum midem biraz daha iyi durumda kabızlık devam![]()
Yoktu o pütürcükler dimi kahverengi halkalarda. Allahım sen yaşadığım şeyleri yaşıyorsun benim hiç yoktu hamile kaldıgım ay o kahverengi halkalarda pütür pütür şeyler cıkmıştı sivilce sanmıştım tripler girmişti bana meğer o da belirtiymiş![]()
Evet yaa gerçektenKocalar cok biliyo yaa onlara göre biz cok kafaya takıyoruz kendileri sadece sperm gönderiyor bütün stresi işi biz yapıyoruz bi de karışıyorlar![]()
Gebesindir inşallah canım bende de oyle bi anda cıkmıştı cunku ay başla bakalım test yapmayaBundan üç beş gün önceye kdr yoktu yani çok dikkat etmedim tabi varsa bile tek bugün fark ettim